Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Nedelja 12.10.2014.
18:45
B92 A
Iako su stizala upozorenja da bi u Kobaneu moglo da dođe do masakra, turske snage ne planiraju da krenu u akciju, dok je pod znakom pitanja i angažovanje SAD.
Nedelja 12.10.2014.18:56
ISIS je Americka placenicka vojska (moje misljenje) i pri tome mislim na trenutnu vojno-politicku situaciju, a ne na period kad su ih i javno finansirali i huskali protiv Asada. Ovo u vezi sa Turskom je shema - Turci nisu hteli da se kidaju sa njima, SAD ih satro bombardovanjem u stvari doveli do njihovih granica i sad nemaju kud...ooo Turci !!! Ajmo, Domane sta cekas...zanima me tvoj komentar !?!
Nedelja 12.10.2014.19:06
Turci se najvise boje Kurda ! A vlast im je nastrojena, radikalni-islam! Sve vrednosti (pozitivne) koje im je ostavio Mustafa Kemal "Ataturk" ova vlada blokira.
Nedelja 12.10.2014.20:58
Kemal Ataturk je bio cionista i clan masonske velike loze Orijenta. Dakle deo masonskog plana koji se trenutno odvija. F.D.Roosevelt je davno rekao, da jedino u politici sto je sigurno, jeste da nista nije slucajno.
Nedelja 12.10.2014.21:27
Stari ali dobar vic na tu temu keze: Dosao vampir u pub i seo za sank. Dolece barmen i kaze- "Kriglu krvi, kao i obicno"? "Ne", odgovara nervozno vampir,- "Daj mi casu vruce vode" "Vruce vode"!?, zacudjeno ce barmen. "Ma da", odgovara bezvoljno vampir, "Nesto sam prehladjen" i vadi tampon iz dzepa.
Nedelja 12.10.2014.19:12
Amerikanci žele srušiti Asada i izbaciti ruse koji imaju u Siriji jedinu pomorsku bazu izvan bisšeg SSSR-a. ISIL ubija šite a iranci su šiti koima opet nedozvoljavaju amerikanci da se uključe u bobrbe. Amerikanci su izjavili da in Kobane nije od nikakve strateške važnosti, i samo bombardiranje je proforma.
Nedelja 12.10.2014.21:47
Stvari su mnogo kompleksnije, a to je nesto sto se servira kao logicno objasnjenje. Shiti se ubijaju od "svetih ratnika" premda su muslimani (sto nema logike), da bi se posredno Iran uvukao u sukob i radikalizovalo stanje u Libanu na granici sa Izraelom, gde je baza (shitskog) Hejzbolaha. Citav rat je cionisticka ujdurma globalista NSP-ka ili NWO. N.S.A dokumenti otkrivaju, da je Al Baghdadi britansko-izraelski agent sa pravim imenom Elliot Shimon. Citava operacija im je provaljena, zato se zrtvuju Kurdi i skrece paznja na Kobane, a verovatno ce se radikalizovati i stanje u Ukraini i otvoriti jos neki "globalni problem" poput ebole.
Nedelja 12.10.2014.19:04
турска је део екипе која се брине да се калифат НИКАД не успостави... други део те слагалице су ови јенки-џихадисти из "ИД"-а, а трећи - саудијска арабија... Калифат припада арапима а не османлијама, и калифат припада истинском исламу - не овим будалама инструисаним из лондона и вашингтона...
Nedelja 12.10.2014.20:47
Planirani genocid nad Kurdima u toku. Cilj je totalna radikalizacija bliskog istoka koja ce po iscrpljivanju snaga, opravdati Izraelske vojne kontramere i stvaranja drzave Izrael biblijskih proporcija, od podnozja Kavkaza do izvora nila u Africi. Pre toga, potrebno je Iran uvuci u sukobe i pored sankcija ga dodatno oslabiti. Radikalne islamiste potisnuti severno prema Azerbejdzanu i Gruziji odnosno usmeriri prema Rusiji. Predstojeci rat koji je u zacetku, se u bibliji pominje kao Amargedon a u Kuranu kao Melhama. Zavedeni yanki-dzihadisti su ubedjeni da su oni upravo deo toga, dok se milioni hriscanskih milicija po Americi, vec godinama sprema za konacni obracun "sudnji dan" ili Amargedon.
Ponedeljak 13.10.2014.01:07
Moguce, Mada ne znam na sta konkretno mislis, ali ako te nesto od toga zanima, mogu da te uputim na klipove, stranice, knjige (koji su pretezno na engleskom, mada ima prevedenih klipova i knjiga na srpski), koje mozes da pogledas ili procitas, pozz.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)