Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Četvrtak 04.09.2014.
11:28
Srna A
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov naglasio je da se Moskva protivi ulasku Ukrajine u NATO i upozorio SAD da ne nameću svoju volju ovoj bivšoj sovjetskoj republici.
Četvrtak 04.09.2014.11:49
Zar Ukrajina nema prava da sama odluči da li će da se priključi Evropskoj Uniji i NATO-u? Zašto Rusija mora da donosi takve odluke umesto same Ukrajine?
Četvrtak 04.09.2014.12:55
Je li amerikanac da te pitam...Bi li ti kao predsednik jedne zemlje dozvolio drugoj takodje jakoj zemlji da parkira rakete u zemlji koja se granici sa tvojom?Ocekujem odgovor!?
Četvrtak 04.09.2014.15:01
svaka zemlja ima pravo da na svom teritoriju "parkira" rakete. koliko mi je poznato ukrajina već ima rakete, a rusija se već odavno graniči sa nato savezom.
Četvrtak 04.09.2014.15:47
Dosta lakonski posmatras stvari, kao da je svet od juce poceo... Nije problem ko na sta "ima pravo", vec da li se i kako krse davno uspostavljeni kompromisi velikih sila napravljeni kroz razlicite medjunarodne ugovore, a postignute posle decenija veoma teskog i mukotrpnog politickog dogovaranja o uspostavljanju ravnoteze. Zadiranje u geostrateski nerv jugozapada ruske sile, sa uplivom u crnomorski prostor, pored Bug. i Rumun. jeste svojevrsna arogancija i verolomnost americke sile u odnosu na davnasnje ugovore SALT-1, SALT-2 i savremene strateske kompromise. Sve ovo je vazno zbog smanjenja rizika za izbijanje nuklearnog rata, a tice se citave planete. Americki ekspanzionizam gubi meru.
Četvrtak 04.09.2014.16:44
putin jako ide na ruku američkom ekspanzionizmu jer sad će svi,pogotovo istočnoevropske zemlje tražiti još veću prisutnost nato-a i amerikanaca na svojoj teritoriji, zato i mislim da sve ovo kao i ponašanje putina nije slučajno.
Četvrtak 04.09.2014.19:05
Uzmimo da je tacna tvoja pretpostavka da je cak i sam Putin zapadna krtica zavrbovana za dugorocno slabljenje Rusije! (???) Dakle, hajde i da je tako. To bi znacilo jos jednu dimenziju agresivne politike Zapada, ovog puta ne oruzanu i ucenjivacku, vec zaverenicku politiku specijalnog rata preko svojih renegata u neprijateljskom taboru. Ukoliko se pokaze da taj tabor nije rezistentan na ovakva podmetanja, onda se on urusava iznutra. Kao posledica ekspanzionizma svog neprijatelja. Po zakonu dzungle - SAD i NATO, umazani krvlju gubitnika koga su pregazili, napreduju dalje. Uz pobednicki poklic globalista uspostavljaju Novi poredak. Ko dobija u Novom poretku? Narodi? Sumnjam.
Četvrtak 04.09.2014.19:50
nisam tvrdio da je putin "zapadna krtica", nego samo marioneta onih koji su ga i postavili na taj položaj, tj. tzv.vladara iz senke, a njihove marionete igraju onako kako oni povlače konce i na istoku i na zapadu.
Četvrtak 04.09.2014.13:46
Kako kada premijer Ukrajine nije izabran na izborima vec je na vlast dosao pucem.Kako kada fasisti i razbojnici javno tuku drzavne funkcionere izmedju ostalih i drzavnog tuzioca.Kako kada razbojnici upadaju na sastanak vlade sa automatskim oruzijem i prete da neko pokusa da ih razoruza? Kako kada politicari koji su na izborima osvojili marginalni broj glasova danas vode Ukrajinu? Kako kada je predsednik polupismeni tajkun? O cemu ti pricas covece? Jedno je biti u zabludi ali drugo je biti potpuni idiot. Alu u svetu i u Srbiji ima ljudi koji siluju i ubijaju decu pa zasto ne bi postojali smradovi kao sto si ti?
Četvrtak 04.09.2014.15:04
pa neka se održe izbori i neka vlada onaj ko dobije većinu? u čemu je problem? i u srbiji i rusiji su na vlasti polupismeni lopovski tajkuni...
Petak 05.09.2014.21:57
Рат је почео баш зато што се не да Украјини да сама одлучује. Да Украјина сама одлучује било би као и пре овог рата који је директно изазвао и организовао НАТО - Украјина би била у савезу са Русијом.
Četvrtak 04.09.2014.12:59
Rusima izgleda treba malo vise vremena da shvate da je RUKAVICA BACENA, ALI BOLJE IKAD NEGO NIKAD I ZA SADA INTELIGENTNO VODE IGRU. NEMACKA KAO UDARNA PESNICA NATO NA BALKANU VEC JE ODAVNO TREBALO DA PLATI CEH. PUTIN JE KOLIKO JUCE TREBAO DA ZATVRI GASOVODE I TIME AKTIVNO DA GUSI NEMACKU PRIVREDU A TIME I FASISTICKU EVROPU DA PRIVODI PAMETI. AMERIKANCI I ENGLEZI SU ISTA GO....A I ONI SE SPREMAJU ZA OZBILJNU I DUGOTRAJNU ZAJEBANCIJU SA RUSIMA. NEMACKA A TIME I EVROPSKA UNIJA MORAJU BITI RAZJEBANI DA BI AMERIKA OSTALA NA CISTINI EGAL RUSIMA ZA KONACNI OBRACUN. AKO AMERI ZAPALE EVROPU BICE TESKO RATOVATI SA E.U. I AMERIKOM ISTOVREMENO. MISLIM DA SE ZAPAD SPREMA ZA SVE MOGUCE VARIJANTE.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)