Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
24
Četvrtak 12.03.2015.
05:44
D. Dekić - Vesti A
Mirjana Marković, udovica Slobodana Miloševića, želi da se vrati u Srbiju, u svoju kuću, što ne bih mogao da kažem i za njihovog sina Marka Miloševića, otkriva za "Vesti" potpredsednik Udruženja Sloboda Dragan Radević, koji je u stalnom kontaktu sa nekadašnjom čelnicom Jugoslovenske levice.
Četvrtak 12.03.2015.09:21
Хвала Српском хероју Војиславу Шешељу за јучерашње реченице у Пожаревцу .Шешељ је посетио гроб Слободана Милошевића и положио цвеће и изговорио је да је Слободан Милошевић Српски херој и да ништа није издао већ да се борио за Српски народ .Ја се клањам Српском хероју Војиславу Шешељу до земље и желим да Шешељ постане Краљ или Преседник Србије.Шешељовим реченицама је победила истина о Слободану Милошевићу.СРС су били и на сахрану Слободана Милошевића .СРС нису били на сахрану плаћеника Вашингтона ђинђићу који је тражио и бомбардовање Србије .Живео Српски херој Војислав Шешељ .
Četvrtak 12.03.2015.11:15
а зашто је победела истина??? па јел шешељ бог па све што рекне је истина??? шешељ брани свог друга слободана јер су заједно бели у хаг али је наиван. шешељ је бранео и хрвати и муслимани у хаг и рекно је да су заедно славели рођендани јер су заедно робиали. али је наиван и забораван јер је он сами рекно да је слободан наивећи издаица на српски народ.
Četvrtak 12.03.2015.11:20
Дај да прекинемо са свађање и расправљање . Слободана Милошевића сте скинули пре 15 година и о чему више да расправљамо. 15. године су прошле како сте скинули Слободана и о чему сада расправа .За неког је Слободан издаајица за неког херој према томе престанимо расправу.Све док си жив писаћеш да је изддајица а ја ћу писати док сам жив да је Српски херој.Ни ти мене ни ја тебе неможемо доказати ни победити зато престанимо расправу.
Četvrtak 12.03.2015.11:23
ти си комуњара усташша и лагач. рокаш минуси и плуси по жељу. ти си лагач и изметнут. ти прекини са брезобразлук. ти си неваспитан и брезобразан. за тебе може бидне и туђман херој док си жив јер је он биа најбољи друг на слободана. али ово је српски саит и ми срби док смо живи нећети дамо да лагаш и вређаш наш народ.
Četvrtak 12.03.2015.11:25
несмо га ми скинули него његови газде из вашингтона. па владо је десет године ало десет године и шта је урадео за десет године??? почистио срби где год су живели свео нас на једну четртину од нашу земљу, дово американци и вратео нас у средњи век. јево те он усташшо.
Četvrtak 12.03.2015.11:37
народ супер живо са слободана ние имо ни леб ни млеко ал је слободан сваким дан пијо виски са тућмана и са њега продо срби. једи гомна ћукело усташшка бугарашка. твој деда тута бугар је пуцо на мог деду на колубару ћу те и ја упуцам са танџару само да је земим од пејчу
Četvrtak 12.03.2015.11:47
А како сада народ Украјине живи ???? Ко је крив за сиромаштво и беду и смрт многих Руса у Украјини ???? Где је рат и где су санкције ту је и глад и сиромаштво .Србија је била под санкције читавог света и зато нисмо могли нита да извозимо нити да увозимо робу и зато је било сиромаштво.
Četvrtak 12.03.2015.11:11
слоба има везу са републику српску исто ки хитлер са израел. хвала слоби што је очистио срби у сарадњу са туђман у хрватску, херцеговину, сарајево, македониу и на косово али није у један део српску босну. много му хвала. али онда хвала и анту павелићу што нас ние све потепо.
Četvrtak 12.03.2015.11:45
Што сте тражили то сте и добили .Скинули сте Слободана и довели сте америчку демократију и како сада народ живи у америчку демократију .
Četvrtak 12.03.2015.11:10
потрошила је 12 милиарде долари врће се да марњава. рекнула је да оћу да продаје кућу.
Četvrtak 12.03.2015.11:19
треба спроводити ребререндум и да народ рекне дал оће издаице. напољу из србиу вучић, николић, мира марковић и њена издаиничка врста
Četvrtak 12.03.2015.11:20
овде има много усташше и бугари што долазу намерно да провоцирау и бране овог крвопиу милошевића наивећег издаицу на издаице и расадник и учитељ на све издаице данас. народе немо наседате ови су опасни лагачи и провокатори а наигори мике устташа кој се јавља са више налози и свади се са граматику
Četvrtak 12.03.2015.11:33
Овде има један човек који лупа минуси на нас који пишемо истину на слободана а на себе плуси. тај човек се зове милошевић херој и он је бугар из нишки краи. деда му се са бајонет бо самој деда на колубару мучки иза леђа. сад и он мучки иза леђа нас подбада овди са свог усташшког хероја слободана.
Četvrtak 12.03.2015.11:59
Nisam ga voleo... dobijao sam i batine od njegove policije... nadao sam se da će biti bolje kad ode... bljutavo mi je bilo što se zbog ferarija njegovog sina zatvara auto-put... prodao je Srbe iz Krajine... trgovao je Srpskom krvlju kao da je krompir... je-bao nam je majku majčinu... ALI je za ove debile danas - bio Svetac !!! Izvini Predsedniče... trebao si da nas pomlatiš i 5. oktobra kao što si nas mlatio i pre toga !!! Oprosti....
Četvrtak 12.03.2015.12:14
Дали је сада Путин крив за милион избеглица Руса из Украјине у Русију ???? Дали је Пути крив за рат у Украјини ???? Дали је Гадафи крив за избеглице и рат у Либији ??? Дали је Асад крив за инфлацију санкције и избеглице из Сирије ??? Дали је Садам Хусеин крив за избеглице инфлацију и сиромаштво у Ирак ???? Све проблеме,ратове и револуције изазову САД и НАТО како би сутрадан окупирали ту државу и тако се још више обогате.Сада САД,НАТО и ЕУ дају санкције Русији и оптужују Русију за све и свашта како би скинули Путина а онда окупација Русије .Да се САД нису мешале на Балкану сада би Југославија постојала .Да се САД нису мешале у Украјине сада би Крим био у Украјини .

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)