Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 18.03.2015.
21:17
D. Dekić - Vesti A
Da li je Srbiji za sve kriv Zakon o radu kako se prema bolesnim radnicima ponaša država, a kako privatne firme, da li je državni aparat majka ili maćeha svojim građanima i da li je u Srbiji danas dozvoljeno biti bolestan i nemoćan, pokušale su da odgovore nedeljne "Vesti".
Sreda 18.03.2015.21:33
Драги радници: У циљу повећања ефикасности у следећој години, од 01.01. почет ће се примењивати нова правила, како следи: ОДЕВАЊЕ: Препоручује се да на посао долазите одевени у складу са вашом платом. У случају да приметимо како носите Прада весте или Гуцци торбице, претпоставићемо да у финансијском смислу стојите добро те вам повишица није потребна Уколико сте лоше одевени нужно је да научите боље управљати вашим финансијама како би купили примеренију одећу, те вам из тог разлога повишица није потребна. Уколико сте одевени у категорији која је између претходно наведених тада се налазите тачно где би требали бити и није вам потребна повишица. ГОДИШЊИ ОДМОР: Сваки радник има право на 104 дана годисњег одмора током године. Ти дани се зову субота и недеља. ПАУЗА ЗА ТОПЛИ ОБРОК: Мршави радници имају право на паузу од 30 минута јер је потребно да више једу како би изгледали здравији. Радници нормалне тежине имају право на 15 минута за уравнотежено јело које ће им омогућити одржавање примерене фигуре. Гојазни радници имају право на 5 минута јер је то време које је потребно како би попили Слим Фаст и таблету за мршављење. БОЛОВАЊЕ: Више не ћемо прихватати оправдања као доказ болести. Ако сте способни да идем лекару тада можете доћи и на посао. КОРИШЋЕЊЕ ВЦ-а: Уопштено се доста времена троши на боравак у ВЦ-има. Од сада се уводи стриктно ограничење од 3 минута за боравак у ВЦ-у. По окончању временског периода од 3 минуте огласити ће се аларм, тоалетни папир ће се увући, врата отворити те ћете бити фотографисани. Након друге повреде овога правила, фотографије прекршитеља бити ће извјешене на огласној табли у категорији Кроницни прекршитељи. Оперативни захват: Док год сте запослени овде потребни су вам сви органи, те не би требали разматрати уклањање било чега. Запослили смо вас нетакнуте. Одстрањивање било чега сматра се тешком повредом радне дисциплине и представља кршење уговора о раду. Хвала вам за лојалност фирми. Ми смо овде како би вам осигурали позитивно пословно искуство. Из тог разлога, сва питања, коментаре, бриге, притузбе, фрустрације, иритације, незадовољство, инсинуације, оптужбе, размишљања, констернације и повратне информације треба усмерити другде. Желимо вам пријатан дан, ВАШ МЕНАЏМЕНТ
Četvrtak 19.03.2015.07:21
postojeći zakon o radu,do duše sa određenim ''dopunama i izmenama'',bio je jedan od prvih prioriteta vučićevog prijatelja šeika da bi omogućio finansijska sredstva za prodavanje magle Srbima

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)