Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Petak 08.08.2014.
18:00
B. Đokić - Vesti A
Smrt Tijane Jurić ostavila je čitavu javnost u šoku. Iako je sve vreme potrage tinjala nada da će devojčicu pronaći živu, saznanje da je surovo mučena i ubijena iznenadilo je čak i policiju. Sve ukazuje da je počinilac Dragan, Đurić, mesar iz Surčina.
Petak 08.08.2014.18:17
Потребно је радити на превентиви да до оваквих случајева попут овог монструозног убиства не би дошло. Смртна казна није решење, доживотна робија уз рад на каменолому је одлична казна, убиство, преблаго, није решење, напротив, то је олакшање. Према томе, емоције на једну, здрав разум на другу страну, да не кршимо Божији закон, убиством би се изједначавали са крвником, јер живот нисмо дали, немамо право ни да га одузимамо.
Petak 08.08.2014.19:02
SRB pa Srbija i ne postoji a isto tako ni zakoni nije to ni prvi put ni poslednji sa tim ubistvima. Znaci kao Br 1 treba u Srbiji da se promeni kompletna Vlada i da ne bude glavni grad vise BEOGRAD nego KRUSEVAC i onda ce sve biti u redu ali samo sa KRALJEVINOM .
Petak 08.08.2014.19:17
Ovaj monstrum, ubica, manijak, kasapin je mala beba za Tadica, Dacica, Cedu, Dinkica, Vulina, Draskovica, Cvetkovica, Labusa, Veljovica, Vucica, Pajtica i druge politicko-tajkunske monstrume i ubice zbog kojih su mnoge majke ostale bez sinova, radnici bez posla, drzava bez kulture, vojske pravde i istine. Ako narod trazi smrt za monstrume ja se slazem da sve monstrume potamanimo kao buba svabe ali sve!
Petak 08.08.2014.19:22
milose tebi se obracam u vezi preventive za ovakve i njemu slicne preventiva je ne podmazan razanj, a da te pitam ko je njemu dao za pravo da oduzme zivot kad ga nije ni dao u kamenolom da ali na kamenovanje do smrti jebem mu sve zivo i mrtvo i sto ize i gmize oderati ga zivog kao jarca sve mu jebem izvrnuo bi ga kao carapu naopako da gleda sam svoju dzigericu jebem mu sve da mu jebem sve maloumno
Petak 08.08.2014.19:32
I to na sred Terazija uz TV prenos uživo! Da ubuduće svaki psihopata najpre triput razmisli pre nego što digne ruku na nedužno dete!
Petak 08.08.2014.23:22
ИМА У ОВОМ ТЕКСТУ У ВЕЗИ ОВОГ МОНСТРУМА ПО МЕНИ ВЕОМА МНОГО НЕЛОГИЧНОСТИ : 1- "....Majka Dragana Đurića kaže da on nije imao devojku. - Slabo je izlazio....." 2-".... Nismo uopšte pričali o nestanku ove devojčice, slabo smo se i viđali u kući....." 3-"..... Ušla sam u kuću i videla da je sve ispreturano. Nisam našla ni pištolj za koji imam dozvolu....." АКО ЈЕ КАКО МАЈКА ТВРДИ СЛАБО ИЗЛАЗИО И НИЈЕ ИМАО ДЈЕВОЈКУ И СЛАБО СУ СЕ ВИЂАЛИ ОНА И СИН...??? ГДЈЕ ЈЕ ТО ОНДА ОН БИО АКО СЕ НИСУ ВИЂАЛИ А НИЈЕ ИЗЛАЗИО НИГДЈЕ...? И НАЈБИТНИЈЕ.... НЕКОМЕ КО СЛАБО ИЗЛАЗИ, НЕМА ДРУШТВО НИ ЦУРУ, ТАКОРЕЋИ АСОЦИЈАЛАН ТИП ШТА ЋЕ МУ ....ПИШТОЉ ??? ПС: МЕНИ ОВО СВЕ.....ДЕБЕЛО СМРДИ У ВЕЗИ ОВОГ ДЕГЕНЕРИКА !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)