Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 20.11.2014.
10:55 >> 15:13h
Beta A
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da od komesara Evropske unije (EU) za politiku susedstva i pregovore o proširenju Johanesa Hana nije danas tražio i nije molio da EU omogući otvaranje pregovora sa Srbijom pre kraja ove godine ili pre bilo kojeg datuma.
Četvrtak 20.11.2014.11:02
Sve proevproske stranke misle da je ulazak u EU nešto dobro i da će to dovesti do boljeg života. Problem je u tome što te partije ne razumiju kapitalizam a kapitalizam kaže da ko je bolji taj će i prodavati. U tom takmičenju nas nigde neće biti jer svi rade sve bolje od nas. Bez carina to vodi do propasti. Sve proevropske stranke pričaju o predpristupnim fondovima kojima države dobivaju neki novac za džabe. Ali tu postoji kvaka - niko ne govori koliko para gubimo od carina. Ta cifra za Srbiju je oko milijardu eura godišnje. Taj gubitak je direktan jer toliko Srbija direktno plaća ulazak u EU.
Četvrtak 20.11.2014.11:09
Indirekni gubitak su još bar dve milijarde eura zbog toga što su nam firme nekonkurentne i što će nam se industrija i poljoprivreda početi da se gasi. Kada se tome doda da će nas pojedina poglavlja koštati i po 20 milijardi eura sasvim je jano da će Srbija kad tad kolapsirati. To se već dešava sa većinom siromašnih zemalja EU. I to se ne događa odjednom - nego polako. Politička elita kako kod nas tako i u ostalim siromašnim zemljama imju zadatak da narod uspavljuju pričom o ulasku u EU i budućem bogastvu koje to isto donosi. Otrežnjenje će biti brutalno!
Četvrtak 20.11.2014.14:18
Ne "misle da je EU dobra", nisu ni oni toliko glupi. Mozda je bilo takvih u pocetku, ali sad je sve toliko jasno da je jedino objasnjenje da svi oni samo gledaju da se okoriste. Gomila lesinara koja se goji od raspadanja Srbije.
Četvrtak 20.11.2014.12:09
U prevodu: Mi ćemo da radimo kako ste nam naredili,a eurupa neka proceni jesmo li dobri poslušnici.
Četvrtak 20.11.2014.15:08
Komesar EU za politiku susedstva i pregovore o proširenju Johanes Han rekao je posle razgovora sa Vučićem da je siguran da narednih nedelja može biti otvoreno neko od poglavlja u pregovorima o prijemu Srbije u Uniju. Zabole komesara za prijem Srbije u EU ! postaje jasno da šipac opstaje na vlasti jedino radi ovakvih i sličnih obećanja, a da ne pričamo o onim miljardama, koje stižu samo kada on bude ovo što jeste !
Četvrtak 20.11.2014.18:00
Vucicu Picko jedna izdajicka, majka ti se sigurno kaje sto je rodila najveog izdajnika Srpskog naroda. Ziveo nam Radovan, Ratko i Selselj, branitelji Srpskog Naroda. Treba izdajnike iz Beograda da protjeramo, na kraju ce i da ukidaju moju Republiku Srpksku za koju bi zivot dao!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)