Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Utorak 10.03.2015.
14:56
Srna, Tanjug A
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Beograd ostaje na evropskom kursu i da insistiranje na očuvanju dobrih odnosa sa Rusijom ne znači da Srbija traži alternativu putu ka EU.
Utorak 10.03.2015.15:08
Vučić: Treba mi gas da preživimo!.....Najprije jednina, pa tek onda množina..., valjda bi trebao da kažeš : Treba nam gas da preživimo, jer mi nismo TI.....
Utorak 10.03.2015.15:57
On misli da je sve njegovo,cela Srbija i da je on glavni kao u kuci,zato tako prica :) Kao sto bi neki gazda kuce rekao :treba mi hrane da prehranim decu,treba mi drva da mi se deca ne smrzavaju.Tako on zamislja :) da je gazda Srbije.Kad vec kaze "treba mi" neka ga onda iz svog dzepa i plati.
Utorak 10.03.2015.16:18
Taj ništa ne vadi iz svoga džepa..., samo gura u njega ! Eto, pričao je sa Bajdenom o američkom gasu....treba mu, a nas ko ....onaj !
Utorak 10.03.2015.17:50
To je tako kad to radi nabeđeni debil... pravi majstor manipulacije ne otkriva ono što hoće da kaže, već govori ono što slušaoci hoće da čuju... Debil, kao pričueni kursista to nikad neće uspeti... Problem je samo što srbi uporno NEĆE da čuju ono što im se govori.... da li su toliko korumpirani ili šta je u pitanju - ne znam....
Utorak 10.03.2015.15:25
Ti idi mi nećemo ostajemo ovde na svojim ognjištima.Pročitaj šta kaže pametan čovek a ne ti. Nebojša Katić, ekonomski analitičar "Insistiranje na razvojnom modelu koji se bazira na stranim investicijama je ključni mehanizam moderne kolonizacije. Za razliku od klasičnog kolonijalizma koji je nametan uz otpor stanovništva i lokalnih elita, na novi kolonijalizam građani pristaju dobrovoljno, političke elite ga prizivaju, a ekonomski teoretičari ohrabruju. Nerazvijene i slabe države danas mole da budu ekonomski potčinjene, čak i plaćaju da budu kolonizovane. Klasični kolonizatori su civilizovali prostor koji su osvajali, o svom trošku gradili infrastrukturu i gradove, i iza sebe nešto ostavljali. Novi kolonizatori uglavnom samo uzimaju. I najporaznije od svega - danas se kolonizuju i države koje nikada nisu bile kolonije, koje imaju dugu tradiciju nezavisnosti i koje su umele da funkcionišu samostalno kao nezavisne države. Ovakvo stanje se može održavati (a da ne dovede do pobune) samo kontinuiranim ispiranjem mozga, mantričnim ponavljanjem uvek istih fraza, stvaranjem zombi generacija koje nisu u stanju da misle, niti da kritički, otvorenih očiju analiziraju svet oko sebe. Upravo u tome i jeste smisao neprekidne promocije liberalnih ideja - iz ograđenog prostora i zatvorenog uma ne može se pobeći."
Utorak 10.03.2015.16:42
Ti Vučiću da si više uvažavao i poštovao ono što ti bratska ruka pruža dobio bi gas,ali ti si trčao za rukom na kojoj se oj nije osušila krrv bratska.Vučiću izda,jniče i nevero ovog naroda.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)