Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Ponedeljak 08.12.2014.
15:11
Beta A
Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas je u telefonskom razgovoru s premijerom Ruske Federacije Dmitrijem Medvedevim rekao da je ruska odluka o obustavljanju izgradnje gasovoda Južni tok za Srbiju veoma teška vest. Medevedev je, kako je prenela pres-služba Vlade Srbije, kao razlog za tu odluku naveo nedovoljnu saradnju zemalja Evropske unije.
Ponedeljak 08.12.2014.15:55
J`EL SI VEZAO PERTLE? J`EL SI MU PONUDIO FIAT? MARSS BRE VUCIBATINO JEDNA PATETICNA, SABOTERU JEDAN LAZLJIVI, STO SE NISI JAVIO PUTINU KO STO SI LAPRDAO PRE NEKI DAN? JEBALATA TE ZORANA, KURAVA SOROSOVA!! SAD CE TI MEDJED SIGURNO POMOCI, U TO BUDI SIGURAN!! SPIJUNCINO VRBOVANA. MRSS BREE!!
Ponedeljak 08.12.2014.16:58
Samo Vas gledam, gospodine Raikkonen, samo Vas gledam i pitam se dokle!? Dokle ćete više da vređate Moju ličnost, Ja jesam izdajnik ali to Sebi smem da kažem isključivo JA...u trenucima psihičke krize, usled napada manične šizofrenije...ne treba javno da pričam o tome, jel da...ups!
Ponedeljak 08.12.2014.20:41
Situacija je prilično dramatična, ali EU je to željela, te prema tome Rusi nijesu imali izbora, a mi i Bugari smo kolateralna šteta. Od Bugara se Orban najviše zauzimao za Južni tok i nagrabusio od Amera zbog toga. Isprozivali su ga i uvrijedili na njima svojstven način (slušao sam na Glasu Rusije). Međutim, Rusija je sasvim spremna da ulaže u našu poljoprivredu i sve što proizvedemo da otkupe. EU nikada nije pokazivala interesovanje za takvo što - naprotiv: novac koji su nam pozajmljivali mogao se trošiti na sve i svašta, samo ne na poljoprivredu. To govori da im je odgovaralo da kupujemo njihov otpad i da ne proizvodimo ništa svoje! U SAVEZU SA RUSIJOM NE BIH SE NIKADA I NIKOG PLAŠIO
Ponedeljak 08.12.2014.16:06
Dvojica bez pameti, treci bez glave. Da li su imali pameti DR: Vojislav Kostunica i Boris Tadic to ce pokazati vreme, uglavnom Srbija je obezglavljena i ostala bez cirka desetak milijardi evra. Dok su Rusi izabrali strucni tim za pregovore kod nas su pregovarali politicari na celu sa Borkom Stefanovicem, bas onim koji je dobijo kilu premestajuci barikade na Kosovu. Kako smo prosli sa Kosovom, tako smo prosli i sa Rusima i tamo su nas Rusi sjebali (na Kosovu), uvek su nas tako i ostavljali, ili na kolju, ili na podeli, ili pod sankcijama, ili pod NATO bombama, sad su nam klepili ni manje ni vise vec naftnu i gasnu rezervu, kai i naftnu industriju. Ko ce kome ko nece svoj svome.
Ponedeljak 08.12.2014.16:22
DAJ BRE JEDNOM VISE NE SPINUJ STVARI, TI IZGLEDA NECES NAMERNO DA PODELIS TADASNJU RUSKU VLAST I DANASNJU, RUSIJA TADA NIJE MOGLA NI SAMA SEBI POMOCI URUSENA POD VODSTVOM JELCINA I KAMARILU JEVREJSKU, DANAS KAD SE UKAZALA SANSA, OVA KOPILAD IZDAJNICKA SU OKRENULI LEDJA, DANASNJA RUSKA VLAST I TADASNJA SU KO MARKO KRALJEVIC I TELEVIZIJA, ALI NEMA VEZE BITNO RUSI SU KRIVI, A SRBI POSTENI I NEVINI!?
Ponedeljak 08.12.2014.17:40
Da li je spinovanje kad vas neko zavrne za deset milijardi evra i to u trenutku kad se hvatate za slamku spasa? Znate li kad je potpisan gasni sporazum i na koji nacin je potpisan? Znate kako je "prodat" NIS, zemne rezerve nafte i gasa i po kojoj rudnoj renti? Ne spinujem ja nego samo govorim istinu, i sagledavam realno stvari. Nemogu ja zbog Nikole da ne slavim Svetog Nikolu i mesto onog koji je potpisivao ugovore da krivim drugog. Ovde se samo ide na "glupa" pisanja i pogrdne nazive, sto mu vise *ebes mater u tolko bolje, umesto po konju udri po samaru. Kome je trebalo i zasto da nekom pokloni vecinski deo NIS-a? 400. hiljada dolara za Naftnu industriju, naftu i gas. Pa ko tu spinuje?
Ponedeljak 08.12.2014.18:20
Izgleda da ipak utice!Pitam se,a zeleo bih iskren odgovor, kao sto kaze nas narod"bez pro.eravanja" Moze li se u slucaju saznanja pojedinih stvari(istine)koje se kose sa gledistem i stanovistem druge strane,moze uopste doci do promene tih istih gledista-stanovista,nazovimo ih zabludama.Sta mislis,moze li se???
Ponedeljak 08.12.2014.18:39
Izgleda da ipak utice!Pitam se,a zeleo bih iskren odgovor, kao sto kaze nas narod"bez pro.eravanja" Moze li se u slucaju saznanja pojedinih stvari(istine)koje se kose sa gledistem i stanovistem druge strane,moze uopste doci do promene tih istih gledista-stanovista,nazovimo ih zabludama.Sta mislis,moze li se???
Ponedeljak 08.12.2014.20:00
Procitaj jos jednom oba svoja pitanja i komentara, mada su isti, mozda bolje shvatis ako duze citas. Istina ostaje istina pa ma sa cijim drugim stavovima da se kosi. Mi mozemo o jednoj istini da imamo dva posebna gledista, ali ni jedno nemoze da utice na istinu. Istina je da su Boris Tadic i DR. Vojislav Kostunica direktni ucesnici oko potpisivanja gasnom sporazuma. Sad mi mozemo da pricamo do beskraja kolko hoces, ali je tacno, da su predsednik Srbije i predsednik Vlade Srbije u Rusiju otisli sa dva posebna aviona i da su se u Rusiji posvadili ko ce da potpise ugovor, pa je Velimir ilic ni kriv ni duzan morao da na ugovor stavi svoj potpis, uz blagoslov tri Patrijarha. Moze se sta hoces .
Ponedeljak 08.12.2014.18:59
Srbija veruje Rusiji ,Srbija voli Rusiju Srbiji je uzor Rusija -posledice vidimo uspesno nestajemo. Imate Srbi u Srbiji vodju svepametnog genijalnog imate korupcju da Srbija jeste Rusija i to nazalost po nju samu.
Ponedeljak 08.12.2014.19:10
Uspesno nestajemo!?Na koji nacin je recimo Rusija povezana sa nasim "nestajanjem"Dok bi takodje voleo da mi pojasnis i ulogu Eu,NATO-a itd u tome takodje.Povodom vodje,kako si napisao"svepametnog,genijalnog" slobodno ga vodite i sve one koji su sa njime(i one predhodne)U Srbiji "vodja"ne postoji,vec postoje samo marionete!!!
Ponedeljak 08.12.2014.20:11
Pa izracunaj sam. Dobili smo za NIS 400. Miliona evra, plus je Gasprom ulozio oko 200 miliona evra u NIS i skladiste gasa. Ali su zato dobili da vade i naftu i gas na teritoriji Srbije, posle svega do prosle godine NIS, (Gasprom) nije uplatio ni zute rape u kasu Vlade Srbije. Pa racunaj kolko se dnevno u Srbiji crpi nafte i gasa, tresni cenu pa vidi. Rusima pare nama supalj nos do ociju, i to sve na bratsku rec. Kazu Rusi ulazu i pomazu. Pa nasim parama nam zamazu oci. Sta je sa EU? Zasto svi ulaze u EU, pa se zale, ali niko ne napusta EU? Zasto ulaze u NATO, savez a ne sklapaju savez sa Rusijom? Zasto nam se Konuzin neki dan ruga u lice? Zato sto smo budale i verujemo jos uvek u bratstvo.
Ponedeljak 08.12.2014.20:17
Vucic je perfidan zao covek koji igra na kartu baba Merkelove.Pa sto su rusi krivi sto SAD ne daju da se gradi gasovod,a poslusnici iz EU slusaju.Vucic ima zadatak da se konfrotira sa Rusijom,i potreban mu je alibi za to.Za sve se pita Merkelova,drzavu nam drugi vode,lepo su rusi rekli,Srbija je prihvatila Briselski sporazum o medjunarodnoj saradnji dve drzave i automatski priznala Kosovo,sto je Vucic najavio kada je lazima zauzeo vlast,mora da izvrsi baba Merkelove zahteve,unuce njeno.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)