Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Petak 05.09.2014.
19:51
Srna A
Vojni analitičar Aleksandar Radić izjavio je Srni da bi država Srbija odmah morala da reaguje na oblačenje bošnjačke dece u uniforme u Novom Pazaru tokom takozvanog "Pohoda na Hadžet", te ocenio da je jasno da se u Raškoj oblasti (Sandžaku) valjaju neki mračni oblaci.
Petak 05.09.2014.20:09
Mufto je bitanga i nema većinsku podršku Bošnjaka u Raškoj oblasti, koja uzgred nije većinski muslimanska.. Mufto i njegova skupina su džukele koje laju ali su manje-više bezazleni koji provokacijama žele da isprovociraju reakciju države...
Petak 05.09.2014.20:15
Problem Srbije je što pojedini srpski ekstremisti ( koji su iste pameti kao i oni koji paradiraju u uniformama) napadaju sve što je islamsko u Srbiji, pa i Islamsku zajednicu Srbije, sa Zilkićem na čelu, kao i Jusufspahića, ( Jusufspahić je veliki Srbin, ništa manji od Emira Kusturice sa razlikom što je Kusturica pravoslavac. )
Petak 05.09.2014.20:49
Problem je sto u Srbiji nema extremista , sad ispadeose ovi sto su setali korektni --pa sto ne seta tako u Berlinu ?? Samo u Srbiji se tako moze ali nece dugo ni oni ziviti na racun srpskog seljaka prokleti gacari i poturice --
Petak 05.09.2014.22:10
Ne, ovi što šetaju u uniformama izazivaju vjersku i nacionalnu mržnju i treba da odgovaraju za to, kao što treba i Zukorlić koji kao podriva suverenitet Srbije ali i ona govedo iz vojvodine Čanak i ostali stočni izmet iz LSDV.
Petak 05.09.2014.20:42
Vučiću,zato što nisi skinuo tablu,Aćif Efediji,a zapretio si da ćeš je skinut za dva dane,a od tad prodje valjda dve godine,zato ti sada Zukorliuć kurčevito prkosi.Vučiću ti si ništa drugo no SLUGA-Evro-Američkih nakaza,kad su ti naredili da hapsiš nevine Srbe na Severu Kosova,ti si brže bolje poslao Žandare da usred Severne Kosovske Mitrovice u po bela dana udju crnim džipovima i usred kruga BOLNICE,uhapse Slavoljuba Jovića,zvani PAGI,zašto zato što je čovek svih 14.godina.brano svoj dom,svoju Mitrovicu,Vučiću našo si da se kurčiš na svoj narod,AJDE SAD VUČIĆU DA TE VIDIMO,ZAŠTO SE NE OGLASIŠ,NA OČIGLEDNO PODRIVANJE DRŽAVE.PROKLETI BILI SVI ONI KOJI GLASAŠE ZA IZDAJNIKE,nikolića i vučića.
Petak 05.09.2014.20:46
. . . . IZGLEDA DA SADA OPET TREBA DA SE POCNE KAO 80 / 90-tih godina proslog veka : DRZAVA SRBA – ZOVE SE SRBIJA – NIJE platforma za svakojaku bagru destruktivnih provokatora, pa ni za samozvane bosnjake, osmanlije, sandzaklije i njima slicnim, sa vise nego negativnim teretom nezaboravnog nasledja iz daleke kao i bliske proslosti. A to znaci, ako "sandzaklije" samo izuzetno uniformisu svoj podmladak i nameravavaju da rehabilituju VALJDA DOKAZANOG ZLOCINCA svoje vere, neka to onda cine van granica SRBIJE i to jednom za uvek ili jos jednom PONOVO ZA UVEK. Jasno je da srpska drzava mora da reaguje u okviru svog ustava i pravosudja.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)