Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 29.12.2014.
06:28
D. Dekić - Vesti A
Srbija i u novu 2015. godinu ulazi bez ambasadora u najvažnijoj evropskoj prestonici Berlinu. U momentu kada na sva zvona zvoni da je u Beograd stiglo 11 nemačkih uslova za nastavak evropskih integracija, tvrdi nemački stav nema ko da omekša, pa su i prva pregovaračka poglavlja koja Srbija treba da otvori u pregovorima sa Briselom, na čekanju do daljnjeg.
Ponedeljak 29.12.2014.09:30
Dok srpski mediji, pod šapom SNS-a i premijera Vucica, šire famu o njemu kao lideru na Balkanu, štampa iz okruženja opisuje njegovo porodicno poreklo.Mediji u južnoj srpskoj pokrajini, na Kosovu i Metohiji, na albanskom jeziku, pišu da je Aleksandar Vucic, po svemu sudeci, sin novinara Fahri Musliua, iz Prizrena, koji još od studentskih dana živi i radi u Beogradu.Ustvari, tu vest su prvo objavili hrvatski mediji. Portal "Dnevno.hr" u tekstu pod naslovom "Vucicev otac Albanac", a stric hrvatski Nacionalista iz 2 sv.Rata, tvrdi, pozivajuci se na svoje izvore, da je Fahri Musliu biološki otac Aleksandra Vucica. Objavljuje i fotografije Vucica i Fahri Musliua, a citira i jednog clana SRS koji tvrdi da je Vucicev stric za vreme drugog svetskog rata bio - hrvatski Nacionalista iz 2 sv.Rata.
Ponedeljak 29.12.2014.09:48
Kako nema ambasadora u Berlinu ? Vučić je ambasador u svim zemljama sveta . Njegova je prva i poslednja . Sve što uradi je na dobrobit Srpskih dušmana .
Ponedeljak 29.12.2014.09:31
Albanski mediji takode pišu o Vucicevom ocu Musliu, koji tvrdi da ne poznaje Aleksandra, ali priznaje da je kao mlad novinar radio u Tanjugu zajedno sa njegovom majkom Angelinom. Eh, ta dežurstva. I duge noci...Mediji u Makedoniji objavljuju i fotografije Aleksandra, Fahri Musliua i zvanicnog oca Andelka Vucica, napominjuci da Aleksandar i Fahri neverovatno lice jedan na drugog!Tako okruženje predstavlja samoproglašenog lidera na Balkanu Aleksandra Vucica. Podgoricki dnevni list Vijesti piše u tekstu "Beograd kao Pjong Jang", da je Vucic nadmašio i Kim Džong Una, navodeci da je Vucicu aplauz njegovih seiza u Narodnoj skupštini Srbije, trajao deset sekundi duže od aplauza koji je dobio severnokorejski diktator!Eto kako okruženje gleda na našeg diktatora.
Ponedeljak 29.12.2014.13:20
Šta će Meni ambasador u Berlinu?! Ja sam jako intiman sa frau Angelom, tako da nam posrednici nisu potrebni! Eh, kad se samo setim... frau Angela u crnoj kožnoj garnituri sa bičem u ruci, a ja go ko od majke rođen... a Angela će: herr Aca, ti frlo nevaljao dečak, frau Anegela tebe tući, ja, ja, fešten!? Pa me raspali bičem po goloj zadnjici a Ja na sav glas urlam: živelo nezavisno Kosovo!... ovo niste čuli od Mene... proklete pilule, gde sam ih opet zaturio!?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)