Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Nedelja 16.11.2014.
11:20
Srna A
Prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je da Srbija voli Rusiju, ali da je u političkom smislu interes zemlje da bude član EU.
Nedelja 16.11.2014.12:11
OVO JE SAMO JOS JEDNA LAZ KOJU PLASIRAJU NASI PLACENI POLITICARI!!!!! SRBIJI JE PONUDjENO DA BEOGRAD BUDE PRESTONICA EVRO-AZIJSKE UNIJE,STO SU IZDAJNICI VUCIC I NIKOLIC ODBILI!!!!!! DACICU SMRADE LAZLjIVI!!!!!!!!!!!!!!!!
Nedelja 16.11.2014.13:13
Ciko, Zagorov drug. Daca predstavljen kao prijatelj Primakova, kojeg mnogo ne j...u u Rusiji, pokusava da igra igru prijatelja Rusa, a ustvari reorganizuje stranku po EU pravilima, potpisuje sporazume o Kosmetu, uvodi GMO hranu, unistava seljaka prihvatanjem bezcarinskog uvoza robe iz EU koju ne mogu vise da prodaju u Rusiju itd. Covek stipendista zapada, voli znackice i duge hodnike dok SKOJevke velikh ociju za njim uzdisu. A kad tek zamisli onu vavailonsku salu u Briselu, da onde zagrmi....:-)
Nedelja 16.11.2014.13:35
Naši su političari veliki smutljivci i lažovi!!! Izgleda nuvjerljivo kad ovako citira Putina. Zašto Rusija ne bi željela baze u Srbiji? To je, kao prvo, bilo užasmo glupo pitanje koje je postavio Putinu!! Neartikulisano zvuči, ovako izvučen iz konteksta razgovor Dačića i Putina.
Nedelja 16.11.2014.13:49
ODAVNO IH JE PROVALIO, POGOTOVO OVO BURE MASTI I ONAJ SA VAGINOM MESTO USTA, TAKO DA NEMA VISE POTREBE VISE DA SE OBRACA PAZNJA NA OVIH, STA GOD REKLI U BUDUCE TREBA SAMO DA SE SPRDACIMO, RASPASCE SE SAMI, JER SU GLUPE KONJINE.
Nedelja 16.11.2014.12:52
RUSIJA NE ZELI DA SRBIJU U OVOM MOMENTU GURA U KONFRONTACIJU SA POBESNELIM I NEMOCNOM ZAPADOM, PRESDSTOJI DUGA I TESKA BITKA SA ZAPADOM ALI TU BITKU CE VODITI RUSIJA KINA I DRUGE MNOGE VECE I MNOGO JACIJE ZEMLJE OD SRBIJE, BITNO SU RUSI VIDELI KO IM JE BRAT A KO PICKA IZDAJNICKA{MISLIM NA NARODIMA SLOVENSKOG POREKLA} RAZMONTIRACE OVU KULU ZLA CGLU PO CIGLU, JER NJENO URUSAVANJE NA BRZINU MOZE DA POKLOPI I MAJSTORE KOJE JE DEMONTIRAJU, TAKO DA OSTAJE SAMO STRPLJENJE.
Nedelja 16.11.2014.11:34
1.)... Srbija voli Rusiju, ali da je u političkom smislu interes zemlje da bude član EU. 2.) ...članica Evroazijskog saveza. Čovek me je pogledao i rekao, pa to nije moguće, ni geografski 3.) ...On je naveo da mu je Putin rekao da Srbija ne može težiti ni BRIKS-u 4.)...da li je Rusija zainteresovana za VOJNE BAZE u Srbiji, Putin je odgovorio ODRICNO. 5.) Seseljevo osvetoljublje , a ne dobrobit Srbije .
Nedelja 16.11.2014.15:33
Budalo glupa, ti si bas glup. ti nista ne shvatas. Mozda ti nisi kriv sto si kratak ali sto se sramotis ovde stalno potencirajuci lazi koje izdajnici i proamericki politicari prosipaju kroz medije. To su tako jadne lazi na koje nasedaju budale, neupuceni, iskompleksirani i zaludjeni a ti se sa tim hvalis kao da se razumes u politiku. Ti si jedna iskompleksirana budala koja nema pojma sta je to moral, sta je ponos i cast ti znas samo sta je ulizivanje i samoponizavanje. Ti ne postujes sebe i mislis da ce te drugi postovati jer si ponizan i poslusan.
Nedelja 16.11.2014.12:01
Putin nesto rekao masnoj krpi, i ona se time ponosi i javno citira, e bas svasta!?
Nedelja 16.11.2014.12:52
Cim Dacic ide na molitveni rucak, dorucak i porciju govana u AMERIKU nije tesko zakljuciti za koga radi i na cijem je platnom spisku. Mislim da je sve lagao u vezi Putina. Rusi znaju ili bi trebalo da znaju da je balkansko ratiste za vreme drugog svetsko rata u znacajnoj meri zadrzalo agresiju nemacke na rusiju sto je dalo Rusiji vremena da se pripremi za odbranu i da nemce uhvati Ruska zima sto im je i doslo glave. Istorija se ponavlja. rusi opet imaju vremena da se konsoliduju jer NATO iako mi nismo clanice ni NATO NI EU nece udfariti na rusiju dok Srbija ne bude pod njihovim patronatom. Zapad radi temeljno i ide na sigurno. Rusi to znaju i ne verujem u Dacicevu pricu jer je Srbija
Nedelja 16.11.2014.13:01
vitalno vazna za zapad jer on ne dozvoljava da iza ledja ima nesigurnu teritoriju a rusimo je vazno da u Srbiji bude prva linija odbrane u slucaju bilo kakvih dejstava sa balkanskog poluostrva prema rusiji. Dakle saveznistvo sa srbijom i jednoj i drugoj velesili je potrebno jer preko nasih ledja ce se ponovo praviti nova geostrateska podela sveta. Zato ne verujem Dacicu i zato mi jednostavno ne mozemo da budemo NEUTRALNI pogotovo sto smo geografski mala zemlja usto i prllicno siromasna zamlja. Kome se prikloniti ZA MENE NEMA DILEME. EU i amerika koje su nas bombardovale i nemci sa kojim smo dva puta pa sada i treci put ratovali NE MOGU MI BITI PRIJATELJI I TACKA.
Nedelja 16.11.2014.15:18
povodeci se cistom logikom Srbija je na takvom gestrateskom polozaju da bi Rusiji i te kako odgovarala kao clanica Evroaziske unije. Ovakve gluposti izrecene od jednog politicara koji se vise od 20 godina bavi visokom politikom su neverovatne lazi. Pola drzava BRIC nisu vezane granicama pa im to ne smeta da budu u ovom savezu a jos vise drzava onih koje su potencialni clanovi i onih koje imaju veliku zelju da postanu clanice Evroaziske unije tek nemaju dodira sa granicom Rusije. Ovo vise lici na izjavu za ubedjivanje naroda da moramo u EU jer ona naravno nema alternativu a tamo kada budemo i ako budemo dospeli bicemo nepostojeci faktor. povod su pare koje oni merkaju da opljackaju a narod ko
Nedelja 16.11.2014.17:24
PROSTA JE STVAR, ako prodajemo secer EU bez subvemcija nismo konkurentni, uslovljeni smo kvotama i ogranicavanjem proizvodnje i cenama koje su kao na evropskoj berzi. Ako samostalno proizvodimo secer koliko god hocemo i mozemo bez carine mozemo da ga prodamo po cenama koje su na ruskom trzistu i u startu smo bolji od evropskih izvoznika jer nas secer ne podleze ruskoj carinskoj stopi kao secer iz Evrope. Tako je za sve nase proizvode. SAMO IMBECILI I IMBECILNE VLADE OVAKO VELIKO I BOGATO RUSKO TRZISTE MOGU DA IGNORISU I OMALOVAZAVAJU. PA NEMCI VEC LUDE STO GUBE RUSKO TRZISTE A MI SE PONASAMO KO NAJGLUPLJE PIJANE MAJMUNCINE I TRCIMO U EU KAO PIJANI. SA NAMA NESTO NIJE U REDU.
Nedelja 16.11.2014.17:29
AKO VEC OVA GLUPA I PRODANA VLAST NE VIDI STA RADI ONDA BAREM NAROD MORA DA REAGUJE JER OVAKVE SANSE ZA DOBIJANJE NOVIH TRZAISTA SE JAVLJAJU JEDNOM U 100 GODINA. AKO NE VALJA POLITIKA OVE VLADE A MI SEDIMO I GLEDAMO ONDA BRATE I MI NE VALJAMO. HOCEMO DA VERUJEMO DA JE MARKO BLAGOJEVIC POSTEN MIMAK I DA SU AGENCIJE KOJE SE BAVE ISTRAZIVANJEM JAVNOG MNJENJA POSTENE AGENCIJE ONDA SMO KAO NAROD CISTA BORANIJA KOJA I NE ZASLUZUJE BOLJE OD OVOGA TSO NAS JE SNASLO. POGLEDAJTE NASU FUDBALSKU REPREZENTACIJU? I OPET NAM JE FUDBAL U KRVI PORED MNOGIH SPORTOVA U KOJIMA SMO SVETSKI LIDERI. OVO JE KOLEKTIVNO LUDILO.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)