Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Subota 09.08.2014.
18:00
N. S. Preradović - Vesti A
U slučaju da zabrana uvoza poljoprivrednih proizvoda u Rusiju iz zemalja Evropske unije, Amerike, Australije i Kanade, koju je uvela Moskva kao odgovor na sankcije Zapada, potraje Srbija bi mogla da poveća svoj izvoz za više stotina miliona dolara godišnje, smatraju poljoprivredni stručnjaci, ali se plaše da će Brisel posegnuti za novim ucenama i pritiscima na našu zemlju.
Subota 09.08.2014.18:11
Više se treba plašiti Vučića I NJEGOVIH BANDITA NEGO EU ZLIKOVACA koji će sigurno tražiti da SRBIJA UVEDE SANKCIJE RUSIJI . Vučić je go.no koje će zbog EU ZLIKOVACA UNIŠTITI SRBIJU . Ako sa RUSIMA BUDEMO KOREKTNI NEĆE BITI PROBLEM DA IZVEZEMO SVE ŠTO IMAMO I DA TO NAPLATIMO . O SANKCIJAMA RUSIJI AKO BUDE NEPODNOŠLJIVOG PRITISKA TREBA DA ODLUČI NAROD REFERENDUMOM . NIKAKO SNS BANDITI NE SMEJU O TAKO VAŽNOM PITANJU ODLUČIVATI .
Subota 09.08.2014.19:27
Jebo vas vise taj vas referendum (izvini, bes). Svakome seljaku (poljoprivredniku) je poznato da se polja spaljuju ako hoces nesto drugo da posadis...
Subota 09.08.2014.21:01
Razumeo sam ja tebe. Ja sam mislio na SVAKI referendum u Srbiji. Pitanje: zbog cega je Tony Blair bio skoro u Srbiji na prepad a poznato je da je on placenik CIONISTA...i to jos na mala vrata!? Mnogo je misli koje mi se zbog toga vrzmaju u glavi ali ni jedna nije dobra za odnos izmedju Srbije i Rusije.
Subota 09.08.2014.21:46
Znas da je narodu pun Kragujevac Rusije. Boli nekoga bas sto ce da se uvedu sankcije Rusiji. Pa DSS i SRS, sa ovim svojim sektama "Obrazom" i vise neznam kako se ovi zovu, obecavali Rusiju i bolji zivot, zivot kao u bajki, dobre plate uz malo rada, cak su obecavali napredak u svim sverama zivota. Pa gde su danas? Enoih jos broje glasove iz 1999. kad je Kostunica pobedio Milosevica. Pa je kostunica vladao Osam punih godina i sta je uradio sa Rusima? Poklonio im sve, cak nam svake godine uzimaju milijardu za rudnu rentu, da nepricamo kolko je placan gas dok nije doso SNS na vlast. E sad nekog u Srbiji zbog svega ovoga i zabole malo vise jajca.
Subota 09.08.2014.18:59
Srbiji treba Rusko tržište i samo da se dobro organizuje i svake godine može do tri milijarde zaradit od poljoprivrede. Prema tome suvišno je i pomislit da mi pripadamo EU netrebaju nam uopšte.
Subota 09.08.2014.19:05
TAKO JE . Ali Vučić i njegovi BANDITI NE DAJU DA SRPSKI SELJAK RADI SVOJU ZEMLJU VEĆ JE DAJU ARAPIMA . BRUKA .
Subota 09.08.2014.19:23
Da su bar samo milijarde na granama, koliko li je samo majmuna koji se trude sa sankcijama protiv Rusije a pride i apsolutno neopravdane.
Subota 09.08.2014.21:37
Isto drustvo i ista pesma. Treba se samo zapitati, sta ovog trenutka Srbija ima da izveze u Rusiju? Nemamo ove godine dovoljno voca i povrca ni za nase potrebe, svako ko ima malo pameti u glavi dobro zna , kad je pao sneg, kolke su poplave i kakve padavine bile, svako normalan zna kolko je kulture unistio grad, a kolko je zbog loseg vremena smanjena proizvodnja u plastelnicima. Srbija uvozi i svinjsko, pilece, junece i teletinu, uvozimao jagnjetinu, a ocemo nesto da izvozimo u Rusiju. Srbija nece uvesti Sankcije Rusiji, jer ce biti most za izvoz, voca povrca, mesa i mesnih proizvoda, koji ce se najverovatnije odvijati preko Srbije.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)