Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
21
Četvrtak 27.11.2014.
07:40
D. Dekić - Vesti A
Sukob poslanika vladajućih naprednjaka Milovana Drecuna sa čelnicima srpskog Tužilaštva za ratne zločine danima se ne stišava. Javnost je juče saznala da je Ambasada SAD donirala novac Tužilaštvu, koje se inače finansira iz državnog budžeta.
Četvrtak 27.11.2014.09:58
Obojica su Američki službenici!!! Napokon je država počela da se obračunava sa domaćim izdajnicima!!! Duga i teška će biti ta borba!!!
Četvrtak 27.11.2014.12:06
SMENA JE ZA NJIH VELIKA NAGRADA . TREBA VIDETI ŠTA JE BIO NJIHOV MANDAT DA RADE A ŠTA SU USTVARI RADILI ? AKO IMA IZDAJE I RADA PROTIV SRBIJE SUDITI IM ODMAH I BEZ ODLAGANJA . ZA PRIMER SVIM IZDAJNICIMA . P.S. NEMA TOGA KOGA ĆE VUČIĆ OKRIVITI ZA IZDAJU JER OD NJEGA VEĆEG IZDAJNIKA NEMA .
Četvrtak 27.11.2014.09:08
Нажалост морам да кажем да смо заслужили оно што нам се дешава кад нам ова 2 дебила кроје капу ГОДИНАМА!
Četvrtak 27.11.2014.09:12
MAJKU VAM JEBEM USTASKU, OVE TREBA NA SRED ULICE SACEKATI I KRAMPOM IH RAZVALITI, GOVNA JEDNA....PUU MAMU VAM JEBEM
Četvrtak 27.11.2014.09:12
videćete, kada ih smene, neće proći dugo i obojica će zapaliti iz Srbije, dal u CG, HR ili negde u USA/EU...ne verujem da mogu da požive ovde....
Četvrtak 27.11.2014.09:33
Molim državu srbiju da proveri koliko srba rade u državnim tužilaštvima republike Hrvatske ,ovaj ustaški satnik ne samo da je pomoćnik državnog tužilaštva za ratne zločine nego i agent CIE I Hrvatske udbe a o ovom kvazi crnagorcu Vukčeviću da i ne govorim on je mnogo više od njega ,pa zar vam ne govori i to koliko srba je u hagu otišlo i koliko je osuđeno i na koliko godina robije,ove netreba menjati nego pohapsiti kao antidržavne izdajnike i osuditi na doživotnui robuiju
Četvrtak 27.11.2014.10:14
Смена када су обавили прљав посао.Постоји ли земља у свету чије тужилаштво финнсирају странци?Можемо ли уопште говорити о независности као основном правном постулату на коме треба да почива правни систем?Да ли је "бруно" традиционално српско име? Колико знам ово име Срби не користе, односно користе за нека друга драга бића која немају везе са хуманоидима.да ли ће се Уставни суд Србије икада изјаснити о захтеву за оцену уставности октроисаног бриселског споразума о статсусу КиМ?Овде су сав чуда могућа.не заборавите вукчевића и делпонтеову кад отворише вино са сликама српских Корифеја!
Četvrtak 27.11.2014.10:42
Ova dvojica su produžena ruka Haga u Srbiji ! Osudili su sve što je srpsko..., nijedan drugi slučaj gdje su Srbi žrtve ! Ka kraju krajeva, oni nisu međunarodna institucija pa da su " donirani " i to od koga ...SAD !! Ćisto potplaćivanje da se optuži što više Srba, treba ih pod hitno zatvoriti na doživotnu robiju !
Četvrtak 27.11.2014.11:07
Citam komentare i nemogu da verujem. Pa nisu Bruno Vekaric i Vladimir Vukcevic od juce. Baskire se oni Vukcevic od 2003. god. Vekaric malo kasnije. Zamislite da dosad nikom nisu smetali, mada su optuzivali samo Srbe, kojeg god drugog da je nasa ili medjunarodna policija hapsila po medjunarodnoj poternici Vukcevica i Vekarica, protiv nijednog gospoda nije imala dovoljno dokaza. Svi su osumnjaceni otpustani zbog nedostatka dokaza, jer ih upravo Vekaric i Vukcevic nisu prikupili ili ih iz nekih razloga nisu prilozili. Poznato je da je Vukceviceva zena pre penzionisanj tri dana dobila otkaz i uzela otpremninu od preko 30. hiljada maraka, a posle tri dana otisla u penziju, Svi su tad bili......
Četvrtak 27.11.2014.11:15
(nastavak)....nemi i slepi jer su sledili njihovog vodju i njegove podanike. Vekaric i Vukcevic su izdanci DR. Vojislava (Tunja) Kostunice, koje je kasnije prihvatio Boris Tadic samo zbog neprocesiranja niti jednog Bosnjaka i Hrvata, preko Vekarica i Vukcevica hteo je ta bude lider mira i tolerancije na Balkanu, da na Srbe se prebaci ceo teret odgovornosti. Zato su se DR. Kostunica i Tadic zalozili da se svi osumnjaceni za ratne zlocine nadju u sudu u Hagu. Eto sad kad vise nemaju potporu ni predsednika ni vlade, setili su se na optuzbe Drecuna, "Ratnih huskaca" ili te novinara koji su izvestavali sa ratista, sve po nalogu NUNSA. Eto sta su nam izrodili DS i DSS.
Četvrtak 27.11.2014.11:57
Mene interesuje istina, pa ma ko da je u pitanju. Kad je Karla del Ponte objavila knjigu i tamo je lepo opisala "Zutu kucu" u Albeniji gde su Srbima i nelojalnim Albancima vadjeni organi.? Kolko je vremena proslo otad, kolko od svedocenja Dika Martija pred Savetom bezbednosti pa cak i u Evropskom Parlamentu? Sta su preduzeli Vekaric i Vuckovic po tom pitanju? Nisu nista. Jednom su preko RTS-a obavestili javnost da imaju svedoka, pa je se tri dana digla gongula, a onda do dan danas muk. I danas opet ne traze dokaze za zutu kucu, vec traze da se sudi novinarima ratnim huskacima, a i vrapci znaju da je Drecun, bio svo vreme na Kosovu. Pa koga na stub srama? Opet Srbe.
Četvrtak 27.11.2014.12:01
SAMO DA SE NE ZABORAVI DA JE MILOŠEVIĆ U DEJTONU POTPISAO OBAVEZU DA SRBIJA ISPORUČI SVE OKRIVLJENE HAGU . NARAVNO DA NIJE NI SANJAO DA ĆE SE I ON NAĆI NA TOM SPISKU . OVO SAMO ISTINE RADI DA SE NE ZAMENJUJU TEZE ...
Četvrtak 27.11.2014.11:08
Nikog na vlasti i u drzavnoj upravi vec odavno nije briga za drzavni interes, vec samo za punjenje sopstvenih dzepova! Ta prica se sad nastavlja jos brutalnije i bezobzirnije! Kada ce narod postati svestan situacije, to je pitanje inteligencije i granice trpljenja!?
Četvrtak 27.11.2014.11:10
NADAM SE DA CE AKO NE OBOJICA A ONO BAREM TO DJUBRE OD VUKCEVICA DA BUDE SUTNUTO U COSAK I NEKA IDE KOD SVOGA MILA LOPUZE I ANTISRBINA KAKAV JE I SAM ! VUKCEVICU GADE SAMO BI TREBALO DA TI SE AKOBOGDA DESI BOLESCINA KAO G GENERALU MLADICU GADE JEDAN !
Četvrtak 27.11.2014.18:30
Zavrsili su skotovi antisrbi posao prljav,sada i da ih smene bas ih briga.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)