Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Četvrtak 07.08.2014.
21:45
Srna A
Kriminolog Zlatko Nikolić izjavio je da ubica petnaestogodišnje Tijane Jurić predstavlja težak oblik sadiste i da društvo ne može da prepozna takve patološke likove, te da bi, da nije uhapšen, nastavio da ubija.
Četvrtak 07.08.2014.21:50
мени је и даље јако тешко да поверујем да се овако нешто десило код нас....
Četvrtak 07.08.2014.22:12
Meni nije uopšte. Kad neko može da ubije rođenu majku što mu je više margarina stavila u torti, da izađe iz zatvora i danas ima posao, oženjen i ima troje djece, onda me ne bi čudilo da sjutra taj isti ubije nekoga za mrki pogled ili nečiji drski odgovor. Sve su to slučajevi gdje treba uspavati takve. Treba ih tretirati kao pse s bjesnilom, i nikako drugačije. Budale su oni koji troše pare na čuvanje, hranjenje i liječenje takvih. Takvima nema spasa.
Četvrtak 07.08.2014.23:30
Fejsbuk, Ask. Ponoćni 18+ monstruozni i sadistički programi na zasebnom TV-u u dečjoj sobi. Bolesni TV spotovi u kojima muzički idoli nanose sebi povrede po telu. Izlasci u noć dok roditelji mirno spavaju. Najnegativniji produkti Zapada na celu sa SAD, posejani u društvo nespremno za odbranu, među nemoćne roditelje i naivnu decu, stvaraju pritajene monstrume, namamljuju nevine i stvaraju uslove za tragedije. Samo svi zajedno, škola, roditelji, urednici TV programa, crkva i celokupno društvo, možemo da spasemo decu.
Petak 08.08.2014.07:34
Jedan pametan komentar.... Mnogo toga se dešava noću, dok roditelji spavaju... Ja sam za zabranjivanje noćnih izlazaka dece. Svojoj ćerki kažem - može ponegde, ali će tata da te vozi i vraća..
Petak 08.08.2014.01:44
Mediji kao i obicno izmisljaju i stvaraju paniku, "Da nije uhapšen, Tijanin ubica bi postao srpski Džek Trbosek"predpostavljaju,dali je vec ucinio zlocin,nema nista bez policijske istrage,svi naklapaju kao i mi sami sa komentarima..Ako je silovana tada je ubojica tesko bolesni monstrum,to treba istraga da utvrdi.Ovdje pise - "Mrtav pijan prolazio je kroz Bajmok. Kolima je udario Tijanu, a kada je zapomagala u pomoć, udarao je. Skinuo je odeću sa nje, odvezao je na nekoliko kilometara od Sombora i tu je zakopao" to pokazuje da je pijanica izazvao udes i povredio,umjesto da joj pomogne on je zadavio da bi prikrio nesrecu,tjelo je sakrio.
Petak 08.08.2014.01:53
Vec za taj zlocin treba da dobije dozivotnu robiju,ali ako je pored toga jos izvrsio silovanje,tada je zaista bolesni monstrum. Treba mjenjati zakon i uvesti smrtnu kaznu,ako to ima u Americi koju svi usporedjuju da je najnaprednija zasto nebi imale i druge drzave. Nijedna kazna nece povratiti zivot ali ce mozda spreciti i odvratiti potencijalne ubojice da to nebudu.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)