Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Sreda 15.10.2014.
11:26
Beta A
Vojni analitičar Zoran Dragišić izjavio je da je incident na fudbalskoj utakmici Srbija-Albanija u Beogradu, posledica velikog propusta u organizaciji utakmice koja je važila za događaj visokog bezbednosnog rizika.
Sreda 15.10.2014.11:34
Ma koga briga za dronove bitno je da je gej parada prosla bez incidenata, ako zanemarimo Pretorijansku gardu koja se malo otela kontroli pa nalupala Imepreatorovog braciku.
Sreda 15.10.2014.12:13
NEMA OVDE PROPUSTA . OVO JE POTPUNO SVESNO PONIŽENJE I MAZANJE GOVNIMA CELE SRBIJE . NARAVNO DA JE SVE URAĐENO U DOGOVORU SA NAŠIM SLUŽBAMA BEZBEDNOSTI . OVAKVU IZDAJU SRBIJA NE PAMTI .
Sreda 15.10.2014.12:26
VELIKA VEROVATNOCA TANASKO, A DRGAGISIC JE POZNAT KAO VEOMA UMAN, PATRIOTA IZ VREMENA SUROVANJA SA TADICEM I OSTALOM IZDAJNICKOM BRATIJOM. ON JE NA FAKULTETU ZA BEZBEDNOST I NJEGA TREBA DA JE SRAMOTA JER LOSE UCI STUDENTE. OBICNA FEKALIJA U LJUDSKOM OBLIKU, NISTA VISE.
Sreda 15.10.2014.11:41
E Dragisicu pacercino, Pre nego sto das tako infantilne izjave, prvo se informisi pa ces "saznati", da dron nije unet vec samo upravljac i to od strane brata albanskog premijera, koji je usao na stadion posle urgentne intervencije "nekih" zapadnih ambasadora kod tvojih politickih gazda kojima lizes, ono sto nije za lizanje. Dakle ako neko ulazi u VIP lozu, ti kao "vrhunski strucnjak" bi trebao da znas da doticna VIP osoba ima i VIP tretman. ZATO ODGOVORNE TRAZI U ONIMA KOJI SU MU OMOGUCILI DA UOPSTE UDJE NA STADION, A NE U MUCENICIMA KOJI SU TREBALI "KAO DA GA PRETRESU"! RASPITAJ SE KO JE BIO SA NJIM U DRUSTVU I OMOGUCIO MU DA LAGANO PRODJE, MOZDA JOS JEDAN BRAT OD PREMIJERA !?
Sreda 15.10.2014.12:16
Neshvatljivo? Obožavam taj izraz...nisi li ti onaj što je tražio da uđemo u nato, a, ćelavi?
Sreda 15.10.2014.14:52
ја сам ЗГРОЖЕНА ЗАПРЕПАШЋЕНА ЗАБРИНУТА ЗГАЂЕНА....... Сви смо знали да је овај меч утакмица високог ризика и да се овако нешто деси у сред БГ па то је шамарчина по сред лица сваком становнику Србије !!! Слушам а не желим да вјерујем како је дрон пуштен са оближње цркве а навођен из ВИП ложе.... ?!
Sreda 15.10.2014.15:03
ЕЕЕЈ ЉУДИ ДА ЈЕ ОНАКВА ЗАСТАВА ПУШТЕНА СА ЦРКВЕ??? КО ЈЕ ОВДЈЕ ЛУД? ИМА ЛИ УОПШТЕ НОРМАЛНИХ? Убјеђена сам да ово ипак није "масло" самих албанаца већ да су имали и те какву подршку од својих страних ментора! И синоћ сам у једном коментару написала да је на овај начин летјелица могла умјесто заставе да донесе и бомбу вел. разорне моћи... Ово је школски примјер грешке свих безбједоносних структура од врха па наниже!!! Ово је директно пљување у лице сваком Србину и Српкињи са посебном тежином јер се све десило у сред Београда !!! БРУКА И СРАМОТА ЕПСКИХ РАЗМЈЕРА.....
Sreda 15.10.2014.15:11
Ако је истина да је дрон полетио са оближње цркве (у шта не вјерујем и не желим да вјерујем!) онда треба цркву прекадити и поново освештати и очистити је од скотоваа и погани у људском облику....!!! Замислите да су Срби у сред Тиране овако дроном на стадион унијели заставу велике Србије, а? Шта би било? Моментално би се по хитном поступку сазвао СБ УН-а и Србија би драконски била кажњена.... Ad hoc !!!
Sreda 15.10.2014.15:23
".....Nadam se i da će UEFA debelo kazniti Fudbalski savez Albanije zbog ove političke i nacionalističke provokacije......" Господине Драгишићу, ви сте политички аналитичар и професор на факултету...значи учен човјек. И баш ме због тога и зачудила ова ваша реченица јер ми одаје утисак да Ви баш и немате понекада контакт са сопственим мозгом, извињавам се на овој грубости! Па ево да вам ја необразована дам само 1 примјер "дебелог" кажњавања од стране УЕФА.....
Sreda 15.10.2014.15:37
Господине Драгишићу можда и не пратите фудбал, (не пратим ни ја али читам!) сјећате ли се случаја Јосипа Шимунића када је на утакмици ХР : Исланд узвикивао онај усташки поклич...? Шта је даље било? Шимунић је кажњен са 10 утакмица неиграња и забраном приласка свим стадионима у вријеме трајања СП у Бразилу.....?! И то је кажњен тек након огромног притиска згрожене свјетске јавности на ФИФУ..... НИЈЕ КАЖЊЕН НИШТА! Шта мислите шта би било да је репрезентативац Србије направио сличан испад? ФИФА БИ КАЗНИЛА И ИГРАЧА И ФС СРБИЈЕ ДИСКВАЛИФИКАЦИЈОМ СА СП....! И онда се ви надате казни за албанце....еее мој незнавени аналитичару !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)