Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Nedelja 19.10.2014.
12:51
Srna A
Cilj zapadnih sankcija je pritisak na Rusku Federaciju da promeni stav o ključnim i fundamentalnim pitanjima, a ne rešenje krize u Ukrajini, istakao je u nedelju ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.
Nedelja 19.10.2014.13:07
ПШЕЊИЧНИКОВ: ЗАШТО волим Русију? Онима који су са Русијом, сам Господ је поручио: „Не бој се, мало стадо!” Империја на челу са Сједињеним Америчким Државама иде путем који не води никуда. Та империја је најбројнија. Она обједињује земље и људе, који понизно, бојажљиво и лукаво гледају у уста Вашингтона. Само човек безнадежно помраченог ума може да не види безочну лаж, цинизам и дрскост – те деривате неизмерне охолости – на којима је заснована политика Сједињених Држава. Постоји и друга Империја. То је империја Добра. То је Руски свет с Русијом као авангардом и малобројни који иду за Русијом у вери да ће се спасити од царства лажи и смрада, које је успоставило власт на већем делу планете
Nedelja 19.10.2014.13:13
Изгледа да арогантни Запад не капира да Русија није Балкан.
Nedelja 19.10.2014.13:21
Da se Lavrov malo ne zavarava? Racuna na mudrost naroda Ukrajine. To je isto kao da racuna na mudrost naroda Srbije! Pa, vidi se sta je ta mudrost, naroda Srbije izabrala. Izabrala vlast sto na silu legalizovala homoseksualizam, sto taj isti narod, prisiljava na poslusnos dok se po njemu pljuje i ponizava ga na sve moguce nacine. Ministre, ne oslanjaj se ti na mudrost Ukrajinskog naroda, nego preori zapad, pa ce i tebe a i Rusiju bolje postivati!!!
Nedelja 19.10.2014.14:25
„Оно што се догађа у Украјини је несумњиво лоше за Русију, зато што јача ауторитарни режим у Русији и руши наде прогресивног дела друштва у технолошки развој земље. Али ти догађаји ће ојачати режим и окупити око њега значајан део становништва... Ситуација ће с временом бити све гора. Земља је већ почела да плаћа крвљу несмењивост режима. Још се не зна да ли ће до смене режима доћи услед дворског преврата, или ћемо дочекати велики грађански сукоб‟, изјавио је Ходорковски.
Nedelja 19.10.2014.14:26
„... За Русију је важна Русија, а не Крим. Кад се хистерија стиша, сви ће схватити. А проблем Крима ће трајати деценијама‟, написао је Ходорковски.
Nedelja 19.10.2014.15:54
Eh, našao si koga da citiraš, kriminalca, prevaranta i zatvorskog pitomca. Hodorkovski je MALI od PALUBE na rotšildovom imperijalnom brodu. O tome koliko je i koja krivična dela Hodorkovski počinio neću da pišem, to se zna, a to je sve učinio jer je bio siguran da će ga Rotšildi zaštititi. Tek kada se našao u Sibiru na letovanju gde mu je glavna rekreacija bila cepkanje drva za potpalu, postalo mu je jasno da ga niko nije mogao zaštititi, pa ni Rotšildi.
Nedelja 19.10.2014.14:50
Ako ste evropa kao sto kazes u samom nazivu , u sta ja sumnjam , trebalo bi da izbacite ne samo iz recnika, nego i iz zamisli PREVRAT, REVOLUCIJU ILI GRADJANSKI SUKOB (plisane i obojene ) revolucije. Vi treba da tezite izborima pa ako tu pokazete rezultate u pravilima koje ste VI postavili , onda je u redu i da menjate politiku. Ljudi ne zele vise prevrate kao 1917, 2000 i sl. Probajte sa PREOBRAZAJEM, umesto krvo prolivajucih revolucija neobojenih ili obojenih. Vidite kako narod Dostojevskog pokusava sa svojom bracom preobrazaj, a ne kako ste vi krenuli sa majdanom. Ili se vratite izborima kao metod (doduse utopisticki) koji ste vi ponavljam trasirali , a koji se gasi sam od sebe,
Nedelja 19.10.2014.14:28
http://www.repubblica.it/esteri/2014/10/17/news/putin_poroshenko_russia_ucraina_merkel_asem_milano-98299746/ Zapad polako popusta,vide da su pogresili ali ih je sramota to priznati,lako je politicarima voditi inat i pokazivati silu,rezultati njihove odluke nece smanjuiti njihove plate,ali ce mnoge porodice ostati bez egzistencije znaci zaposleni ce se naci na ulici a poslodavci i firme propasti,jednom unisteno,tesko ili nikad se nece oporaviti.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)