Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Petak 20.03.2015.
20:17
B92 A
"Spekulacije o razlozima desetodnevnog odsustva Vladimira Putina iz javnosti išle su od neverovatnih do potpuno besmislenih" piše Njuzvik.
Petak 20.03.2015.20:29
Svako ko misli da je Putin došao na čelo Rusije na predlog Jeljcina u velikoj je zabludi . KGB je lepo "ispratio" pijanog Jeljcina i doveo SVOG čoveka . Tim činom je stavio do znanja ko vodi Rusiju i u kom pravcu ona danas ide . Politika Rusije od kada KGB odlučuje je patriotska i u interesu svih RUSA tako da uošte nije u pitanju Putin ili bilo ko drugi . Jednostavno Rusija se u vrhu države osobodila špijuna i iz.ajnika i sada sve rade u interesu svog naroda .
Petak 20.03.2015.21:21
Сада ћу поново да пишем па ако имаш паметан мозак ти ћеш сватити .Слободан и Шешељ су хтели да Српску Крајину присвоје Србији али нису могли .Сада Путин жели да источну Украјину присвоји Русији али неможе од суверене државе Украјине да узне њену територију .Исто ни Слободан није могао од суверене државе хрватске да узима њену територију .Хрватска је постала суверена држава 25 јуна 1991.год.Србима из Хрватске није се свиђало да живе у Хрватској па су после 6 месеци направили Српску Крајину 19 децембра 1991.год. Читав свет је одмах признао Хрватску и Русија је признала Хрватску фебруара 1992.год. Русија и читав свет су дали санкције Србији зато што се ЈУгословенска војска није повукла из суверене државе Хрватске.Зашто је Русија дала санкције Србији ???На састанку 30 маја 1992.год. руски преседник Борис Јелцин захвалио је тадашњем преседнику Европске комисије Жаку Делора на подршци за пријем Русије у Међународни монетарни фонд ( ММФ ) а Делор је захвалио шефу руске државе на гласу Москве за увођење санкција Савезној Републици Југославији .Значи читав свет је бранио суверену државу Хрватску .Ни један Српски политичар ни једна Српска странка није оптужила Слободана да је нешто лоше урадио по Србију .ДС је сменила Слободана али никад за ових 15 година никад нису оптужили Слободана Милошевића.У Босни живе 65% бошњака и хрвата и зато Слободан није могао читаву Босну да припоји Србији .Косово је окупирано а Слободан није ни дао ни продао ни поклонио Косово .
Petak 20.03.2015.21:54
Да нисмо испоручили Слободана Хагу и да смо му судили у Србији за шта би га оптужили ??? Дали је неки закон или Устав Србије прекршио ??? Није ни један закон Србије прекршио .У Уставу Србије не пише нигде да може и да треба Преседник Србије да отима туђу територију .Југославија је имала 6 република и свака је имала своје границе које су направљене 1944.год. када се Слободан још није ни родио .
Petak 20.03.2015.22:22
Све проблеме у свету праве САД ( Немци,Британци,Французи.....) .Да се САД нису мешале на Балкану сада би постојала Југославија . Да се САД нису мешале у Украјини сада би Крим био у Украјини и неби био рат у Украјини .Ко је растурио СССР , Чехословачку , Судан , Кореју ......САД желе само рат и само рат .Од рата живе .Преседник Либије Гадафи није могао да одбрани своју Либију и тако је сада Либија Америчка .Садам Хусеин није могао да одбрани свој Ирак и сада је Ирак амерички .Сирија се брани али дали ће се Асад одбранити .Украјина је сада Америчка .Читава Африка је Британска,Французи......јачи увек побеђује и пише историју .
Subota 21.03.2015.21:26
сад би постоала југославиа коју нико тео сем тебе болесни цукело бугарска мрш у загреб онда и сараево ђубре једно покварено дефортимсано. мрш у јасеновац и немо се враћаш пилда ти малерина
Subota 21.03.2015.21:26
био би срећан само да нема србиу ко слободан што је никако тео неје па правио југославиу од само србиу. само ти једи гомна усташшо само једи гомна.
Petak 20.03.2015.22:03
Naravno da su Rusija i Putin daleko od vaših "reformi" i vaših reformatora preko kojih ste planirali da razbucate i temeljno opljačkate Rusiju. Kad vide Srbiju braniće svoje i nuklearkama. Amerika ima još pola godine života. Čim prorade BRIKS Banka i Azijska razvojna banka dolar je mrtav a sa njim i "zapadnjaci" na čelu sa Amerikom. Hoće li to Euro-atlanski pljačkaši prihvatiti mirno vidjećemo. Svi su spremni za rat. Čeka se varnica.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)