Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Utorak 16.09.2014.
06:30
Lj. Ivanović - Vesti A
Besan i nemoćan da bez velikih socijalnih potresa smanji rupu u državnoj kasi, predsednik Vlade Aleksandar Vučić ustremio se na u narodu omražena javna preduzeća, pošto nema stranih investicija, niti Srbija ima gde da zajmi novac. Vučić je javna preduzeća nazvao monopolistima i poručio direktorima da nađu način kako da "u budžet vrate novac koji zarađuju zbog privilegovanog položaja na tržištu".
Utorak 16.09.2014.13:12
Nema vise reketa za Fukaru, treba Djokovicu reketi, sad moze samo da dobije bezbolpalicu po picki, ocu reci ustima! :-D A i narod ga ceka sa reketom za tepihe!
Utorak 16.09.2014.10:02
Ja samo ne znam sto se cudite da je Vucic uveo ovakve mere?Na zapadu je to normalno.Sto bi neko krao drzavu i bogatio se na svoj racun?Da nista ne preduzima vi bi se opet bunili kako nista ne radi za drzavu.Mora se jednom prekinuti kradja i poceti da se radi za drzavu.Zbog cega smo mi najgora drzava na Balkanu?Mi smo izabrali Tadica pa posle pljuvali po njemu,posle ista prica sa Vucicem.Ko je nama dobar?
Utorak 16.09.2014.10:33
Ne cudimo se, ali da on nesto radi. On skace sa magarca na kokicu. Cas je Bg na vodi, cas Obrenovac, sad su brze pruge. A od svega nista. Koga on moze vise da folira. Pa te projekte nebi ni budzet Nemacke izdrzao. Dosta vise.
Utorak 16.09.2014.07:39
Milosevic nije rasprodao ni jedno preduzece,a mogao je.Od dvehiljadite na ovamo svi vlastodrsci su se takmicili ko ce vise preduzeca da rasproda u bescenje zarad provizije,i ono sto je radilo i punilo budzet kao DIN Nis,i jos hiljade profitabilnih.Sada Vucic nastavlja istu politiku zeleci da proda Telekom,EPS..Sve se radi zarad provizije i punog dzepa,politicari znaju da ce biti smenjivi i zato im je prioritet rasprodati i pokrati sto vise.Narod i drzava ih neinteresuju,ako podje im nesto po zlu imaju rezervne drzave svojim parama.Ko je od politicara i biznismena lopova osudjen pravosnazno zatvorski ili mu je imovina konfiskovana,g.Vucicu?
Utorak 16.09.2014.07:51
хахахаха.. опозови све "дипломатске" представнике који се курвају по белом свету и млате празну сламу, а да при том краду у просеку око 5 хиљада евра месечно на име "плате" ? Па кад се на све то додају "трошкови" које наши "галантни" курвари праве, дође се до цифре од бар 15.000 евра месечно ? Па пута девојчице и дечаци који га примају или дају у зависности од афинитета, па пута број курвара па пута сво особље паразита које их прати, па њихови марифетлуци - ихахај ??? Ту се без проблема дође до цифре од пар стотина хиљада евра месечно, без икаквог ефекта по србију. Осим пљачке.. Па да се вратимо уназад до 2000.-те и ето 700 милиона... ко из 314чке...
Utorak 16.09.2014.07:56
исти рецепт применити на "посланике" и запослене по паразитским агенцијама - и може лако да се дође и до милијарде евра... једини "трошак" који би им признао јесте дневница за стрељачки вод.. Чауре би наплатио породици....
Utorak 16.09.2014.08:27
Oporezivanjem stranih banaka moze da se napuni budzet od 1 do 1,5 milijarde evra. Podizanjem carina prema EU dodatnih 1 milijarda. Podsticajnom agrarnom politikom I usmerivanju prema Ruskom trzistu mozemo postati agrarni gigant Evrope. Pratite izlaganja naseg najboljeg ekonomiste Slobodana Komazeca I svaticete da vlada vuce jako pogresne poteze. Braco moja Srbi! Zasto ste glasali za SNS na celu sa Vucicem?! Imamo strucnjake,imamo dijasporu koja salje 5 milijardi godisnje,imamo bogom datu zemlju Srbiju.
Utorak 16.09.2014.09:02
Reketiranje mu je naj veca osobina, naucilo se to, relativno covek u godinama a bez i jednog dana staza. Godinama hvatao na galamu ili bio podguzna muva onome koje na vlasti.Zajdno sa crnom trojkom nastavlja da hinji napaceni narod.Covek koji izda kuma, prodao bi i rodjenu mamu a da nebi narod i zemlju. Dovoljno je primetiti da je u dobroj saradnji sa naj vecim i dokazanim neprijateljima Srbije, ono sto ovi njegovi nisu uspeli ratovima i bombardovanjem ne haju puno. vucici tadici nikolici dacici uz blagoslov irineja su im pouzdan partner.
Utorak 16.09.2014.09:41
Jedini spas za Srbiju jeste odustajanje od zločinačko- dašističke organizacije EU. Time bi ostajalo Srbiji godišnje milijardu eura od carina. Uz to bi se djelomično zaštitila privreda i poljoprivreda.
Utorak 16.09.2014.11:39
Временом све гори од горих долазе на власт. Какав ли ће бити следећи, ако га после овога уопште и дочекамо?
Utorak 16.09.2014.14:26
Gospodo,ruku na srce,zvati drzavnim reketom kada premijer jedne zemlje trazi rezultate od preduzeca koja su drzavna je bezobrazluk.Ajmo onda ovako,to isto da uradi obama,merkel ili putin,prvo nebi smeli da zucnete posto je redakcija u frankfurtu,drugo to bi bilo apsolutno normalno jerbo to je svet,a mi smo balkan.Vi sebe nazivate SRPSKIM vestima,ajde se malo tako i ponasajte i kontrlisite sta se pise, ne zbog vas vec zbog svih nas zajedno,gde god da smo.To sto radite u nemackoj i doprinosite njihovom budzetu sa novcem srba u rasejanju bi trebalo bar malo da obavezuje.
Utorak 16.09.2014.14:28
Da popljačkamo i rasturimo što se još popljačkati i rasturiti da jer ko zna dokle ćemo još trajati.A posle-ma sve će to narod pozlatiti-ili g.-dine Vučiću možda i pomlatiti.Razmislite:narod polako ali sigurno se primiče granici strpljenja.
Utorak 16.09.2014.14:34
Vucicu ako imas muda ti uhvati za muda ove tajkune sto pokupovase firme za TRI evra a imali kapital u magacinima 24 miliona dolara. Ovakvih ima sijaset. Pokupi od njih tih 0.7 milijardi evra i pride. Jer oni su poktali za ovih 10 godina i izneli iz Srbije 51 milijardu evra. IMAJ MUDA NE GULI SIROTINJU. UZGRED CITAM NEKE TVOJE SAVETNIKE STO PISU U KURIRU....JEBEM IM SVE DA IM JEBEM.JEBEM I TEBE KAD IH SLUSAS TE OSLJARE KOJI RADE ZA MMF. VUCICU DAJ MI NEKU DRZAVU KOJOJ JE MMF POMOGAO. NEPOSTOJI.
Utorak 16.09.2014.18:58
Pre toga Vucic posto nece da ih zatvori,da uzme novac opljackani od Beka,Cede,Vlahovica,Djelica,Dinkica,Labusa,Cvetkovica,Miskovica,Koleta,Keneta,Djelica,Djuraskovica,Uskokovica EDB...i jos stotine njih minimum politicara i biznismena koji su pokrali narod i drzavu i nikada nisu odgovarali,a kako vidim i nece.Bice tada para i na pretek.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)