Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 15.11.2014.
00:48
Vestionline, blic.rs A
Po ko zna koju put fudbaleri Srbije su se obrukali, osramotili i sebe i naciju i ponovo bacili u "bedak" ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu u našoj zemlji. Kakvu šamarčinu su nam lupili Danci. Ponizili nas i još jednom pokazali da je fudbal u Srbiji "klinički mrtav", da mu je potreban lekar, a ne advokat. Pogotovo ne Dik Advokat, holandski stručnjak na zalasku karijere. Jedan od onih koji se uklopio u sivilo "orlova" bio je i kapiten Branislav Ivanović, koji je samokritično analizirao još jedan fijajsko u kvalifikacijama za EP 2016.
Subota 15.11.2014.04:18
aaa sto da im se zvizdi...krenuli lepo na siptare..pa dron...i sjebase nas,pazi molim te kako..a razguzili bi ih...realno...pap nama pobeda na semaforu...i samo tu...jer nema bodova...i sta sad...treba igrati u tom timu...za sta da se boris..kad je politika u korenu fudbala...za sta,ako ne za Srbiju...aaa nju je tesko naci...poslednje vreme..al...momcima svaka cast..
Subota 15.11.2014.11:58
Poći od nule ???Pa zadnjih 20 godina non-stop polazite od nule i ni makac !! Sinoć smo gledali igru reprezentacije Srbije koja se zove."pređi brigo na drugoga".Ko god da ima loptu gleda kako da se na brzinu riješi,a što je najgore niko nije zainteresovan da je primi sebi(Danci su bili zainteresovani).Ako neko ne želi da igra za reprenzetaciju poštenije je da to kaže nego da dolaz na poziv a onda 90.minuta čuva svoje noge za klub u kome igra.I ono glavno Srbija bi se trebala riješiti filozofa u fudbalu i organizovati lige kao i Škotska po deset u svakoj sa dvokružnim sistemom,jer ovo u Srbiji je igra na gomilo ledina bez fudbala,gledalaca i perspektive.
Subota 15.11.2014.15:35
Изгледа Матићу да испаштамо,како си рекао,због десетак будала.Слажем се али не због десеторице него због једанаесторице незахвалних манекена на терену испаштамо.
Subota 15.11.2014.17:07
Јесте да је за мушкарце фудбал најважнија споредна ствар на свјету али ево иако сам женско имам и ја потребу да прокоментаришем синоћни меч.... Данас на ТВ слушам спортског коментатора о мечу и између осталог изјаву једног фудбалера, нисам му запамтила име, али изјавио је дословно овако...." ИГРАЛИ СМО ДОСТА ЛОШЕ...НИСМО ИМАЛИ НИКАКВУ ИДЕЈУ....." ??????????
Subota 15.11.2014.17:14
Нису имали никакву идеју.......?!?!?! Стала сам и слушам дечка и не могу да вјерујем шта је изјавио! Колико ја знам фудбал се игра да се противничкој екипи да што више голова и самим тим постигне побједа....А ОНИ НИСУ ИМАЛИ ИДЕЈУ! Како то да рецимо једна Њемачка када води и са нпр...3:0 или 5:0....има идеју да нон стоп игра на противничкој половини и јуриша на противнички гол као да губе меч. Или можда гријешим....барем је тако било када сам као цурица са оцем фанатиком патила и СП или ЕП.....
Subota 15.11.2014.17:19
**пратила и СП или ЕП..... Најбоље да ови данашњи фудбалски манекени окаче копачке о клин и репрезентацији и фудбалу кажу ХВАЛА! То би било најбоље да и даље не брукају и себе и фудбалску нацију својом безидејном игром !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)