Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Petak 18.07.2014.
16:30
Beta A
Socijalistička partija Srbije (SPS) mora da ostavi prošlost za sobom i hrabro krene u reforme i promene, rekao je lider te stranke Ivica Dačić na proslavi obeležavanja 24 godine od osnivanja.
Petak 18.07.2014.16:43
Дачићу дали знаш како народ живи.Потписао си Бриселски споразум чиме си признао Косово као Републику.Дачићу положио си цвеће Ђинђићу који је тражио бомбардовање Србије.А ниси дошо на сахрану Слободана Милошевића.Био си и Преседник Владе Србије и Србија је још више задуженија а ти још више богат.Слушаш наређења Брисела и Вашингтона.Српски народ не жели у ЕУ и НАТО а ти сваког дана спомињеш ЕУ која је Србију окупирала.Дачићу народ Србије је огорчен на тебе и Вучића.
Petak 18.07.2014.16:59
ХАХАХАХАХА спс-у и свим њиховим симпатизерима треба да буду затрти трагови....
Petak 18.07.2014.18:00
znači sve treba menjati samo on nije za promenu,oni koji su pokrali narod ne treba dirati , a od naroda uzeti od plata i penzija.nadam se da ću uskoro biti daleko od ovog ludila,
Petak 18.07.2014.20:42
„Srbija nastoji da igra vrlo osetljivu ulogu. To je kao da hoda po žici na visini od 200 metara bez zaštitne mreže. To je igra za koju ne znam da li je moguća“, kazao je slovačkoj agenciji TASR Kukan inače u Evropskom parlamentu šef Delegacije za odnose sa Srbijom.Kukan je upozorio da srpsko-ruske odnose u kontekstu EU komplikuje razvoj zbivanja u Ukrajini, posebno nakon potpisivanja sporazuma o izgradnji gasovoda Južni tok.„Ne bi trebalo da predstavlja problem imati dobre odnose sa Rusijom. Njih imaju mnoge velike zemlje EU. Ali dobri odnosi sa Rusijom ne mogu da budu u suprotnosti sa pravilima koja važe u EU“, rekao je Kukan.
Petak 18.07.2014.20:43
Za šefa Delegacije EP za odnose sa Srbijom nedavno potpisivanje sporazuma o izgradnji Južnog toka kroz Srbiju u Moskvi krši dogovore i pravila EU.„Mi smo kazali Aleksandru Vučiću još pre nego što je postao predsednik vlade da nas uznemiruje domet saradnje Srbije sa Rusijom. On nam je svima dao uveravanja da će se potruditi da ta saradnja ne predje nivo preko koga bi mogla da nanese štetu ambicijama Srbije da udje u EU“, rekao je Kukan.Slovački evroposlanik naglasio je da je neophodno da se stalno održava politički dijalog.„Što najviše razgovora, što najviše objašnjavanja. Lično poznajem sve vodeće srpske predstavnike i sa njima vrlo otvoreno razgovaram“, kazao je Kukan.
Petak 18.07.2014.21:34
Unistio si stranku Dacicu.Dacic je obican privezak Vucicev zarad fotelje,i pudlica zapadnih gazdi od kojih dobija naloge.Nezaboravimo da je zahvaljujuci Dacicu,Tadic doveo EULEX,priznao carinu,zastavu,tablice,diplome,pasose...Kosova,i na mala vrata priznali nezavisnost,a sada Vucic samo zaokruzuje nezavisno Kosovo,kako je dogovorio kod tetke njegove Merkelove.A sada i zakon o privatizaciji,o radu.Pa kada nemoze da utice sada na donosenje zakona zasto Dacic ne izadje iz vlade,ali malo sutra jer zna da ce odmah na robiju,od koferceta pa dalje,zato mora Vucica da slusa.Za ove godine Dacic je pokazao samo da je izdao narod,levicu,socijalu,i postao poltron i ulizica,djon obraz od coveka.
Petak 18.07.2014.22:29
Ružna prošlost,prljavi Slobini titoisti,veliki koferi,zelene novčanice. To nismo mi,već neko drugi.U BUKUGIJE SA VAMA I NIŠTA DRUGO.
Subota 19.07.2014.04:28
Samo ti Daco ne vrsi reformu ,gledaj pa se svi pinzionisite i idite negde samo da vas vise negledam ili meni resite iseljenicku ....

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)