Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Ponedeljak 21.07.2014.
21:33
Beta A
Predsednik SAD Barak Obama pozvao je danas ruskog kolegu Vladimira Putina da iskoristi svoj uticaj na ruske pobunjenike na istoku Ukrajine i primora ih da sarađuju u istrazi o padu malezijskog aviona.
Ponedeljak 21.07.2014.21:53
КОНГРЕСМЕН ПОЛ: Да није било преврата у Кијеву - не би било рушења малезијског Боинга 17:57 21.07.2014 ОПТУЖИО ЗАПАДНЕ ПОЛИТИЧАРЕ И МЕДИЈЕ ДА ИЗ КАТАСТРОФЕ МАЛЕЗИЈСКОГ АВИОНА ИЗВЛАЧЕ ПРОПАГАНДИСТИЧКУ КОРИСТ Рон Пол указао да су кијевске снаге уочи обарања Боинга на фронтовима имале значајне губитке и нагласио да га је то подсетило на лето 2013. када су сиријски устаници били суочени са великим губицима и поразима, па им САД притекле у помоћ - оптуживши Башара Асада за хемијски напад у једном од предграђа Дамаска. А потом се показало да су оптужбе Вашингтона биле - лаж ЗАПАДНИ политичари и медији већ данима из катастрофе малезијског Боинга извлаче максималну пропагандистичку корист.
Ponedeljak 21.07.2014.21:55
Указавши да је и сам Барак Обама за рушење тог авиона пре икакве истраге оптужио устанике на истоку Украјине, а да му је одмах „терцирала“ представница САД у Савету безбедности УН Саманта Пауер, Пол је поставио наоко просто питање: „Зар је било тешко затражити објективну истрагу“?! Додао је да западни медији понављају америчку „владину пропаганду“, а истовремено много шта прећуткују. Поред осталог: да и не помињу државни преврат у Украјини до којег је дошло када су Европска унија и САД помогле демонстрантима у Кијеву да оборе законито изабраног шефа државе Виктора Јануковича. Да САД нису спонзорисале смену режима у Кијеву, тешко да би за време нереда који су уследили биле убијене стотине.
Ponedeljak 21.07.2014.21:59
Не постоји проруска нација него само руска, зато је ова терминологија погрешна. Проруси могу бити само људи који нису Руси, a у овом случају би то могли бити Украјинци , а таквих нема или ако их и има, онда је то мали број. Ову перфидну игру речи је као први у свету увео Мило Ђкукановић koји је Србе у Црној Гори прозвао просрбима чиме је хтео избећи спомињање Срба, њихово постојање као и постојање српских партија. Питам се зашто новине Вести тако радо употребљавају ову антируску реч кад су нам Руси једини прави пријатељи.
Ponedeljak 21.07.2014.22:01
Drže se za pjenu dok se ne udave zadnje im je te sankcije nego Kralj nebi bijo Kralj da nije i to predvideo. Sada će svecki batinaši početi da kukaju.
Ponedeljak 21.07.2014.22:01
Били Путин и Обама и Обама почео да мази Путина по врату. Путин: Јеботе немој да ме зајебаваш. Обама наставља да га мази и по нози. Путин: Немој бре човече да ме зајебаваш. Тада Обама почиње да му пуши а Путин ће: - Ах што си зајебант,јеботе.....
Utorak 22.07.2014.14:29
Ne vredi Rusiji da zapadu govori istinu. Zapad, da moze i da hoce on NE ZELI da veruje Rusiji jer im je takav stav protiv licnih interesa. Isto bi bilo kad bi budali (zapad) svakim danom govorio "opameti se bre budalo jedna", a budala tvrdoglava.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)