Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Ponedeljak 11.08.2014.
13:23
Beta A
Nekadašnji predsednik Poljske Leh Valensa ocenio je da je Zapad napravio grešku kada je saterao uz zid Rusiju, što je rezultiralo sankcijama i apelovao da zapadne zemlje sednu za sto s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i potraže kompromis.
Ponedeljak 11.08.2014.13:28
Ovo Vratikansko Kopile laje laje isto ko svi drugi u djavoijoj nadi DA SE PRIBLIZE MOCNOJ RUSSIJI.........Poljaci stetocine bili i ostali i ako ne prestanu da snabdevaju ukro-naciste kievske sa oruzijem propadnu ce RUSSI CE IH SPRZIT KO PRVE .......DA LJIGAVIH POLJAKA NIKADA VISE NEBUDE............ + MAJKA RUSSIJA SAMO GLEDA A UNISTAVA KAD ZATREBA +
Ponedeljak 11.08.2014.13:39
Valensa je fašista koi misli da je Rusija ista kao pod Jelcinjovom diktaturom" mora da svate da su izgubili i da sledećih sto godina Rusija više ih neće pitati niša.
Ponedeljak 11.08.2014.13:47
Pametnije je da zakupiš neku tezgu na pijaci i počneš sa prodajom buđavih poljskih jabuka, nego što jedeš fekalije !
Ponedeljak 11.08.2014.15:04
Ovo je smisao celog intervjua. Nista vise. Da se kaze ovaj deo Rusima i ostalim pravoslavcima. Sve ostalo je nebitno jer je vec svima dobro znano. Putin nema šanse da pobedi zato što se svet razvija u drugom pravcu. Putin nije odgovarajući vođa za epohu globalizacije. Zakasnio je 100 godina Govn....ar Valensa...potrcko zapada kao i Havel....po nalogu daje izjave misleci da ce pravoslavlje da veruje....jednom katolickom gov,...etu....
Ponedeljak 11.08.2014.15:05
valensu ne bih mogao da ubrojim medju inteligentne ljude jer toliko godina na vlasti I uz vlast pa nista ne nauciti, e to je ili alcohol ili covek je rodjen takav. Do juce je pretio a danas se okliznuo na ugrizak od jabuke kojeg je Putin ispljunuo, Sad de ne cudim sto vas komsije sa istoka zovu sljahticima ficfiricima.
Ponedeljak 11.08.2014.16:15
pa valensa je bio vodja sindikata koji je pre toga bio obican nekvalifikovani radnik u fabrici! (kao i onaj nas matori, mutavi smrdljivko koji je protiv svega pa i protiv radnih mesta, samo da on zadrzi svoju fotelju) a postao je "popularan" zato sto je strajkovao i bio uvek protiv drzave i komunizma kada je to trebalo i kada nije i sta treba od dupelizca drugo ocekivati ? pamet ?? odakle magarcu pamet kada skolu nije video ni spolja a kamoli iz nutra !! inteligenciju ? kako, kada je jedino sto je naucio da bude buntovnik i drvoseca, koji je samo hvatao na galamu, drskost i razbijanje po ulicama !!! (kao i nas draskovic koji kad god se pocese po mudima njemu padne milosevic na um !!.
Ponedeljak 11.08.2014.15:56
Sve se resava za stolom,a da ratuje voli onaj samo sto voli krasti ,pljackati,sto je zavidan........
Ponedeljak 11.08.2014.16:06
Kaže gospodin, zapad greši, treba razgovarati, a u isto vreme k tome poziva samo Putina, kao, oni bi razgovarali, ali nemaju sa kim, jer je on zakasnio sto godina!
Ponedeljak 11.08.2014.16:19
"Umesto da vičemo, trebalo bi da ubeđujemo. Putin nema šanse da pobedi zato što se svet razvija u drugom pravcu. Putin nije odgovarajući vođa za epohu globalizacije. Zakasnio je 100 godina. Platiće za to zato što će to Rusi kad tad uvideti", kazao je Valensa. - Све исто, само се лица мењају стотинама година. Поента је - нападнимо Русију, она је неспособна да се одбрани бла, бла...Ми смо лепши, паметнији, способнији, више нас је, расно супериорни, изабрани, правимо боље оружје...Први се суштинска грешка, упорно, ''запад'' себе прецени, а Русију потцени и резултат, много пута понављан, је познат. Па и несрећни Лех, као и стотине других ''лидера'' (пајаца испраног мозга)
Ponedeljak 11.08.2014.16:38
...као религизни фанатици верују у Атлантиду (САД) у којој живе надљуди, непогрешиви, свемоћни, који ће без сумње освојити свет и ''глобализовати'' га. Кад би се на секунду пробудили из свог псеудорелигиозног транса, схватили би да се свет мења и да се клатно моћи премешта незаустављиво од ''запада'' на друге меридијане. ''Глобализација'' по Америчком моделу је пропала. ''Лидере'' (фирере) по укусу садашње Америке, земље Брикса, као и многе друге, неће имати и ту ''запад'' не може ништа, а и све мање и мање ће се питати по свим основама.
Četvrtak 14.08.2014.11:59
Пољски комплекс од Руса никада неће умрети. Вечито ће их нагризати и чинити малима.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)