Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Nedelja 09.11.2014.
04:34

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/comments/all.phtml on line 36
A
Lider Srpske radikalne stranke u Srbiju će doći najverovatnije sutra. Poslednja šansa da se to dogodi za vikend, propala je juče, jer se nije ukrcao u jedini avion koji je saobraćao iz Amsterdama ka Beogradu, JU 361 koji je na aerodrom "Nikola Tesla" sleteo oko 13 časova.
Nedelja 09.11.2014.05:28
Dobro nam dosao Junace! Dan pre ili kasnije u odnosu na 12 god, tamnicenja nista ne znaci. Neka ti dragi Bog bude na pomoci i dodeli malo srece i zdravlja i da pozivis svojoj porodici i svom narodu za koji si se borio ,protiv svetskih hulja sve ovo vreme. Svaki Srpski rodoljub: sa KiM, RS, RSK, verna dijaspora, svi se molilimo za tvoje i nase dobro da si medju nama.
Nedelja 09.11.2014.13:18
Namerno kriju njegov dolazak, da ne bi ga narod masovno docekao. Sve ce uraditi da bace senku na njega. Prljavi su to kojoti na vlasti. Isto kao u MK, Ljube Boskovski MUP -a, 201 je ratovao protiv siptara i zavrsio u Hagu. Kada su ga pustili narod ga docekao kao heroj.Usao je u politiku a vlast je videla opasnost od njega i namestili mu "prljave " par . Strpali ga u zatvor. Tako ti je to, covek koji je branio zemlju i narod sada lezi u zatvor . Ne u HAGU!!! nego od svojih. A siptari teroristi ministri. Bem ti drzavu
Nedelja 09.11.2014.13:47
Upravo tako prijatelju, pokusavaju omalovaziti nasu radost, dolaskom nam Vojvode. Izmisljaju afere, picousti da skrene paznju sa njemu mile parade srama, naredi prebijanje brata po majci, pre par dana(rekose) da oduzese pasos Miskovicu i drugima, danas uhapsise Kosmajca a zna se kako ga je siptarsko kopile preko medija obavestilo da bezi i td i td. dosao im je kraj! tadici ozloglaseni Srpski neprijatelj, dacici svinja iz komunisticke epruete, nikolici sa prvom damom dragicom i drskim ,sinovima, svi zajedno naknadno obrazovani,( jok grobar familija) zajedno se uneredise pri pomisli da ce Vojvoda doci medju svoje. Nabrojana garnitura a sta drugo do MRLJA Srpskog naroda. Dobro dosao Vojo Vojvod
Nedelja 09.11.2014.07:37
Moze neko da ga voli ili mrzi ali coveka sa jacim karekterom i cvrstom voljom tesko je naci ne samo u Srbiji nego i sire.Onoliko godina biti odvojen od porodice i slobode i ni malo se nije savio ili pravio bilo kakve kompromise.Skidam kapu pred covekom koga niko ne moze slomiti ni psihicki ni moralno.Nadjite politicara u Svetu koji bi u slicnoj situaciji tako ponasao.Svi bi oni sklapali neke dilove ili ukopali druge da spasu svoju guzicu.Vojislave sve najbolje u buducnosti.
Nedelja 09.11.2014.07:57
Zasto nije cekao "sudnji dan" tj. zasto principijalno nije uticao na konacnu sudsku presudu ? "Ideali" su naruseni ! ( sta je " privremeno" pustanje na slobodu nego kompromis )
Nedelja 09.11.2014.15:18
Ajde ne seri smradu ustaski,zar nije dovoljno sto je tolike godine nevin proveo u zatvoru ? Jebo ti on sve najmilije u familiji ! Nigde ne procitah da si osudio bar jedan zlocin protiv Srba,a bilo ih je stravicnih ! Monstrume I nakarado !
Nedelja 09.11.2014.17:07
Dzaba tebi sam sebi da lupas plusice kad i sam znas da nisi normalan. Doktori, kad su tebe konfigurirali u epruveti, slucajno su tvoj DNK zamenili sa amebama.
Nedelja 09.11.2014.12:08
Ja ne verujem nasim vlastima a holandjanima tek nikako. Procedura je kajnje cudna NEPOZNATA mislim da Voju sada maltretiraju i dodatno ubijaju i bice to najduze putovanje od holandije do Srbije. Ako ljajic toliko brine o gradjaninu Srbije to je trebalo specijalnim letom da se zavrsi za dva ipo sata pogotovu sto je covek veoma bolestan. Ako Voja stane svojim nogama na tlo Srbije mislim da se menja istorija ovog naroda hteli mi to ili ne. Zapadni merifetluci zacinjeni domacim izdajnicima VISE OVAJ NAROD NE MOZE DA IZDRZI.
Nedelja 09.11.2014.17:01
Nadam se da ce se ova procedura pustanja iz Haag-a, koja vise lici na zastitu tajnog svedoka, za Seselja pozitivno realizovati.
Nedelja 09.11.2014.17:11
Глупо питање али се и такво питање мора поставити: да ли је на аеродрому била Шешљева фамилија? Ако није онда је он узео авион у неком другом правцу.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)