Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Petak 28.11.2014.
08:00
D. Dekić - Vesti A
Nema pomaka u borbi protiv korupcije u Srbiji, niti su okončane istrage o 24 sporne privatizacije, poručila je član Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović, ističući da ovo antikoruptivno telo ne traži 24 hapšenja, već da se svi slučajevi reše.
Petak 28.11.2014.08:43
Ni G, od gospodina, vucici nema, Koga fukara laze, pa laze sve, narodna kaze ;ko laze taj i krade; a ko krade taj je lopov, kriminalac. Ali ima nesto strasnije od materijane kradje, kao na primer ustupanje Srpske teritorije neprijatelju a na toj teritoriji se zasniva Srpska kultura, istorija, tamo su nam naj vece Bogomolje tamo su groblja nasi predaka i jos mnogo toga. Zalosno je je to sto kurvini sinovi od 2000-te se utrkuju ko ce vise omalovaziti.Srpski rod. tadici vucici nikolici dacici su tu ne pobedivi. KiM su oteli zlotvori strani a ova cetvoka je potpisala da oteto ni je vise nase.
Petak 28.11.2014.09:56
Oni njemu nisu neprijatelji i ne mogu biti, pošto mu je biološki otac šiptar ! Došao je na prevaru na vlast, pustim obećanjima o poštenju i transparentnosti, a sada se drži na vlasti laganjem i obmanjivanjem i naravno uvlačenjem Merkelovici u bulju ! Njegov zadatak je da zavije Srbiju u crno !
Petak 28.11.2014.10:08
Narod hoce najgoru mogucu vlast po njega cemu ljutnja ,narod moze da izvrsi i samoibistvo ako hoce a hoce,.. Njima odgovara kobajagi cvrsta ruka AUTOKRATA otac nacije koji se menja ali titula oca nacije ostaje sa tim da Vucic je savrseniji nego Tadic PA JE POULARNIJI onda su svi razocarani sto se dalje krade sto nam je spoljna politika katastrofalna ,krste se kako vlasdt laze.. JEDNOSTAVNO srbi misle da tako je najbolje i nece bolje,.
Petak 28.11.2014.12:17
Ima poslovica : lisica nikada nebi bila mudra, da kokoške nisu toliko glupe ! E pa narod je zaglupljen pričom o EU blagostanju, čim tamo uđemo gdje osim Grka nas svi mrze, sve će da nam procvijeta ! Najgore što jedno te isto, narod sluša već 14 godina i nije mu dosta ! A ovaj prevarant, šiptar porijeklom je došao laganjem na vlast i naravno uz pomoć zapadnih moćnika ! Tako se prostro ispod njih, da je čak i nepristojno, zabranjeno za djecu ispod 18 godina, hoću reći, čista pornografija !
Petak 28.11.2014.09:50
Srbija nema prava da se buni ona uvek izabere autokratu kao Vučića ili Tadića umesto menja sistem. Autokratski sistem uvek je proizvodio korupciju a nema ni sisteme kontrole koje ima demokratski način vladanja uz vladavinu prava niti totalnu svemoć diktatora koji nešto može da uradi pod uslovom da ima volju. Srbi kad raščiste da ne valja sistem koga obožavaju moža i promene stvari.
Petak 28.11.2014.10:03
Ko laže Vučića, a koga on....Vučići je glavni i odgovorni za sve službe, ko onda njega može da laže, a da ne riskira ! Ali zato on laže čitavu Srbiju nesmetano, onako, baš ga krenilo !
Petak 28.11.2014.11:19
Izdajnik - Fukara - Lopurda u najgorem obliku, nanosi ogromnu stetu Srbiji a narod cuti i trpi dok je iz dana u dan sve gore !!!!
Petak 28.11.2014.22:29
Plate i penzije je najlakse smanjiti da se ne diraju milioni pokradeni od naroda i da se ne diraju igraci svih vlada Beko,Miskovic..Ceda,Uskokovic EDB koji je dobio nanogicu za milione pokradene,Djuraskovic,Kene,Davinic,Kostic secer,Nini,Janjusevic,Dulic,Vlahovic...i jos stotine lopova koji nece videti zatvor i niko im nece oduzeti milione,sve ce se zaboraviti,a i platice,kako ni Vucic i SNS nisu imuni na veliki novac.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)