Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Utorak 26.08.2014.
10:03
Beta A
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da odluka Srbije da dodatno ne subvencioniše izvoz u Rusiju neće previše uticati na privredu države.
Utorak 26.08.2014.10:09
"Srbija nema kapacitete da osetnije poveća izvoz u Rusiju..." ? - ал' има капацитете да пуни буџет "фиат"-а, "јуре", "мк комерца", разно-разних хрватских компанија, "монсанта" и сл. "добротвора" ... Такође - има капацитета да обнавља возни парк јавних служби и државне управе сваке 2 године ??? Додуше - пошто ми никад ништа и "нисмо" производили, није ни "чудо" да сада немамо капацитете... матер вам је*ем погану....
Utorak 26.08.2014.10:41
Rasime kako te nije sramota da glumis nekog zbunjenog naivka kad si isto go*no kao i ostali politicari koji gledaju svoj interes a dozvoljavaju zapadu da od nase drzave pravi kantu za otpatke a od naseg naroda jeftino roblje. Probudice se ovaj narod kad tad a onda ce da vam bude zao ali bice kasno za pokajanja i izvinjenja moj Rasime.
Utorak 26.08.2014.12:09
Probudila se jagnjeca brigada i odma pocela da ga zakiva majki i ocu plitickim neistomilsljenicima. Do juce je ta ista elita cutala kao zalivena, dok su im lideri rasparcavali Srbiju, davali i prodavali, osnivali mafijaska udruzenja i tajkunizirali privredu. Sutala je ta demokratska elita dok su vagoni psenice odlazili u Hrvatsku i punili Todoriceve silose, a njihovi lideri mu preko nakupaca prodavali Vojvodinu, nemoj da nam sutra bude cija zemlja njegova drzava. Danas se neko setio Mladica. A gde su ostali generali i Vojni i Policijski? Ko ih je izrucio Hagu? Pa oni u koje ste se do juce kleli. Tako su oterali i Crnu Goru i 2008. dali Kosovo. Danas ste se toga setili. Kasno....!
Utorak 26.08.2014.14:39
Koliko sam ja primjetio, ovdje niko na portalu nije branio ni zastupao zutu politiku propasti, ljudi su je kritikovali, kao sto kritikuje ovu tvoju, koja je dosla na vlast, posto zuti vise nisu bili alternativa ! Koliko god da su zuti gadljivi, ovi tvoji su jos gadljiviji i ne mozes da ih opravdas pljuvanjem po ostalima ! Tvoj Karlobag, Virovitica je danas Berlin, Vasington, zato da imas obraza, a nemas kao ni gazda ti, pokrio bi se usima !
Utorak 26.08.2014.15:18
hahahahahahahaha, a sta ce mo sa onih osam godina vladavine tatka na nebesku Srbiju DR. Vojislava Kostunice? Pojeli skakavci. Ono sto je DR. Kostunica vladao od vas ne racuna niko. Pa doduse on nikad nije ni bio pobednik na izborima, za predssednika SR Jugoslavije su ga postavili Klinton i Crnogorci, za predsednika Vlade Srbije su ga postavili Havijer Solana i Brisel, uvek su ga krpili ili sa SPS ili sa DS, uglavnom onih osam godina sto je on vladao vi nigde ne pominjete, kao sto rekoh pojeli skakavci, a ko izruci generale i Karadzica Hagu pisace istorija posto ste vi zaboravili. A gde je tvoj Vucitrn, Pristina, prizren, K. mitrovica i Kosovo polje. Dali ste Kosovo da trepnuli niste.
Utorak 26.08.2014.16:54
Da nije Kostunica potpisao briselski sporazum ??? Posto ste izgubljeni u vremenu i prostoru, a bez obraza i to pripisujete drugima ! Tako mi Boga, u Krst Sveti, bulevar Ratka Mladica sve do blagih sankcija Rusiji ! Svaka cast na dosljednosti....! p.s. Srbija nikada do sada nije bila mizernija nego od vladavine Vucica ! Pricat ce se u buducim generacijama, uspio je..., usao je u historiju Srbije..., zna se kako !!
Utorak 26.08.2014.17:51
O Vucicu ce pisati istorija jer je povratio nacionalno dostojanstvo i Vladavinu prava. Pisace istorija jer je trasirao put Srbije i njenih kako nacionalnih tako i strateskih interesa. Pisace istorija jer je zaveo vladavinu prava tamo gde je vladalo bezvlasce i bezcasce. Nije Vucic Kao DR. Kostunica osnivao mafijaske klanove, niti su Nikolicu kao DR Kostunici na ignuraciji bili ceo zemunski i surcinski klan. Kom se predao Legija i ko ga je vodao posle predaje na veceru, Vucic ili Jocic? Dok je Srbija krvarila DR. kostunica je prizivao NATO bombardere i osnivao Jagnjecu brigadu. Sad pominjete ulicu Ratka Mladica, sto niste onda. Kosovo je odvojeno 2008. 6. godina pre ove vlade.
Utorak 26.08.2014.13:43
A kaj pa vi pravoslavni Srbi znate zaraditi? Vi kurvu u burdelu ne biste pronašli. Mi smo zaduženi kak Argentina, fircaju nas političari ali bar su ponekad i domoljubi. Ne priznaju počinjeni genocid nad Srbima i besramno lažu, ne priznaju kak smo državu dobili čistim terorističkim aktom počinjenim od strane NATO i sad kaj trpimo ruske sankcije oni će prodavat robu Rusiji preko Srbije, vidjet ćete. Sami ste krivi kaj dajete da se ovako radite.
Utorak 26.08.2014.13:45
Nisi ti kriv rasime nego ove nase 3,14cke sto se kriju iza tebe....a vi "velikosrbi"iz vladajuce elite jedite govna siti....i posle mars u tri lepe 3,14cke materine i popusite mi ovaj moj krivak.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)