Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 22.09.2014.
11:48
Beta A
Dok se svetski lideri ove nedelje okupljaju u Ujedinjenim nacijama u Njujorku, SAD i njihovi evropski saveznici su preokupirani pokušajem da zaustave napredovanje vojske ekstremističke organizacije "Islamska država", da spreče dalje širenje epidemije ebole i da postignu napredak u nuklearnim pregovorima sa Iranom. To će verovatno odvratiti pažnju od prisustva Rusije u susednoj Ukrajini, analizira novinska agencija AP.
Ponedeljak 22.09.2014.11:58
Zapad ima pametnija posla od Rusije............TAKO NESTO BEZOBRAZNO MOZE SAMO DA DODJE OD NEKOG NACISTE............U PREVODU BI ZNACILO ZAPAD ZLOCINACKI JE POUBIJAO DOVOLNJO CIVILA ZAVADIJO MIRNU ZEMLJU ...PREBACIJO TONE NAORUZANJA U BLIZINI RUSSIJE....OTVARA NOVE BAZE.....FORMIRA 5 OBTOBERACKI OTPAD RADI RAZBIJANJA RUSSIJE ITD...........PITANJE?.......KO SME OVAKAV NASLOV DA NAPISE!.............JEDINO OTPORAS KOJI SE SPREMA ZA PARADU SIDASKU!!!
Ponedeljak 22.09.2014.12:22
Nije rodjeni , oni su shvatili da gube , pa sad etoooo , kao imaju pametnija posla --njima je Putin zavrno muda i nek sada polemisu kko oce, pukli su ko zvecke vjeruj mi --OVO JE IZJAVA SAMO JEDNOG GUBITNIKA !!!
Ponedeljak 22.09.2014.15:25
Zapad je popusio qrac u Ukrajini i osramocen je pred celim svetom. Ni podmetacine poput Maleskog avijona im nisu uspele. Posle nekoliko neuspeha sa Rusijom zapad ce pokusati poene da sakupi ubijajuci muslimane po Iraku.......
Ponedeljak 22.09.2014.12:35
Zapad ima pametnija posla od Rusije.O bože!Kome oni bacaju prašinu u oči.Tobož bave se tom islamskom državom,a oči su im širom otvorene i uprte na Rusiju.nikad oni neće odustati od Rusije,a koliko će uspeti vreme će pokazati.Nadam se,a i želum da vreme radi za Ruse.
Ponedeljak 22.09.2014.13:53
To je Associated press. Sta ocekuje takodje od urednika Vesti, mora i on da polaze racune gazdama, da ga ne ugase. Sad bar ima da kaze kako pokriva obe strane price. Najbolje radi Kikiana, ljudima daje vesti onoga sta je bitno. Ebolu naprave u laboratoriju, potom je puste da malo ojaca na ljudima, zatim je ponovo uzimaju u laboratorij prirodno doradjenu i koriste kao oruzje. Naravno to mora da je prirodno staniste, pa koriste Afriku inace bi Srbiju. Fali im kreveta i materijala, a ne cuje UN niti papica, niti tzv MZ, ALI ZATO u isto v reme nude se vojnici US i NATO da pomognu. Oko 3000 , taman za jednu regionalnu bazu. A svet,.... svet i dalje cuti i bleji i komentarise u kafani.....
Ponedeljak 22.09.2014.14:00
Isto je i sa ISIS made in EU/US produktom. Npravi problem , potom ga resavas kao mirotvorac uz nepresusnu propagandu. Ujedno mices Asada, za tako sta onda ne treba dozvola SBUN. Svet je u opasnosti. Zamisli ISIS ima u svom nazivu Levant, dakle i podrucje Izraela, ali Natanjahu se ne brine mnogo za njih, cudno? Isto tako naoruzavaju Kurde, a do sada su vekovima na taj narod sr...li, cudno? Da nije strah da ce da se priblize mnogo Moskvi i Teheranu? Oni rade sta hoce, ne stide se. Boga ne znaju i ne trebaju, samo papicu. Ne podseca li te to na nekog iz komsiluka?
Ponedeljak 22.09.2014.14:00
Запад не може нађе издајнике у Русију као у Србију што је нашо СЛОБОДАНА и ДОС

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)