Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 26.01.2015.
15:55
Beta A
Sedamdeset godina posle oslobađanja koncentracionog logora Aušvic, 59 odsto Nemaca misli da prošlost treba ostaviti istoriji, dok se sa takvim stavom ne slaže tri četvrtine Izraelaca, rezultati su istraživanja koji su objavljeni danas.
Ponedeljak 26.01.2015.16:04
Naravno, rade na tome da svi mi zaboravimo njihovu prošlost, dok su u međuvremenu nas proglasili genocidnim narodom i sada su krenuli na Ruse ! Ne znam dokle će Rusi imati strpljenja !
Ponedeljak 26.01.2015.16:04
Никако им не треба дозволити да забораве своју историју јер би после извесног времена њихов део лоше историје сигурно био поновљен.Хрвати су добрим делом заборавили своју историју па су поново починили геноцид над Србима 90-тих година.
Ponedeljak 26.01.2015.16:21
U slucaju nemacke koja je stvorena genocidno te kako vazi isto pravilo ko za svakog ubicu, u njihovom slucaju Masovnom Planiranom Istrebljenju Kompletnih Naroda ! Od tog Neopisivog zlocina koji je pogodijo Ruski-Srbski i Jevrejski Narod je Samo proslo 70 godina i Vec Sada bi da ga Zaborave, pa nije ni cudo sto se nemackoj opet ratuje !!!!!!! Genocidna nemacka je neopisivi zlocin i pretnja koja je Ikada zadesila covecanstvo, nemci i njihovi pomocnici sateliti se moze uporediti sa najsmrtonosnim bolestima poput side boginja itd.... Pitanje se sada postavlja ukoliko su +ac+cis=ti Svi Isti, jer kad uporedimo npr. njihove satelite poput paveliceve ndh/ustasse-ss skenderbeg-ss handzar-turke-pomocnike sa bliskog istoka-ukrajince banderase koji su bili isto ss-svedjane-holandjane-belgijance flaemische ss itd ima ih jos........dodjemo do zakljuccka da moraju biti povezani a+cis+sti+c...kim genima.......Kad uporedimo npr. arbanase uck teroriste s kosova koji su vadili organe dodjemo veoma brzo do zakljucka da su isti na++cisti ko mengele.......u tom pravcu razmisljanja........I zasto su svi saveznici hitlerove nemacke nagradjeni clanstvom u eU ?.........Zasto su dobili lak pristup fondovima mmf ?............Zasto dobijaju povolnije kamate od drugih zemlaja ko npr. Grcke ?........... + Zar se tu Ne vidi Jasno Sablon sema plan delovanja koji nikada nije prestao + + eU je +ac+cisticka tvorevina koja je samo ozivljela zato sto poubijase kompletne narode izvorne evrope + Oprez novi genocid je u punim tokom !!!
Ponedeljak 26.01.2015.18:47
tragično je reći - ali da u Jasenovcu ne postradaše i Jevreji, i taj genocid bi već davno bio zaboravljen....
Ponedeljak 26.01.2015.19:51
Nekada zbog " bratsva i jedinstva ", sada zbog dobro susjedskih odnosa, Srbija matica svih Srba ćuti ! Mi Krajišnici nismo zaboravili, nama su tamo je/bali sjeme, prvo muško djete iz potKozarja je otišlo u JNA tek 1967-me ! Genocid je mala riječ Bratski !!!
Ponedeljak 26.01.2015.20:11
svaki put kada procitam o nekom ustasskom piru i obelezavanju godisnjice,meni se smuci u utrobi.ne zna se broj stratista i metoda monstrumskih mucenja i ubistva.najgore kad a procitam za decu,evo juce je bila godisnjice jednog pokolja...takav primitivizam i barbarizam nije zabelezen u istoriji covecanstva...vecina tog genocidnog Naroda i dalje misli kao ustasse.s njima stvarno ne treba imati nikakave diplomatske odnose primi veliki pozdrav
Ponedeljak 26.01.2015.20:18
tacno tako.u izraelu uce u skolama o svim ustasskim zlocincima i genocidu.znaju narastaji o svemu.ja sam skoro komsijama pricao o petru brzici gledali me ko telad,nikad nisu culi za njega..sramota drzave,familije,naroda..svih pozdravljam te Srbendo

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)