Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
27
Petak 21.11.2014.
06:00
O. I. A
Evropski komesar za susedsku politiku Johanes Han nije juče u Beogradu uslovljavao otvaranje pregovaračkih poglavlja uvođenjem sankcija Rusiji. U to su novinare nastojali da uvere i predsednik srpske vlade Aleksandar Vučić i novi komesar zadužen za proširenje koji je nakon stupanja na funkciju 3. novembra kao prvu stanicu svog delovanja izabrao baš Srbiju.
Petak 21.11.2014.08:45
Mislim da se VUČIĆEVA IZDAJA približava prelomnoj tački . DOSTA je bilo kurvanja moraće PICOUSTI MAJMUN da saopšti naciji i EU ZLIKOVCIMA da li uvodi sankcije RUSIJI ILI NE . I U JEDNOM I U DRUGOM SLUČAJU KRAJ MU JE GARANTOVAN . SPASA MU NEMA .
Petak 21.11.2014.06:29
Прича о тзв. притисцима је фарса. Неувођење санкција Русији даје могућност Вучићу да глуми родољуба и испуни сваки други антисрпски захтев Брисела и Вашингтона. Убеђен сам да у разговорима отворено о овоме разговарају. Ви нас као "присиљавате", а ми смо "тврди" и нећемо и онда смо ми "патриоти". На другој страни дајемо вам све и, практично, сахрањујемо Србију. Савршена манипулација бесловесног народа. Велеиздаја и злочин према Србима почињени од стране СНС далеко превазилазе све што су жути урадили, али СНС много боље глуми "патриотизам". Са оваквим народом то, нажалост, пролази.
Petak 21.11.2014.06:48
'Do kraja godine biće pokrenuta zvanična procedura da se na Petrovaradinskoj tvrđavi postavi obeležje Karađorđu, potvrdio je gradonačelnik Miloš Vučević.'. Postavi to u svom klozetu majmune radikalski ... Već imamo Jašu, Miletića, Pašića, onog seronju Tepića, samo nam ovaj nedostaje u Vojvodini. Sankcije Srbiji ! ! !
Petak 21.11.2014.06:56
Уистину, Карађорђе недостаје у Војводини, али један жив, не само споменик. Само оно што су Карађорђе и Милош ослобађали од српских земаља, ослобођено је како треба. Све остало, остало је недовршено, са пуно остављеног смећа које и дан данас прави проблеме.
Petak 21.11.2014.07:38
Srbijanci bi se prvi trebali stideti čoveka koji je pozivao ljude na ustanak, a onda pokupio svoju porodicu, bežao i ostavljao narod da se suoči sa posledicama svojih sumanutih ideja. .ebo ga car koji ga je primio na tvrđavu. Eno i stadion Vojvodine nosi njegovo ime. U beogradu nemaju nijedan stadion da se krljaju imenima? Da neće 'Kanarinac' da nam postane Sinđelić, a 'Slavija' Obilić? Dajte i Miloševiću neku ulicu, zaslužio je.
Petak 21.11.2014.09:27
Juce su mnogi ostali razocarani, doziveli su jos jednom svoj krah i to ko zna po koji put za kratko vreme. Predvidjali su da Srbija "mora" da uvede Rusiji sankcije, nije se desilo, predvidjali su da ce Nemacka da nas "ucenjuje" nije se desilo, vide li smo neki dan najvecu Nemacku privrednu delegaciju koja je posetila jednu drzavu u skorije vreme, tvrdi lo se da ce Seselj da "razbije" Tomu i Vucica i da se njih dvojica moraju sakriti u misju rupu, mesto njih Seselj je uhvatio ladovinu i to usred novembra, tvrdiloo se da ce nam Rusijom uslovljavati pristup pregovorima jos jednom su neverne tome ostale razocarani svojim lupetanjem i nepromisljenim razmisljanjem.
Petak 21.11.2014.10:30
Cuj sizofrenicaru, opet mi skaces po pisnim kanalima, opet si me ujeo za srce da nedelju dana nemogi da *isam. Dobro znas da drzim do date reci da tvog nikog necu *ebat, *ebi sam i onako si zaludan i bez pameti a i cvrstog karaktera. Bolje da me nikad u zivotu ne sretnes, i ako me negde i vidis bolje me u sirokom luku zaobidji, a nisam u Jajincima, dodji do Jagodine....!
Petak 21.11.2014.12:20
Vidis kako te navucem da ne osetis. *ebiga glup si se rodio takav ces i Bogu na istinu... Mozes ti da SISAS, al ja nemogu paisam, razlika je drasticna, da nije bilo tvog sisanja, nebi doslo do zastoja pisanja. oces i broj tel...stvarno si naivan ko svaki drugi sizofrenicar...
Petak 21.11.2014.12:20
Vidis kako te navucem da ne osetis. *ebiga glup si se rodio takav ces i Bogu na istinu... Mozes ti da SISAS, al ja nemogu paisam, razlika je drasticna, da nije bilo tvog sisanja, nebi doslo do zastoja pisanja. oces i broj tel...stvarno si naivan ko svaki drugi sizofrenicar...
Petak 21.11.2014.13:27
navučeš, navučeš... nema šta... samo što znaci navoda obično znače da se neko /ili nešto/ citira ? Al' 'de ti, nepismeni uvlakač, kome "ko god dodje dobro doso" možeš to da razumeš... I šta bi sa adresom ? Sisoje ...
Petak 21.11.2014.11:33
ALOOOO TENDERASU, ZANCI BIO SAM U PRAVU , BRANIS LOPUZE I PREVARANTE, A POSTO SI IZ JAGODINE, JASNO JE UGRADJIVALI STE SE U KOLUBARU!!!
Petak 21.11.2014.12:23
Nikog ja nebranim niti mene ko treba da brani, ja pisem istinu za razliku od drugih. Jesam tenderas pa sta? neko prodaje ja kupujem, ako je protiv zakona nek me tuze, odgovara cu. Zbog mene vlast moze da se menja nedeljno. ko god dodje dobro doso. kolubara je sitna, to su vasi odradili da su i mise iz nje isterali.
Petak 21.11.2014.12:42
NEMA TOG TENDERA A DA NIJE KRIMINALAN, TO U SRBISTANU I U SIREM REGIONU NE POSTOJI!!! TU NEMOZES DA ME UBEDIS. A I SEBICNI STE BRE VI TENDERASI, SAMO SVOJE DUPE GLEDATE, PA MAKAR I SRBIJOM VLADALI I ONI KOJU SU JE BOMBARDOVALI, SAMO VAMA DA JE DOBRO!!! NE VALJA VAM TO NEVALJA!!!
Petak 21.11.2014.13:46
Проклети издајник! Судиће му се по кратком поступку! Обесиће те народ на сред теразија!
Petak 21.11.2014.14:33
Većina od vas "gospodo"iz EU ste priznali Kosovo.Vi od nas nemate šta da tražite.Mi nismo u EU i dogod to ne budemo ne moramo da pratimo kurs vaše politike.Dogodi li se da Srbija uvede sankcije Rusiji ti treba pripisati čistoj volji naše vlasti nikako nekakvim pritiscima iz Brisela,NIKAKO!!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)