Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Petak 11.07.2014.
11:51
Beta A
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u intervjuu za američku televiziju CNBC da je sprovođenje reformi u cilju jačanja konkurentnosti na Balkanu "gore od pakla", i dodao da su neophodne mere odlagane, kako se čini, "vekovima".
Petak 11.07.2014.12:31
Наравно када смо у стању да се снажно одупиремо новинама,а и свему нађемо ману.И Богу ману смо у стању наћи.
Petak 11.07.2014.12:37
Slazem se da je tesko sprovesti reforme i da su neophodne i gospodin Vucic koji je dobio na izborima ima obavezu da ih sprovede ali nece moci dok ne skloni ove buzdovane od ministara i dovede prave strucnjake sa pravim diplomama koji su se dokazali svojim radom a takvih u Srbiji ima dosta samo sto ne mogu doci na red zbog toga sto je u nasoj zemlji uobicajeno da se postavljaju partijski kadrovi na sve vazne funkcije iako u normalnim zemljama ne bi dobili ni posao COBANA
Petak 11.07.2014.14:28
Da, da, naravno, ali kakve reforme ocekujes od prevejanih lopova i lazova, pa i ti sa diplomama bi od njih pobegli, oni mogu da okupe samo olos oko sebe, sto su i uradili. Mafija ce izvrsiti mafijske reforme. Sto bi se narod bunio protiv reformi poput onnih na Islandu: otpis 20% kredita, poreske olaksice da narod pocne da dise i radi, hapsenje lopovskih bankara, novi narodni ustav.....P-usti nas samo zamajava dok nas ne opljacka do kraja, obavi prljavi posao za gazde i nestane, sprema vec teren za to. Ali na Islandu je narod izasao na ulice!
Petak 11.07.2014.16:51
Tacno je da nas samo zamajavaju i da do sada bas nista nisu uradili od onoga sto su obecali na izborima.Narod cuti za sada ali dokle ce ne znam.
Petak 11.07.2014.15:24
ako je tebi veleizdajnik čije će ime odzvanjati vekovima kao ime šljama koji je poklonio Kosovo - gospodin, onda su čobani za tebe - vrhunski intelektualci.
Petak 11.07.2014.15:13
Da prevedem sa ustaškog na srpski: "ološi i šljamovi sprovode kolonizaciju Srbije po narudžbini NATO i USA/EU, i za njihov račun, a pomalo (ustvari mnooogo) drpaju i za sebe. Uvode se Zakoni koji ne postoje nigde u EU u tom obliku, ali su bitni za svođenje srpskog naroda na gomilu bednih, jadnih, siromašnih jedinki, kako bi robijanje za Zapadne kompanije izgledalo kao dobitak na lutriji. Nikada više u Srbiji neće biti dovoljno poslova, vladaće hronična nezaposlenost, jer ne postoji drugi način da se održava "jeftina radna snaga"! Pritom će se otimati od srpskog naroda novac i davati strancima, ali samo strancima, pod nekim umobolnim izgovorima tipa "ekonomski podsticaji" i sl sranja..
Petak 11.07.2014.15:19
ako bi neki srbin se drznuo i poželeo da sam bude preduzetnik, na njega će se sručiti celi državni aparat sa milionima zahteva, formulara, taksi, a uz to za njega ne važe "ekonomski podsticaji" jer je srbin, i diskrimisan je u Srbiji. Niti je pas lutalica, niti je Rom, a ni pederčina, ni strani investitor, pa nek crkne....Teške reforme su "teške" jer treba rasprodati EPS, Telekom, Vodovod, plodnu zemlju gdegod postoji, i narod će s pravom da se buni. Znaju oni da će biti povuci-potegni, ali NATO je tu, oni imaju veliko iskustvo u ubijanju nemirnih Srba, pa će i to da se obavi...Ustav menjaju ne da bi dali Kosovo, to je odrađeno, već da bi se i Vojvodina odvojila.
Petak 11.07.2014.15:21
.....došlo je Poslednje vreme! Bukvalno - ili mi, ili oni, nema više zajebancije, zbog naše dece, ako nismo imali snage da to učinimo zbog nas samih...
Petak 11.07.2014.15:23
. . . . dakle... VUCICU "SRPSKI VOZDE" zasto si se prihvatio ili tacnije NAMETNUO posla za koji niti si licno a jos manje politicki sposoban odnosno adekvatan. Ti si se vise nego neki TVOJI predhodnici politicki i ljudski O B R U K A O , pa ko treba da te kao – na neki nacin izborno izabranog VOZDA – prizna i postuje. IZNEVERIO SI svojevremeno SLOBODANA MILOSEVICA a posle njega i TVOG / ili ako sme da se kaze VASEG / radikalnog vodju SESELJA, pa se sad PRCIS da UPRAVLJAS I SARBIJOM.- NAJPOSTENIJE BI BILO - AKO MOZE DA SE GOVORI O POSTENJU - DA nestanes sa polit-scene SRBIJE koju ne ZASLUZUJES.
Petak 11.07.2014.16:43
mi smo na putu u EU,pa kaži nam hoćemo li da priznamo kosovo jer je to uslov.nemci su rekli kosovo u UN i Srbija da ga prizna.ti nemci koji su u Isve.ratu ubili trećinu stanovnika Srbije, e tim nemcima mi sada nudimo našu državu i sebe da budemo robovi švapski.setite se Slobinih reči,
Petak 11.07.2014.19:51
Vi politicari i drzavni funkcioneri ste gori od pakla ! Kroz korupciju, vlast, uski interes, spregu sa organizovanim kriminalom, propalom privatizacijom, sumljivim i losim ugovorima, hvatanjem skupih precica, zavrsavanje poslova i zaposljavanje preko rodbinskih, kumovskih, politickih veza, unistavanjem privrede, obrazovanja, zdravstva, pravnog sistema, ne sprovodjenje korenite borbe protiv korupcije, stavljanje iznad zakona i ustava...
Petak 11.07.2014.21:06
Da si radio ikada Vucicu negde i osetio kako je to kada radis kod privatnika za dvadeset hiljada dinara,kada nemas slobodan,kada nesmes da se razbolis duze od dva dana,kada imas godisnje 15 dana odmora sa vikendima znaci 10 radnih,kada nisi prijavljen i nesmes ni da pitas zasto nisi,kada radis prekovremeno i nesmes da pitas da li ce ti platiti,kada ti privatnik da otkaz a nema razloga,i kada inspekcija stiti njega a ne tebe jer su podmitljivi...e tada bi ovaj snob nedokazani,bukva svatio zasto narod strahuje i zasto se plasi.Vucic kao i svaki lopov politicar pre njega nakrasce se para i za radnika ga bas briga,sada je uzleteo od strane svojih mentora sa zapada i izvrsava njihova naredjenja.
Subota 12.07.2014.07:10
E pa vidi se da je promenio samo dlaku, a ne i ćud... Reči će on još i gore stvari, đabe obuka od Amerikanaca.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)