Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Subota 16.08.2014.
09:14
Srna A
Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin izjavio je da pokretanje istrage o privatizaciji Naftne industrije Srbije (NIS) predstavlja "potpuno iznenađenje", koje je izazvalo negativan odjek u ruskim medijima.
Subota 16.08.2014.09:30
Nije u pitanju samo NIS i otkud da je sad NIS pozitivna kompanija, a da je dobijena kao gubitas? Gde jos u svetu ima da je rudna renta 3% kao sto Gasprom placa Srbiji za naftu koju crpi iz nasih rezervi? Da li se iko seca "Zelezare Smederevo" i price kako je profitabilna i kako nam donosi milione, sve dok nam nije pretopila vojnu tehnologiju i sve metala sto je bilo po fabrikama. Dobro je poznato da su preduzeca prodavana u bescenje i da su sve masine davane u staro gvozdje samo da se izvuce profit, na kraju je Mirko Cvetkovic kupio fabriku za dolar. Da tako nebude i sa NIS-om. bice dobar dok ima sirovina za dzabe, posle ce mirko dobiti evro i za NIS
Subota 16.08.2014.10:25
ZASTO??? Ima hiljadu zasto, a jedan je odgovor, "covek" sa ustima *IZDE izvrsava naredjenja Amerike i njenog poslusnika EU!!!
Subota 16.08.2014.11:19
Mnogi su opljačkali iz SPS NIS i danas su krupni akcijonari u nisu TADIĆ DAČIC i njegova ekipa ali lopuža VUČIĆ izdajnik i zapadni plaćenik sada hoće da pokvari odnose sa RUSIJOM a sa lopovima pravi VLADU i to mu ne smeta.
Subota 16.08.2014.12:24
Zato što aktuelna vlast ne predstavlja mišljenje većine naroda. Većina koja je glasala jednostavno je zavedena (čitaj: nasamarena) pričama o boljem životu, mnogo je nepismenih u Srbiji i to jednostavno odgovara ovakvom modelu vladanja. Držanje u konstantnoj tenziji, strahu ali i pričama da ćemo kojekakvoj veštačkoj tvorevini živeti bolje, proverena je metoda kojim naš narod decenijama "tretiraju". Da se ovo ne shvati pogrešno, u bivšoj državi, živeli smo, u najmanju ruku, solidno, ali, večito u nekom podređenom položaju, da se, nedajbože,ovi drugi ne naljute ili uvrede...e tako je i sad, podaništvo, poslušništvo, samo da se fašistička nemačka i amerika ne naljute, umesto da se okrenemo sebi
Subota 16.08.2014.12:39
Ovi provjeravaju privatizaciju NIS-a, neki drugi će provjeravati privatizaciju JAT-a i tako dalje dok se ne bude imalo više šta provjeriti...
Subota 16.08.2014.16:18
Pa zato sto Vucic treba da se oduzi baba Merkelovoj za podrsku,i mora da Rusiji uvede sankcije po naredbi zapada.Jedini iskreni visevekovni srpski seveznik Rusija je, a sada se pojavio Vucic koji ce to prijateljstvo da raskine i izda.Vucic koji je uzeo Vlahovica lopova,Kori,Sinisu Malog,i ostale lopove za saradnike,sta drugo da ocekuje covek.Sto se ne pozabavi lopovskim privatizacijama od dvehiljadite na ovamo,sve su bile namestene lopovske na stetu naroda,firme koje su dobro radile su rasprodate za proviziju i narod je na ulici ostao,to Vucica ne dotice.Kako je Kole kupio seceranu za dva evra a posle par godina ne ulaganja preprodao za milione,i on je sada Vucicev prijatelj posten.
Subota 16.08.2014.17:27
Pa i lepo je covek pitao, nema sta da se doda. Zasto Tadic ne ode u SAD i ne preispita SOFA Sporazum???

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)