Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Petak 26.09.2014.
09:36
Danas/Mirjana R. Milenković A
“Verujem da ima onih kojima smeta Zorana Mihajlović u energetici, ali na to se nisam obazirala ni ranije, a neću ni danas. Moja briga nisu oni, već Srbija i njeni građani. Kao odgovoran političar koji građanima želi dobro, kao potpredsednik Vlade, ali i kao ekspert sa više od 20 godina rada u energetici, govorim i o problemima u tom sektoru, jer ne mogu da se pravim da ih ne vidim“, rekla je u razgovoru za “Danas“ Zorana Mihajlović, ministarka saobraćaja i građevine i potpredsednica Vlade Srbije.
Petak 26.09.2014.09:53
Opet zabranjuju komentarisanje pederbala!! Vesti su izgleda stjegonose homoseksualizma? Zdusno se zalazu da provode ovo sto NAJ ODVRATNIJA VLAST SRBIJE podrzava! Gnjide pederske, uzalud vam trud!!! Podrivat i nagrizat cemo vas skroz dok vas ne srusimo! Vucicu, tvoja homoseksualna vlast ce pasti! Crknite skupa sa pederima!!!
Petak 26.09.2014.09:53
Opet zabranjuju komentarisanje pederbala!! Vesti su izgleda stjegonose homoseksualizma? Zdusno se zalazu da provode ovo sto NAJ ODVRATNIJA VLAST SRBIJE podrzava! Gnjide pederske, uzalud vam trud!!! Podrivat i nagrizat cemo vas skroz dok vas ne srusimo! Vucicu, tvoja homoseksualna vlast ce pasti! Crknite skupa sa pederima!!!
Petak 26.09.2014.14:01
Ministri su postavljeni da bi RESAVALI probleme a ne da bi UPOZORAVALI na probleme. Narod UPOZORAVA a vi...jbg snadjite se, zato i jeste na toj/tim funkciji/ama.
Petak 26.09.2014.14:25
Potpredsednica vlade kao uostalom i ostali u vladi umeju samo da kritikuju svoje predhodnike i da lazu. Vlada je MOGLA da speci plavljenje energetskih objekata i zastiti strategijske objekte vitalne za zemlju. Prica o energetskoj bezbednosti svuda u Evropi. Srbija ocigledno nije deo Evrope posto nije sacuvano od poplava bar ono sto je napravljeno ako vec nisu pravljeni novi energetski kapaciteti. U maju su potopljeni termoenergetski objekti a sada u septembru hidroelektrane na Dunavu. Znaci nista nije nauceno i niko (opet) nije smenjen. Sta i ocekivati kada vladu vodi covek koji nema ni dana radnog iskustva u privredi. Mnogo crno dolazi. Nema spasa sa ovakvima a da su najgori do sada nije sp
Petak 26.09.2014.14:38
Samo da dovrsim. Priroda je samo ogolila javasluk, nesposobnost, nerad i neznanje koje caruje u Srbiji decenijama.Decenijama se negovao kult NERADA a predvodnici su bili politicari mali i veliki. Sve sto je znalo umelo i htelo da radi se razbezalo po belom svetu ili je bilo oterano na razne nacine (izvinjavam se casnim izuzecima koji su ostali ali je tih jako malo). Ovo sto se vec decenijama desava nije slucajno nego je posledica negativne selekcije. U tome je ucestvovala velika vecina ljudi u Srbiji na ovaj ili onaj nacin jer su mislili da ce samoupravljanje i nerad da traju do veka. Ocigledno su se debelo prevarili ali sada je kasno za kuknjavu a traziti krivce u drugima je uvek najlakse.
Petak 26.09.2014.19:44
SRBIJA IMA NA STOTINE STRUCNJAKA KOI SU OD NJE SPOSOBNIJI ALI ONA MORA TU DA BUDE TU DA IZVRSAVA VOLJU ZAPADA A SRPSKI NAROD KO J#BE PITANJE JE DALI ONA TO RADI SVESNO ILI JE TAKO DUBOKO INDOKTRIRANA PA JOJ PROMAJA UDARILA KROZ GLAVU JA NEMOGU DA SVATIM DA NEKO SVESTNO RADI PROTIV SVOG NARODA

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)