Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
39
Subota 29.11.2014.
05:30
J. Arsenović - Vesti A
"Krah odnosa sa Srbijom", ovako je zagrebački "Jutarnji list" naslovio jučerašnju vest da je hrvatski premijer Zoran Milanović otkazao posetu Beogradu gde je sredinom narednog meseca trebao da učestvuje na samitu predsednika vlada centralne i jugoistočne Evrope sa kineskim premijerom Li Keljiangom.
Subota 29.11.2014.05:59
Sotonama uvjek smetaju pozitivne rječi; Hristos je izgovarao samo pozitivne rječi i za to su ga sotone optužile, popljuvale, vređale tukle, prljavi ga sud osudio i dozvolio da bude kažnjen na najbrutalniji način. Nečovečnoj strani smeta pozitivna rječ to je tako od postanja. Evromanijacima ustaše ne smetaju; svinja svinji je najviše ljepa to je tako normalno.
Subota 29.11.2014.06:04
Velika Srbija je sakrivena ISTINA; pristalice Istine je vole dok je pristalice laži mrze. Šešelj je izgovorio velike rječi; zato su sotonama toliko zasmetale.
Subota 29.11.2014.08:02
Većina EP protiv ŠEŠELJA; pa šta onda, većina je bila i protiv ISUSA HRISTA; normalna pojava; uvjek neznabožačka većina je protiv ISTINE i njenih pristalica.
Subota 29.11.2014.08:35
Svi uporno zaboravljaju da EU zakoni dozvoljavaju da svaki građanin može da slobodno iznosi svoje lično mišljenje , dakle u svoje ima - bez kolektivne odgovornosti društva. U Engleskoj je dovoljno da se popnete metar iznad zemlje (na stolico npr.) i možete da izgovarate šta god vam padne na pamet - oslobođeni ste odgovornosti!
Subota 29.11.2014.08:48
Svi ovi događaji, kao i oni koji će da uslijede govore nam koliko je velika moć i snažna namjera Amera da nas satru. Svi ostali učesnici su njihovi sateliti koji reaguju po inerciji (kao krvati) i po naređenjima!!! ISKRENO MISLIM DA SU GA AMERI OVAJ PUT IZDUVALI I DA IM JE PROPAO PLAN SA RASPARČAVANJEM SRBIJE!!! RUSIJA NAS JE UZELA POD SVOJE I SADA JE DOŠAO KRAJ NAŠIM MUKAMA I UNIŽENJIMA KOJA SU NAM BILI NAMIJENILI AMERI SA SVOJIM GOVNARIMA KOJI IM ISPADAJU IZ DUPETA!!!
Subota 29.11.2014.11:51
Sto si tice Engleske, tu si delimicno u pravu. Da, mozes se drati i vikati koliko ti volja. Ali, ucini to u krugu od 400m od Parlamenta i sledi ti hapsenje. Inace, dobro je rekao Ducic: "Hrvati su najhrabriji narod na svetu. Ne zato sto su veliki junaci, vec zato sto se nicega ne stide". Narod koji ima milion (i vise) srpskih zivota na svojim krvavim rukama nam drzi lekcije. Od Hrtkovaca (gde je, pod pritiskom iseljeno nekoliko familija) prave medijski spektakl (uz pomoc nekoliko nasih televizija), a proterivanje svih Srba iz Krajine je drzavni praznik. Uostalom, rata ne bi ni bilo, da ga oni nisu hteli (a time ni zlocina, ni proterivanja..). To je izjava njihovog "Poglavnika".
Subota 29.11.2014.10:33
Ma nista Seselj nije izgovorio sta je trebao da izgovori ali nije kasno vazno je da su se ustase usrale i boje se Vojvode kao zvecarke a bogami opravdano se boje sta im Vojvoda sprema nemaju ujkici pojma jos malo pa ce Vojvoda da predje sa reci na dela jjjooojjj tada tesko vama koljaci a ovo uopste nije potrebno dizat toliku prasinu u Srbiji zbog onog kerustine ovcara pa on ni ne treba u Srbiji ne samo on nego niko od ustasa a to ce im akobogda Vojvoda i zabranit ffuuujjj marvo ustaska
Subota 29.11.2014.08:44
ONO DA SE SAMO BUDALA SAPLIĆE DVAPUT NA ISTI KAMEN ZA SRBE NE VAŽI . DOKLE VIŠE TOLERISATI HRVATSKA PONIŽAVANJA I PROSERAVANJA ? GLEDAJMO SEBE I SVOJ INTERES A NAŠ INTERES JE PROTERATI SVE HRVATSKE FIRME IZ SRBIJE ODMAH I PO SVAKU CENU . NA TA MESTA DOVESTI ALDI ILI LIDL I VUK SIT I OVCE NA BROJU . ZATVARANJEM HRVATSKIH FIRMI ONAEMOGUĆAVA SE HRVATIMA DA POTPUNO LEGALNO IZNOSE IZ SRBIJE MILIONE € DNEVNO . TO JE PRAVI ODGOVOR ZA HRVATE SVE DRUGO JE ČIST PROMAŠAJ . NEPRIJATELJA UDARI GDE ĆE GA ZABOLETI A NE IZDAVATI SAOPŠTENJA KOJIMA HRVATI BRIŠU DUPE I NASTAVLJAJU DA POSLUJU U SRBIJI . VIDETI MOGUĆNOST I POSLATI ŠEŠELJA ZA AMBASADORA SRBIJE U HRVATSKOJ I TO JE PUN POGODAK .
Subota 29.11.2014.07:47
Očigledna je uznemirenost Amera, zato što im nije pošlo za rukom da Šešelj naprave haos u Srbiji - i tako izazove nerede i mržnju unutar našeg naroda. Trebalo je - tj očekivali su da im ova vlast potpiše Kosovo i Metohiju, nakon tog čina bi uslijedilo nasilno stvaranje Velike Albanije na uštrb okolnih država, počevši otimanjem Južnog dijela Srbije! Kako naša vlast to nije uradila sada su im vezane ruke, jer u slučaju da UČK krenu u neku akciju te vrste - tek onda nikada ne bi imali šanse da ih EU podrži. Naravno i podrazumijeva se da bi na Rusija istog trenutka pritrčala i pružila vojnu pomoć a i tom slučaju na KiM Ameri ne bi imali podršku EU!!!
Subota 29.11.2014.09:14
Ameri su zaboravili na Seselja ("koliko im je bitan") !!! Mora da ih je neko podsetio , da posle 12 godina tamo "negde" lezi "neki" verbalni vrclar zbog verbalnog delikta !? ... Sta je mnogo mnogo je !
Subota 29.11.2014.11:16
Znam da nećeš vjerovati, ali Ameri su sada bijesni jer im se izjalovio plan da nam otmu Kosovo i Metohiju! Očekivali su da će im ga neko u strahu, panici ili pak korupciji predati. a to se nije desilo. Uložili su dvadeset godina u ove projekte a nijesu ih završili, osim što su Njemcima obavili posao sa HR i SLO. Oni(Ameri) su ostali sada na livadi sa Šiptarima a Rusi već stigli u Niš gdje se nalazi baza za hitne intervencije koja za tri mjeseca,po potrebi može postati vojna baza. Sada nemaju izbora žele neki konflikt da izazovu a ne znaju kako? Nema nezavisnog KiM,a nema ni Velike Albanije, Šeki na slobodi i ponaša se normalno...ne čini li vam se da je tu neko izduvao frulu? NPR. AMERI! :)
Subota 29.11.2014.15:43
Samo se retard sluzi interpunkcijom a ne zna joj znacenje. Kako mogu Ameri da zaborave na Seselja kad je UN americki proizvod!?
Subota 29.11.2014.06:10
Е,Вучићу наивчино!Опет,после свега Ти у име Србије пружаш руку помирења усташкој власти.Зар није требало да они буду иницијатори бољих односа.Србија не зависи од Хрватске,али они од добрих односа са нама,и те како зависи и то само из једног јединог разлога,а то је велики број њихових фирми у Србији. Е,Вучићу,Вучићу,никада нећеш добро водити спољну политику!!!
Subota 29.11.2014.19:37
U evropskom parlamenu sede istrosene, korumpirane, protuve od politicara koje su zemlje clanice tamo posle da bi ih se ratosiljale. Korumpirana bagra koja dolazi samo da uzme dnevnice i ode posle 5min. Ima mnogo snimaka na youtube o tome. Tesko zemljama kome ovi neznalice iz brisela budu odlucivali i tesko Srbiji dok joj komunjare i njihovi potomci vladaju. Vucic je neradnik i obicna neznalica
Subota 29.11.2014.06:26
Evropski parlamenat,nista nije reagovao za paradu SS jedinica u Latviji,paradu I otvorene pozivanje na istrebljenje Rusa u Zapadnoj Ukrajni,bombardovanje civila RAKETNIM BACACIMA u Istocnoj Ukraini ili ti otvorenoj promociji Ustastva U Hrvatskoj I nepostovanja osnovnih prava Srba na pismo I imovinu.Madjarski fasizam cveta,Poljsko antirusko raspolozenje dolazi do usijanja,ali Seselj je problem sa par reci. Ja se sa njima potpuno slazem. Sesel je kao licnost davno presao granice Radikalske partije,I on je postao symbol I legenda borbi protiv novog svetskog poretka,I mi kao rodoljubi Srbije treba da ga podrzimo,da za ovu Zapadnu fukaru bude jos veci problem! Vojvodo pozivi ti nama jos 100 leta
Subota 29.11.2014.07:28
Postuj sebe da bi te drugt postovali!Ako niste sposobni ucite od gos.Vladmira Putina!Stanite casno na branik domovine i pokazite zube. Vi ste istorijski narod.Imate sva prava na to.Tucite neprijatelja istorijom koja vam je sjajna.Vi dozvoljavate Hrvatima da vas napadaju i vasim ulizivanjima odobravate njihove zlocine.Hrvati su bili i bice vjekovni neprijatelji Srbima! Sta jos treba da vam urade da bi vi to shvatili. Sva dobra Srpskom narodu zelim ali vasa vlast je nesposobna i pogubna za interese i dobrobit Srpskog covjeka.
Subota 29.11.2014.11:53
Rimokatolicki satanisti,nacisti,ustase,otpali protestanti svi okupljeni pod kapom malog boga (obicnog,smrtnog) pape,kako ne bi mrzili pravoslavni svet,seselja i sve one koji su protiv njih.
Subota 29.11.2014.17:46
Veliki broj svjetskih lidera, mislilaca i religijskih poglavara je jučer na izvanrednoj sjednici Ujedinjenih naroda u New Yorku u zajedničkom saopćenju potvrdio postojanje globalne zavjere protiv Srbije i srpskog naroda. Tom Kruz, koji je ispred svjetskih zavjerenika pročitao saopćenje, tvrdi da je u cilju bržeg pomirenja između Srba i cijlog svijeta bolje da Srbi čuju da zavjera postoji već sada, nego da to sami saznaju za nekoliko mjeseci gotovo da ne postoji javna ili tajna organizacija koja nije umiješana u zavjeru protiv Srba. Od gej lobija, Amerike i Jehovinih svedoka, preko Vatikana i slobodnih zidara, pa sve do anti-pušačkog lobija, NATO pakta i subotara, sve ove organizacije
Subota 29.11.2014.17:48
su udruženim i zasebnim aktivnostima već vjekovima pokušavale, i donekle uspjevale, da sputaju slobodu i posebnost srpskog bića. Aktivnosti ovih organizacija i neformalnih udruženja su prvenstveno bile usmjerene na to da se građanima Srbije još od njenog osnivanja u osmom vijeku p.n.e, život učini što težim. Jedina razlika se sastojala u tome da su neki pojedinci i udruženja, poput šest jevrejskih porodica koje vladaju svjetom, djelovala protiv Srba iz lične koristi, a druga iz pakosti, poput Osame bin Ladena. Postoji čak i nekoliko udruženja, poput na primjer Templara i Iluminata, koji su bili umiješani u zavjeru „jer im se to činilo kao baš dobra zabava“.
Subota 29.11.2014.12:49
Predsedsnice, ako sad pricas istinu, svaka ti cast, mislim na Vucica, kazi narodu Srbije da pogleda dokumentarni film Tezina Lanaca od autora Malagurskog pa ce narod videti kako Lucifer kolonizuje i unistava Srbiju preko MMFa da bi uklonio Srbiju i krenuo na Rusiju.
Subota 29.11.2014.14:09
. . . ajde da i j a SRPSKI pešak još jednom naglasim da sa HRVASTSKIM RASISTIMA NEMA LJUDSKE KOMUNIKACIJE, PA JE U TOM SMISLU I POTPUNO SVEJEDNO DA LI CE NJIHOV RAVNATELJ /PREDSJEDNIK JOSIPOVIC DOCI U SRPSKI BEOGRAD ILI NE. NORMALNI LJUDI BI MORALI DA SHVATE DA JE TAJ NESREĆNIK SESELJ I PRE HASKOG ZATVORA – GDE JE HTEO DA IDE "DOBROVOLJNO", DA IH POBEDI I "NAUĆI PAMETI" ŠTO NIKAD NIJE POSEDOVAO – BIO JEDAN APSOLUTNO NEODGOVORAN IZGREDNIK POSEBNO TRAGICNE KATEGORIJE, ŠTO NASTAVLJA I DALJE I PORED TOGA ŠTO JE BROJ NJEGOVIH PRISTALICA UBEDLJIVO NEZNATAN. ALI NEKA S R B I NAJZAD KAZU HRVATSKIM RASISTIMA NE ZA UVEK
Subota 29.11.2014.15:16
Da li cemo i dalje nastaviti da se pravdamo tim zlikovcima ili cemo vec jednom okrenuti drugi list??? Srbijo nemas jos puno vremena!!!
Subota 29.11.2014.15:34
Hrvatska je potrebna samo vladi Srbije (uvlacenje u cajni kolutic zbog EU, kao tadic npr.)...drugih razloga ne vidim da bi se ustase iole trebale i morale postovati i ceniti (osim u biznisu).
Subota 29.11.2014.15:41
Очекивана реакција усташа, јер сотона чим осети опасност од истине напада свим средствима! На челу Србије су глумци (такође усташе) па је тешко је очекивати неку озбољнију реакцију осим "осуде"! У сваком случају не смемо да дозволимо да нас преваре!
Subota 29.11.2014.16:07
Našli povod za provod.Sama činjenica da im je Šešelj svojim nastupima zasmetao govori o njihovim stvarnim namerama.Ustaše im ne smetaju pa naravno jer su sastavni deo njihovog fašistoidnog ludila.Srbija je opet na tapetu.Nije razlog Šešelj_razlog je Srbija kao Srbija - treba je uništiti.Nisu je zatrli u I sv,ratu,nisu je zatrli u II sv.ratu,nisu je zatrli sankcijama,nisu je zatrli bombardovanjem-koji je sledeći korak-za šta će je okriviti-Šešelj je tu najmanje bitan.Bitno je baciti novu ljagu na Srbiju kako je ratno-huškački raspoložena.Zar nam još uvek nije jasno da nas ta fašistička evropa neće.Zašto-ne pripadamo niti smo pripadali toj fašistikoj tvorevini.NIKAD
Subota 29.11.2014.16:53
Hrvatima su sve drugi krivi a nevide sebe kakva su zlodela činili iza sebe. Ne oni se ne srame svojih ispada a ne propuštaju da okrive drugog. Većih licemernika u svetu nema.
Subota 29.11.2014.19:12
hrvati su najveci monstrumi na svetu , logori za decu , a nebrinete se i o svojoj deci , eno zupnici vam siluju najmladje a vi se brinete o Seselju beda ste velika ..............
Nedelja 30.11.2014.03:25
čuj ovako držali smo trećinu teritorije HR tj. RSK ali ste imali podršku amerike vatikana njemačke(danke deutschland) engl. i ostalih fašista i to je trajalo 5 god. dok su srbi imali embargo a i Rusija je tada imala problema u svom dvorištu a i jeljcin je bio na vlasti ali se sve može preokrenut jer ničija nije do zore
Subota 29.11.2014.19:16
ustase su bili najhrabrija vojska u drugom svetskom ratu ubijali su decu , imali cak i noz za brzo klanje , podigni spomenik svom poglavniku ante pavelicu ......mi Srbi imamo Nikolu Teslu !!!!!!!!!!!!!
Subota 29.11.2014.19:18
koliko su hrvati jadan i bedan narod govori i to sto su i dan danas ponosni na ustase a nigde nisu ratovali drzali logore ,a kad im se zavrsi smena idu svojim kucama posle obavljenig posla samo bolestan um moze na tako nesto biti ponosan ,dali treba jos nesto reci ::::::::::::::
Subota 29.11.2014.17:35
Sekaperse,djon obrazi nam vode drzavu.Vucic zarad fotelje je pristao na sve ultimatume od baba Merkelove.I on jadnik nikako da svati da je za jednokratnu upotrebu kao durex,a ostavlja trag u istoriji kao i Tadic i svi ostali politicari lice izdajnika i sekaperse.Seselj je mala beba u odnosu na sve ustase u genocidnoj drzavi koje setaju mirno i zive nazalost.Problem je u Beogradu,kada se odrzi koncert Tomsona i poziva na ubijanje srba,kada se ruse table sa cirilicom,kada se sikaniraju povratnici srbi,VLAST U BEOGRADU CUTI,KAKO RANIJE TADIC,TAKO SADA I VUCIC I NIKOLIC,ZA DACICA BEZ KOMENTARA DJON OBRAZ.Umesto da se na sva zvona oglase i traze osudu takvih stvari,Beograd i gospoda cute.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)