Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
29
Subota 27.09.2014.
20:57
Vestionline, NPSS A
U našu redakciju u subotu je stiglo alarmantno saopštenje Nezavisnog policijskog sindikata Srbije (NPSS), u kojem se ili otkrivaju nezakonite radnje premijera Aleksandra Vučića i ministra policije Nebojše Stefanovića, ili deo srpske policije otkazuje poslušnost aktuelnoj vlasti. S obzirom na ozbiljnost optužbi i potencijalnih posledica, dužni smo da vam saopštenje prenesemo u celosti.
Subota 27.09.2014.21:05
Mislim da ovim počinje SIGURAN PAD VUČIĆA I SNS BANDITA . SUTRA ĆE SE TO POTVRDITI NA ULICAMA BEOGRADA . POMOZI BOŽE !!!
Subota 27.09.2014.21:42
ha ha ha ....." ovim pretnjama NSSP je obavestio ambasade SAD -RUSIJE -KINE -EVROPSKE UNIJE ....bla.bla.bla. PAMETNOME OVA RECENICA GOVORI DOSTA !! Od 24 000 sindikata koliko ich ima u Srbiji , u svakome postoje infiltrirni ljudi koji rade u sluzbi zapada i koji pod plastom SINDIKALNE BORBE sprovode ideje po principu " sto gore to bolje " JEL SE NEKO PITAO KOLIKE SU PLATE OBROVICU I CANKU I KO IH PLACA ?! Dosta vise sa tim a ti Vidojevicu uzmi fino pod ruku onog tvog narkomana rodjaka pisca i bjezite iz ove zemlje bice vam mnogooo bolje ?????? Doslo vreme corke !!
Subota 27.09.2014.21:13
Ako je ovo istina ove smrdljivce odma na robiju. A narod će im brzo suditi.
Subota 27.09.2014.21:16
Strašno! Ali kad se uzimaju novci posao se mora odraditi? Znam da neko dobije 25 po dupetu, ali da zbog dputa krši prava zapošljenih nisam čuo, uidećemo ko je u pravu!!!! Nadam se SPC
Subota 27.09.2014.21:55
Tiranija dosla na vlast putem predizbornih obecanja preko stiropora... Sta se izrodilo od svega toga, ni manje ni vise...mnostvo ministara.
Subota 27.09.2014.22:27
Narod treba da se probudi,jer ovo stanje vodi u diktaturu g.Vucic.Vucic se bori za jednoumlje i vrlo verovatno posto ima podrsku svojih mentora na zapadu i baba Merkelove,pocece uskoro da bije narod i hapsi,sve pod zastavom EU.
Subota 27.09.2014.22:45
Нашој редакцији је данас стигло додатно саопштење Синдиката српске полиције, у коме се недвосмислено тврди да представници владе Србије „лажу“ када тврде да је у штрајку свега пет посто полиције. ССП наводи да је у Београду у штрајку готово комплетан „полицијски апаратус“, укључујући елитну полицијску бригаду, интервентну служубу и све полицијске станице, осим пар приградских општина, и Палилуле и Звездаре.У светлу ове информације поставља се оправдано питање- „КО“ ће сутра обезбеђивати девијантну хомосексуалну параду, за коју режимски челници (готово усхићено) тврде да ће бити изузетно добро обезбеђена, што ће наравно „одобровољити“ спонзоре „педербала“ из Брисела и Вашингтона!?
Subota 27.09.2014.22:48
Receno je da srpska Policija ne obezbedjuje Beograd,nego Stranci dolaze to jesu Siftari i Amerikanci!!Obavezno da pricate sa Policajcima pa da ih proverite kako reaguju!!
Subota 27.09.2014.22:48
Дакле у овој, помало неспретно сроченој „(дез)информацији“ се тврди да је режим (ако се покаже истинито- онда опет по налогу Брисела и Вашингтона) за потребе обезбеђења наводно ангажовао доказане „србомрзце“ (и „педерољубце“)- америчке маринце и шиптарске УЧК терористе (недавно трансформисане у такозване „косовске полицајце“), који ће наводно бити одевени у жандармеријске и полицијске униформе, државе Србије.Као што рекох, ова информација, са елементима „научне фантастике“, на први поглед уистину делује неверовато…
Subota 27.09.2014.22:49
Али на други поглед, сагледавајућу претходно изнете чињенице, да ће главни ослонац (за обезбеђења „високог ризика“, попут за сутра заказаног „педербала“) који чине специјалне београдске бригаде, интервентна дежурна служба, и практично све београдске полицијске управе, сутра бити „дефакто“ ван строја- онда ова горња „гласина“ са друштвених мрежа, постаје све мање „невероватна“ и почиње да поприма контуре „неугодне истине“!?
Subota 27.09.2014.22:49
Јер ако сутра на београдским улицама буду присутне изузетно јаке (и бруталне) полицијске снаге, онда је сасвим извесно да то неће бити српске полицијске снаге- чак и ако међу њима буде и понеки наводни Србин, те „снаге“ ће суштински бити анти-народне, и можемо слободно да кажемо „анти-српске“.Како друкчије дефинисати паравојне полицијске снаге, којима се као „света дужност“ намеће удар на традиционална и породичне вредности српског друштва, и заштита и промоција девијантних евроунијсих вредности!?
Subota 27.09.2014.22:50
У прилог свега овог изреченог овде, иде и недавно јавно обелодањена (и вероватно „дозирана“) информација, да је МУП Србије поводом обезбеђења „педербала“, затражио наводну „техничку помоћ“ од полицијскх апаратуса суседних државних ентитета (споменути су само Р. Српска и Црна Гора) у виду специјалне опреме за борбу против „демонстраната“.Да ли је овде у питању нешто „више од игре“, и да ли можемо да верујемо речима режимских челника, који су нас до сада хронично лагали по свим кључним националним и државним питањима, нарочито у предизборној кампањи- да не спомињем „ситне лажи“ попут лажних диплома, доктората и других видова корупције у редовима владајуће клике, остаје отворено питање…
Subota 27.09.2014.22:50
Што се мене тиче, овде нема сумње да ће сутра Српску престоницу „обезбеђивати“ анти-српски елементи, и очигледно је да „нешто смрди у држави Данској“ (читај Србији). У том смислу бих саветовао припадницима седме силе (новинарске), као и родољубивим грађанима који ће цивилизовано протестовати против сутрашње накарадне процесије, да покушају да успоставе „вербални контакт“ са наоружаним „људима“ у фантомкама и другим „кукуљицама“, и да их тако тестирају, да ли уопште говоре српски језик, и ако говоре, који им је акценат. Наравно и да их „усликају на лицу места“, ако прилике дозволе.
Subota 27.09.2014.22:50
На крају, бојим се да ће садржај мог недавног текста „МИРДИТА И ПЕДЕРБАЛ-ИЛИ: „БЕОГРАДСКЕ ОРГИЈЕ МОРАЈУ ДА СЕ ОД-ОРГИЈАЈУ ПО СВАКУ ЦЕНУ“!?“ у овом случају бити потврђен и дословце, и да ће д(п)оказати да „Косова репубљик“ и „Педербал“ итекако имају много тога заједничког- и то у „удруженом антисрпском подухвату“ са п(р)оданим српским режимом…
Subota 27.09.2014.23:42
Hvala vam, vec mesecima trazim medij koji iole nepristrasno izvestava. Samo napred.
Nedelja 28.09.2014.00:28
Vidim rodjace kako ovi tvoji nastavljaju borbu, protiv ikona i svestenstva!
Nedelja 28.09.2014.10:06
" Izdajnici" sram Vas bilo, borbrna vozila izvodite na rodjeni Narod. Marš........ Beograde stidi se......
Nedelja 28.09.2014.10:50
Занима ме само да ли ће и после ове срамоте бити људи који ће да жале кад пандур попије метак ? И да ли ће да их сажаљевају под паролом да и они имају децу и породице ? Гамад која је извела ОКЛОПНА возила на сосптвени народ, због групе болесника, а да истовремено не сме да зуцне кад им балије марширају у наци-униформама... шиптарски метак је част за ту поган...
Nedelja 28.09.2014.12:04
Србија је одавно нагужена, тако да се ова парада уклапа у политику која се дуго спроводи у Србији.
Nedelja 28.09.2014.15:27
Vucic Causescu polako vodi drzavu u diktaturu,zbog bolesnih urodjenih smetnji.Kada vec kako kaze po ustavu postuje prava svih,zasto se zenio sto nije doveo decka,sto sin njegov ne dovede momka kuci da vidim kako ce ,,demokratski,,Vucic da prihvati,i on i ostali koji podrzavaju.I kada se poziva na ustav,sto nije ispostovao ustav nego je pustio Kosovo i narod niz vodu.Vece zlo Srbija nije mogla da ima,prodace i najrodjenije zarad fotelje.
Nedelja 28.09.2014.19:15
I Sloba i Kostunica I Djinndjic I Zivkovic i Tadic I Vucic svi su bili u pravu sa svojim politikama SAMO NAROD NISTA AMA BAS NISTA NE RAZUME. Raspad SFRJ sankcije,hiperinflacija, lazna obnova, bombardovanje, privatizacija, evropske imtegracije, tranzicija i na kraju POPLAVE. Jos samo jedna atomska a posle MOZDA NAM BUDE MALO BOLJE, PARDON ONIMA KOJI PRETEKNU.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)