Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Petak 03.10.2014.
09:32
D. N. Petrović - Vesti A
Oštra retorika reisa Islamske zajednice Crne Gore Rifata Fejzića, koji je najpre optužio IZ Srbije da "izvozi" vehabizam u Crnu Goru, a potom i muftiju-sandžačkog Muamera Zukorlića "da je fašista" i da svojim fašisoidnim idejama i postupcima želi da podeli muslimane na severu Crne Gore" izazvale je iznenađenje i zaprepašćenje Zukorlića koji je izjavio da se Fejzić verovatno uplašio za svoju funkciju i da "ne zna šta priča".
Petak 03.10.2014.11:02
Reče zukorlić: "Mislim da on, kao i drugi, zna da fašizam nikada nije imao uporište kod Bošnjaka i da su Bošnjaci možda jedini narod u Evropi koji nije imao formu organizovanog fašističkog pokreta". ----- Istina je ba NEPOSTOJEĆI "bošnjaci" nisu bili fašisti, a i kako bi, ali su zato muslimani balkana bili većinom fašisti u II sv. ratu. ------ Ovaj lažljivi potomak alahovih hrrišćana misli da su svi izgubili pamćenje. SS HANDžAR DIVIZIJA je bila nacističko-fašistička vojna formacija sastavljena isključivo od muslimana.
Petak 03.10.2014.11:09
A sada par reci o bližoj zlocinackoj proslosti muslimanskog buljuka. Važniji položaji na kojima su bili muslimani u NDH Dr. Osmanbeg i dr. Džaferbeg Kulenović bili su dopredsjednici Hrvatske državne vlade, a ing. Hilmija Bešlagić, dr. Mehmed Alajbegović i dr. Meho Mehičić njezini podvladonosci. Asim Ugljen bio je predsjednik Vrhovnog suda NDH. Ademaga Mešić bio je doglavnik, a prof. Alija Šuljak (HSS) poglavni pobočnik u Glavnom ustaškom stanu, uz druge više ustaške dužnostnike Dr. Ismetbeg Gavran Kapetanović bio je drugi dopredsjednik Hrvatskog državnog sabora i veliki župan Vrhbosne (Sarajevo), Avdo Abdulah Ferizbegović veliki župan Velike župe Usora i Soli u Tuzli, itd. itd.
Petak 03.10.2014.11:10
Prema validnim podatcima u ustašama je do 1943 bilo 51 posto Muslimana. Medu starešinama ustaške vojske veliki ugled uživali su generali Muslimani: Salih Alikadic, Junuz Ajanovic, Muharem Hromic… Posebno mesto u „Crnoj legiji“, elitnoj i najkrvolocnijoj ustaškoj formaciji, imao je Becir Lokmic, a desetine hiljada muslimana iz Bosne i Hercegovine, delom i iz Sandžaka, bilo je u sastavu ustaške vojske. Glavni koljac u strašnom, obrednom, ubijanju Srba u crkvi Presvete bogorodice, u Glini, gde su krajem jula i pocetkom avgusta 1941. godine zaklane 1564 osobe srpske nacionalnosti, zvao se Hilmija Berberovic.
Petak 03.10.2014.15:02
U pravu si Taj Rifat Fejzic koji zeli islam da povede pravim putem bude osudjivan od Zukorlica koji islam vodi u fasizam kao sto je to bilo u drugom svjetskom ratu.
Petak 03.10.2014.17:45
Pozdrav i pohvala za tekst, Jedino si izostavio "bosnjackog" babu Aliju Izetbegovica, koji je ratovao u SS Handzar diviziji i zbog toga bio osudjen i lezao u zatvoru.
Petak 03.10.2014.11:39
Vesti bi trebale prestati pisati o ovim kretenima koji zive u Srbiji i sve rade protiv Srbije i njenog naroda, a ako ovi huskaci i neprijatelji Srba hoce drugi oblik zivota (kalifat) nek izvole, put za Siriju i Irak je slobodan. Rska nikad nece biti kalifat niti Bosanski dio ! A ove DZUKELE mars iz Srbije !
Petak 03.10.2014.13:50
Zukorlic je ludak koji stvara nepoverenje I razdor izmedju Srba i poturica,a i izmedju samih poturica ! Zukorlic je BESTIDNI LAZOV !Muslimamani su u 2.svetskom ratu masovno bili na strani fasista ! Bas me zanima kako bi objasnio zloglasnu,,handzar diviziju" !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)