Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 16.07.2014.
07:39
N. Popović - Vesti A
Ljubav između Srbina Mirka Milenkovića (23) iz Noj Izenburga i Hrvatice Daniele S. (19) iz Zeligenštat-Frošhauzena, kod Frankfurta na Majni, bila je kao ona Romea i Julije. Nažalost, i završila se tragično poput one iz čuvene Šekspirove drame. Život Mirka Milenkovića okončao je proteklog vikenda brutalnim udarcima nožem 17-godišnji Dominik S, rođeni brat njegove prve i jedine ljubavi, koji nije mogao da podnese istinu da mu se sestra zabavlja sa mladićem druge vere i nacije, i čak planira s njim zajednički život, pa i brak.
Sreda 16.07.2014.08:56
Kavkazoida je puna Evropa. Tih insekata koji pune region problemima, a ne samo Kosovo, ima i u Evropi i jednaku muku stvaraju. Tako pune glavu ko zna kome još pored ovog mladog ubice, brata Daniele. A malog ubicu smrada sredio bih najkasnije za dvije decenije, kad malo prođe vrijeme. Negdje bi se slučajno okliznuo na nekoj litici, "sam se objesio iz kajanja", sletio negdje kolima "slučajno" i sl. Došao bih mu glave tako da ne robijam ni dana za tog smrada. Nije u pitanju "punjenje glave pričama", nego GEN. Ja znam čovjeka i ženu iz četničke i muslimanske porodice da su se uzeli. Jedno dijete im je fanatik u mržnji prema Srbima. GEN je taj koji reaguje na spoljni podsticaj.
Sreda 16.07.2014.09:13
Чекај бре - дечко је убијен пре 2-3 дана, а његови "најмилији" остављају постове на је*еном фејсбуку ?????? и то отац још мртав-ладан напише "мој син, убила га љубав" ? УБИО ГА ЈЕ УСТАШКИ гмаз, а не љубав... ЉУБАВ НЕ УБИЈА !!!
Sreda 16.07.2014.09:54
Mišljenja sam, roditelj želi reći, da je znao pokojnik da mu prijeti opasnost, ali se nije želio odreći ljubavi...Zasigurno da je bio jako zaljubljen i ignorisao neke siignale i najave za opasnost koje je dobijao u vidu prijetnji. Taj maloljetnik je očigledno bio pod pritiskom nekog lošeg društva, koje je zatrovano mržnjom koju su o Srbima plasirali SAD i EU, kako bi opravdali svoj vandalizam, otimanja tuđe teritorije, propraćeno bombardovanjem jednog mirnog naroda, i on sam podložan toj vrsti infekcije...nacionalna netrpeljivost.
Sreda 16.07.2014.10:01
Ма није битно шта је написао ал' 'де има да нормалан човек који доживи овакву трагедију (блага реч) пише по фејсбуку ?!?!?! и то после 2-3 дана... није дете ни сахранио, а већ је на нету ?? Боже ме 'прости....
Sreda 16.07.2014.10:14
Naravno, pobrkao se mučenik sto posto. Užas, ljudi su prolupali na ovim društvenim mrežama, kad pogledaš, nema čega nema...
Sreda 16.07.2014.23:38
Njegova porodica, da ima obraza i postenja, ne bi ni bezala iz Srbije za njemacku... Pocinjem te nase iz dijaspore da gledam kao strance, i stvarno nemaju nista slicno nama... Sve sto su imali, i dobre i lose stvari, sve su izgubili preko noci, samo da bi se asimilovali... Da se neko ne nadje uvredjen, bukvalno vise od pola moje familije je u njemckoj, austriji, francuskoj, americi... Najvise mrzim kad mi dodju i pocnu da kenjaju kako su svabe bolje od nas... To sto se taj javio na fb-u, to je nesto sto bih ocekivao od prosecnog svabe...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)