Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 19.08.2014.
07:48
E. V. A
Funkcioner opozicione Demokratske stranke Srbije (DSS) Marko Jakšić ocenio je da se Srbi "tiho iseljavaju" sa Kosova i da je taj proces sada počeo da zahvata i sever Kosova gde su Srbi većina. Jakšić je za agenciju Beta kazao da je taj proces počeo posle Briselskog sporazuma u aprilu 2013. godine, jer je taj dokument bio signal Srbima da se "zaokružuje državnost Kosova" i da postaju "podanici tuđe neprijateljske države".
Utorak 19.08.2014.08:40
Пошто сам у том окупираном делу Србије присутан чешће, могу рећи да су оцене Г.Јакшића неутемељене. Једино тзв.''исељавање'' је примећено код већ давно исељених Срба који још од 1999.живе изван Косова и Метохије с жжа породицом, али су као блиски ДСС и СПС, обављали разне функције у КиМ и примали дупле плате, уживали разне привилегије а изван КиМ глумели жртве и избеглице. Оно што је доле остало чврсто је опредељено да остане и многи кажу да ће радије изгинути на кућном прагу као прави српски домаћин бранећи своју кућу, него да лагано умиру у неком колективном смештају изван КиМ.
Utorak 19.08.2014.08:42
Nisu svoje znali da sačuvaju, al' bitno je da su musavi Kosovari došli u po Vojvodine da se frljaju jogurtima jer su im Bracika i Sloba rekli da tako treba. Sad neka i fizički nestanu, ko ih .ebe..., samo neka ne dolaze ovamo...
Utorak 19.08.2014.08:54
Koja Srbija ,koje Kosovo. ljudima je preko glave laganja i malverzacije političara sa njihovim glavam i glavama njihove dece. Koju budućnost im nudi srbija i kosovo? Zato što neko kaže Kosovo je Srbija i Republika Srpsak je Srbija i Sao Krajina je Srbija.....kome se ratuje nek ratuje ,kad ostane bez nogu ili ruku,nedaj bože života a deca ostanu siročad i niko ih negleda,oca im se sete ponekad kad je neka godišnjica a ako ima para za 8 mart udovica dobije karanfil. E to je Srbija. Dajte vi ljudima da rade,sigurnost,prosperitet,deci budućnost školovanje.
Utorak 19.08.2014.15:52
Mozda ti ne vidis, ali to je sve deo istog problema. Zapad zeli da Srbi na Balkanu ostanu rasparcani, jer se jedino oko jake srpske drzave mogu ujediniti juzni Sloveni, a to je ono sto oni ne zele ako zele da kontrolisu Balkan (da ne spominjemo to sto su Srbi takodje tradicionalno u dobrim odnosima sa Rusima). Deo njihove seme kontrole Balkana je i da drze nove banana drzavice - a posebno Srbiju - ekonomski i politicki podredjene, sto ostvaruju preko korumpiranih vlasti i medija. Prema tome, govoriti o nekom prosperitetu bez oslobadjanja od ovog jarma je cista utopija. A to novo geslo "necemo da ginemo" je u prevodu "hocemo da budemo moneta za potkusurivanje. Pa ko voli - nek izvoli...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)