Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
26
Sreda 01.10.2014.
10:34
Blic A
Energetika i bescarinski izvoz automobila iz Kragujevca u Rusiju biće glavne teme razgovora srpskih zvaničnika s Vladimirom Putinom 16. oktobra u Beogradu, saznaje “Blic”.
Sreda 01.10.2014.10:40
Srbija treba da udari sankcije Rusiji. Inace da vas obavestim da sada imam 10 novih radnika; i to da mi se zena konacno vratila sa nezaboravnog luksuznog odmora. Malo je trudna... ali nema veze,nije mnogo
Sreda 01.10.2014.10:45
zena mi je pravi zmaj . vidim na jednu sliku slikala se sa nekim black man i pitam je ko je ovo? kaze,ne brini dragi to mi je samo prijatelj,znas i sam da imas zena ZMAJ pa sam ga malo zagorela hihihi
Sreda 01.10.2014.10:51
Zapad se mesa u politiku i izbore u Srbiji.odlucuje o svemu.zasto to Rusija ne uradi?drugacije ne moze protiv dahija na vlasti.
Sreda 01.10.2014.11:05
I putinu je jasno da mu je Srbija ostala jedino odrediste gde ce biti prihvacen kao PRIJATELJ, svuda ostalo gde ode, ako ode je prihvacen sa podozrenjem, kao neko ko je oseko ne granu, vec drvo na cijem je vrhu bio ustolicen. Za svaku pohvalu je gest predsednika Republike Srbije, kao i Vlade Srbije da se putin doceka uz najvise Vojne i drzavne pocasti, pa cak i odlikuje sto uronuloj Rusiji daje blag vetar u ledja da jos negde postoje PRIJATELJI. Dobro je sto se Putin ne prima sa straho-postovanjem, vec samo kao drzavnik iz prijateljske drzave, ne ide se u beskrajnos kao za prethodnih Vlada i vladara, da su se Srbiji tresle gace, sad se tresu nekom drugom.
Sreda 01.10.2014.11:25
„Alchajmer u službi sluganstva Kad čovek kao ti "izgubi" pamćenje izgubio je sve. Mislim da za tebe sa takvim mentalnim sklopom nema pravednije kletve od "Da Bog da se ničeg dobrog ne setio".
Sreda 01.10.2014.12:14
Postovanje gospodinu po sluzbenoj duznosti..... Znas ono srau uzrecicu; "Ko me kleo na vise Jajca mi seo...." Nista gore nema nego sluziti nkom i za par pluseva piti izdajica svog roda, "za konzervu i za proju izali ste bracu svoju". A nista gore nema kad covek gledajuci da ponizi drugog misli da uzdize sam sebe, pa onda izadje iz svoje koze i uskoci u radikalsku i pocne da kleveta ko seoska usedelica. Tebi svako dobro, a sto si takav kakav si nisu tvoji krivi, u svakom zitu ima kukolja, mada mi vise licis na urodicu.
Sreda 01.10.2014.12:23
Ti si "intelektualna gromada" a ovo dole napisano bi bila definicija za tebe, i tebi slicne: Pre skracenja slozenica je bila sintagma (ZA)malo( PA) gradjanin". Ti si malograđanin niskog intelektualnog rasta, kome se mozak sve vise skuplja pri svakom sledecem pranju kose. umni deficit u većini slučajeva pokusava da nadomesti laznom diplomom, laznim pedigreom, estetskim intervencijama koje produzavaju ponos, opstom neizbeznoscu postojanja i nezamenjivoscu. PS Naravučenije: Ne peri kosu! Mnogo zveckas sa sivom masom u lobanji, koja se skupila do velicine zrna graska.
Sreda 01.10.2014.13:19
Kojeg skracenja? Neznas ni da prepises, a kad prepisujes da bi sam sebe napravio velicinom ne stavis ni znake navoda. Da li ti uopste znas sta je definicija? Nazalost tebi nema vise sta ni da se skupi, mozes ta ne vadis glavu iz lavota, pod uslovom da moze da ti stane u lavor. Devinicija ti je do Jajca, za povise i ne pitaj ja mislim da je tvoj mozak velicina dijabole i to kad natekne. Mora se priznati suva si inteligencija, svaka ti je Njegoseva, sve cestitke na maloumnosti....pozdrav
Sreda 01.10.2014.14:47
bitno je da si ti ovde merodavan da daješ definicije o neistomišljenicima, ti kao veliki intelektualac, creme de la creme srpske intelektualne elite I (vele)građanin. ovo "(za)malo (pa)građanin" ti je vrhunsko intelektualno dostignuće i treba da ga što češće ponavljaš. nadam se da si to zaštitio kao intelektualnu svojinu da ti neko ne ukrade.
Sreda 01.10.2014.20:17
Tvoja reakcija je klasika, uvek se sami jave oni koji sebe pronađu u komentaru. Solidarnost među (ZA)malo( PA) gradjanima.
Sreda 01.10.2014.14:34
zaboravio si da su baš ovi bivši radikali koji su sada na vlasti i njihovi koalicioni partneri socijalisti dočekivali ove ruske lopovske tajkune kao da su božanstva. a što se odlikovanja tiče, pa i obama je dobio nobelovu nagradu za mir...ako može nobelova nagrada na taj način da se obezvredi onda mogu i ova srpska odlikovanja koja ni pre nisu ništa vredila.
Sreda 01.10.2014.11:12
„У РУСИЈИ НЕЋЕТЕ ПРОЋИ“: Ово је говор којим је Путин послао поруку владарима света Није чудо што га је Форбс означио као најмоћнију особу на свету! Путин на првом месту штити националне интересе Русије, па онда размишља о другим проблемима. Управо то је кост у грлу владарима света, јер моћан Путин и моћна Русија су на путу њихове апсолутне доминације. Руски председник Владимир Путин се 4. августа 2013. године обратио Думи (руском парламенту) и одржао говор о тензијама међу мањинама у Русији. Добро обратите пажњу, ово је говор којим је послао поруку владрима света, да ће Русија за њих бити неосвојива тврђава.
Sreda 01.10.2014.11:14
У Русији се живи на руски начин. Све мањине, одакле год да долазе, ако желе да живе у Русији, да једу и раде у Русији, морају да причају руски и поштују руске законе. Ако преферирају шеријатски закон и желе да живе као муслимани, онда их саветујем да иду тамо где је то државни закон. Русији не требају муслиманске мањине. Мањинама треба Русија, и нећемо им обезбедити специјалне привилегије, нити мењати наше законе како бисмо удовољили њиховим жељама, без обзира колико гласно вичу ‘дискриминација’. Нећемо толерисати непоштовање руске културе.
Sreda 01.10.2014.11:15
Треба да учимо од самоубистава држава попут Америке, Енглеске, Холандије и Француске ако желимо да преживимо као нација. Муслимани преузимају те државе, али неће преузети Русију. Руски обичаји и традиције нису компатибилни са недостатком културе нити са примитивним начинима шеријатског закона и муслимана. Када ово часно законодавно тело размишља о креирању нових закона, прво се узимају у обзир руски национални интереси, а не муслимански јер муслиманске мањине нису Руси. Политичари у Думи су Путину аплаудирали стојећи пуних пет минута. (Wебтрибуне.рс)
Sreda 01.10.2014.11:41
Hvala! Rekao bih ako dozvoliš, svaka Putinova je na mestu, on je veliki Čovek, veliki Rus, Najmoćniji čovek na planeti, koji voli, štiti i čuva svoj narod i državu.
Sreda 01.10.2014.11:22
Jos velika zabluda i prevara"nasih"politikanata,zasto??Zato sto,kada je Rusija,Srbiji uvela bezcarinsku zonu u prevodu,sve sto proizvedete saljite kod nas"nasi"politkanti su brze-bolje rasprodali Slovencima, Hrvatima,Siptarima,CrnoGorcima firme uz obavezno utalivanje.E sad umesto da to bude sansa za Srbiju iz koje bismo se polako izvlacili iz bede,ponavljam"nasi"politikanti su dali strancima radnike,postrojenja i IZVOZu Rusiju za dzaba,a sve sto Srbija ima od toga je bedan porez i to ukoliko ga placaju stranci,jer sem NIS-a vecinom posluju na nuli (0)Pa razmislite sami,ko nam"vodi"drzavu,sve AntiSrbski elementi!!
Sreda 01.10.2014.11:47
Jadničak si koji je samo dubokog sažaljenja vredan, jer ti nisi kriv što si takav nakaradan rođen. Ti si intelektualni i fizički kepec zapostavljen i odbačen od svoje bliže i daljnje okoline koji ovde provokacijama želi da na sebe skrene bilo kakvu pažnju. Pomoć Čike u belom mantilu specijalizovanog za zaostale u razvoju ti je preko i hitno potrebna.
Sreda 01.10.2014.11:54
Nema tu nikakvih tema.Nema on s kim ni razgovarati u Bgd.Ali doći će jer ga ovaj narod željno očekuje.Dobrodošao.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)