Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 25.08.2014.
18:00
J. L. Petković - Vesti A
Balistički pokret, odnosno Nacionalni front Kosova - 1939 uskoro bi mogao da počne sa zvaničnim političkim radom i učestvuje na izborima, saznaju "Vesti". Centralna izborna komisija Kosova (CIK) na putu je da odobri delovanje stranci čiji naziv mnogi vezuju za saradnju sa fašistima u Drugom svetskom ratu i pamte ga po stravičnim zločinima nad Srbima i drugim nealbancima.
Ponedeljak 25.08.2014.20:45
Fašizam se pobjeđuje fašizmom. Hitler je pao kada mu se počelo uzvraćat blickrigom. Šiptar se pobjeđuje šiptarlukom. Samo razgovor istim jezikom! Tu važi princip: "Ko tebe kamenom, ti njega stijenom!" Svijet je duboko antihrišćanski, i da i opstao moraš se braniti ali tako da neprijatelja ostaviš bez teksta. Da mu se krv sledi u žilama! Doći će dan kada se šiptarija neće moći otopiti zaleđena krv u žilama, jer će biti muk. Stondiraće zabezeknuti kao iglaši.
Ponedeljak 25.08.2014.23:41
Netreba im to braniti. Nismo mi tu da ih učimo uljudnosti. Neka se pokažu. Mi ćemo ako bog da jednog dana da ih naučimo da se nesmije krasti. Kako teritorij tako ni istorija.
Utorak 26.08.2014.00:42
@ser_borat_istan Svetsku istoriju ne mozes falcifikovati. Srbi su utkani u deo svetske istorije kao neokolebljiv i slobodoljubiv narod. Ako ste uspeli prikriti trgovinu heroinom i ljudskim organima, istinu o Caru Dusanu, Knezu Lazaru i celom srpskom plemenu ne mozete sakriti. Zbog toga vam verovatno i smetaju manastiri koji postoje duze nego vi kao nacija, pa ih unistavate. Ne mozete se pomiriti sa cinjenicom da ste vekovima bili parazitska koja je bila u senci srpske imperije koja je ratovala protivu svakoga ko je zeleo oduzeti slobodu oci u oci prsa u prsa. Kod vas u Albaniji se ubija s ledja iz zasede, takav se narod - kukavice.
Sreda 27.08.2014.18:31
Batalite ljudi raspravu sa "neukim" (ne znam kako bih ga drugacije nazvao a da ga ne uvredim). Nasao je neke albanske forume na netu i misli lik odmah da poznaje istoriju Balkana. Sada mu se smeju svi koji su citali njegove postove. Neukost je teska tuga. Jadan ne zna da sam rodjeni krusevljanin, da se pricescujem u crkvi Lazarici koju je podigao Knez Lazar kao dvorsku crkvu u gradu Krusevcu i u kojoj se takodje pricestila srpska vojska pre pohoda na Kosovo 1389-te. ZAMISLITE LAZAR JE BIO KATOLIK :)), pustite budalu da umre nepismen. To je dokumentovana istorija, a ne neki tamo izmisljeni forumi. Javi mi se na pp, dodji i budi moj gost u Krusevcu, da vidis dokle seze istorija Srbije.
Sreda 27.08.2014.18:40
@ser_borat_istan : A sada jedan post za ban - Jebem ti sestru, zenu, majku, i sve zensko u familiji na sred dzmije mojim debelim srpskim kurcem.
Petak 29.08.2014.00:53
Batal'te ljudi, lik resetuje ruter kako bi mogao lupati minuse jer nema drugog argumenta (dokaz, cinjenicu), pacenik je ocigledan, jos jednom pobrojavam zenski deo familije :)

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)