Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Utorak 25.11.2014.
11:46
Beta A
Predsednik Odbora Skupštine Srbije za Kosovo, Milovan Drecun rekao je da je "izložen burtalnim pritiscima i pretnjama" Tužilaštva za ratne zločine i upitao šta će tim povodom da preduzmu Vlada Srbije i predsednica Skupštine, Maja Gojković.
Utorak 25.11.2014.12:00
TUŽILAŠTVO JE AMERIČKO I EU ZLIKOVACA I TO JE DRECUN ZNAO OD UVEK . DO SADA SNS GOVNO NIJE IMALO NIŠTA PROTIV TOGA ALI KADA SU DOŠLI DO NJEGOVE GUZE ONDA MU NE ODGOVARA . NIJE NI MENI ODGOVARALO NJEGOVO RATNO HUŠKAČKO IZVEŠTAVANJE SA KOSOVA PA SAM BIO PRINUĐEN DA SLUŠAM DANIMA KAKO LAŽE SRBIJU . DA JE SRBIJA DRŽAVA NJEMU BI ODAVNO BILO PRESUĐENO U SRBIJI OVAKO ĆE MORATI DA MU SUDE HAŠKI ZLIKOVCI . DRECUNU TREBA SUDITI JER NIKADA NIJE PRESTAO DA LAŽE NA ŠTETU NARODA SRBIJE . TO NOVINARSKO GOVNO UVEK JE POZDRAVLJAO POBEDNIKE I GLEDAO SAMO SEBE .
Utorak 25.11.2014.13:59
Не знам где си и када прочитао да је Дрецун ратни хушкач. Или си и ти добио налог ових из америке и тужилаштва да га оквалификујете као ратног хушкача. Није битно да ли је Дрецеун демократа или напредњак али је поставио право питање: Чије је тужилаштво - српско или америчко. То би требао и ти да поставиш. Дрецун је цело време рата на Косову био са нашом војском, није призивао америчке авионе да нас бомбардују. Сем што је писао о херојској борби наших војника против шиптарских терориста и НАТО зликоваца. Какво је то хушкање ако пишеш о својој војсци и њиховој борби против терориста и НАТО зликоваца.
Utorak 25.11.2014.14:04
Ово питање које је поставио Дрецун требамо сви поставити, и ако знамо чије је тужилаштво и за чије интересе ради.
Utorak 25.11.2014.14:17
DRECUN je u svojim "objektivnim izveštajima" OBORIO VIŠE AVIONA I BESPILOTNIH LETILICA NEGO ŠTO IH NATO POSEDUJE . VERUJEM DA SI TI U OGROMNOJ MANJINI ONIH KOJI "NE ZNAJU" KO UPRAVLJA NE SAMO TUŽILAŠTVOM NEGO I SRBIJOM DANAS . MORAM DA TI KAŽEM DA JE VUČIĆ NAJVEĆI ŠPIJUN I IZDAJNIK U DANAŠNJOJ SRBIJI A DRECUN JE JEDAN OD NJEGOVIH PIONČIĆA .
Utorak 25.11.2014.15:20
Kolko si zaslepljen mrznjom ti nemas pojma sa realnoscu. Bruna Vekarica nije postavio Aleksandar Vucic na funkciju Zamenika Tuzioca za ratne zlocine na prostoru SFRJ. Bruna Vekarica je Postavio DR Vojislav Kostunica, da bi zajedno sudili i smudili Srbima, jedne su slali u Haski kazamat a druge protrivali po SRbiji. Nije Drecun preko NATO bomdi doso na vlast, vec DSS i DS, pa su sa njima doveli citavu bulumentu zasluzenika koji su podrzavali NATO agresiju i klicali Bombama, a cuvare mostova ismejavali i nazivali ih pogrdnim imenima. Da li se secas kampanje DR Kostunice kada je preceno da ce mo biti bombardovani sve dok je milosevic na Vlasti. Za svo vreme Drecun je bio na Kosovu, pok Dindjic.
Utorak 25.11.2014.15:28
(nastavak)...je pobego u Crnu Goru odatle za nemacku, da moli za jos bombi, DR. Kostunica uhvatio tutanj za Belanovicu. Na kraju posto je ceo vojni, policijski i drzavni vrh izrucio Sudu u Hagu, sa Vekaricem i NUNS-om je udario hajku na novinare, kao ratne huskace i dobro kazes da je Drecun oborio vise aviona nego sto ih ima NATO, to je isto vikao i tvoj DR Kostunica, obojica gledate istim ocima, samo sto je onm za razliku od tebe pismen, a ti si nepismen i corav zato i pises ceo tekst velikim slovima. To je svojstveno sam obnevidelim i ljudima koji mrze. Nadam se da ce Drecun da vam rasturi dvojac Vukcevic - Vekaric.
Utorak 25.11.2014.12:15
Svi ce te vi brze nego sto se mislite otploviti tom istom americkom kanalizacijom, koja vas je i dovela na vlast u Srbiji. Ne zna se Drekcune ko je veci drek, ti ... ili oni na koje se zalis?, mrtva trka.
Utorak 25.11.2014.12:28
Srbija je postala kolonija Amerike zato dragi moji na ulice i da zbacimo sva ova govna AMERIČKA i da spasimo svoj narod od okupatora.
Utorak 25.11.2014.13:36
Kakv je šaljivdžija gospodin Drecun. Pa naravno da je tužilaštvo američko, zar bih Ja dozvolio da bude drugačije?!
Utorak 25.11.2014.14:24
Tužilaštvo za ratne zločine je istureno odeljenje HAGA,koje mora svojim gazdama da podnosi izveštajSam Bruno Vekarić je direktni izvršilac svih nedela nad srpskim osudjenicima i čovek koji zataškava srpske žrtve.Uostalom zato tu i sedi.
Utorak 25.11.2014.17:36
Drecun Vuciceva izdajnicka stidna dlaka pokusava da se opere,ali ne vredi.Pa taj isti Vekaric i onaj izdajnik Radosavljevic su uveliko zavrsili zadatak protiv Srbije,i naravno cuvaju lopova narkomana Cedu koji je postao milioner samo zato sto pljuje Srbiju,zato je zasticen.Zavrsio je zadatak Vekaric,umesto da je na robiji ili da visi na terazijama kao lampion zbog izdaje on ce biti i smenjen mozda i nista vise,obavio je velike zadatke na stetu Srbije.A ono djubre izdajnicko Tadic,zasto njega niko ne spominje,treba da robija dozivotno ili da mirise cvece odozdo zbog veleizdaje.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)