Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Subota 14.06.2014.
09:00
Alo A
Srbija i Republika Srpska (RS) zajedno će, 28. juna, obeležiti Vidovdan, veliki srpski praznik, najavili su premijer Srbije Aleksandar Vučić i predsednik RS Milorad Dodik. Tog dana Srbija i RS će obeležiti i otvaranje Andrićgrada u Višegradu, a RS će ujedno obeležiti i stogodišnjicu Sarajevskog atentata i početak Prvog svetskog rata.
Subota 14.06.2014.09:04
Таква табла може да стоји у неmачкој-крватској они су фашисти..............+Срби су изворни Народ Балкана+...........
Subota 14.06.2014.09:11
Al sta tu ima da se vodi diskusija...........ko je bijo ss handzar?..........tacno ste odgovorili preobracene loze prodao veru za veceru..........izmetbegovici..........koje bijo u ustasama?.......tacno krvati.........pleme izmjesano sa turskim uticajem, zato zovu ove prve njihovo "cvece"...........ko se jos opredelijo da menja svoju naciju da izda svoju vjeru? tacno...........prodane duse, zaljubljenici u materijalizam...........slabi karakteri u veecinom slucajeva "bezmoralni-glibavi-neoprani"...........koje genocidan ha..........vatikan ?........da..........muslimanske zemlje?..........i te kako, tamo te ubiju ako vide da imas KRST............ONI SU GENOCIDNE LAZLJIVE BUBASVABE..........
Subota 14.06.2014.09:16
Sta je srebrenica?........ispostavilo se da je klinton sa turcinom balijom stvorijo plan "veliku LAZ"...........a markale?........svakodnevno dolaze nove informacije koje kazu da je musliman svoga poubijao samo zarad licnog interesa..............+SRBSKI NAROD JE PONOSAN NA SVOJE VETERANE-ZIVELI VETERANI+................+ZIVELA NASA LEPA REPUBLIKA SRBSKA+...............a ovi paraziti koji smrde na tudje kulture..............mars sa SRBSKOGA BALKANA............
Subota 14.06.2014.10:06
Veliko bravo za ova dva komentara sve je to tacno sto si napisao brate srbine i svaka cast Srbinu Kusturici za sve sto je napravio za Srpski narod a sto se tice Vucica potpuno je u pravu i netreba da ide kod tih balijetina fasistickih sluga bravo Vucicu
Subota 14.06.2014.11:40
Гаврило је херој.Нека му је вечна слава. Мој унук ће његово име носити са поносом.
Subota 14.06.2014.09:39
TREBA BITI U ANDRIĆ GRADU NA VIDOVDAN I ODATI VELIKO PRIZNANJE KUSTURICI KOJI JE URADIO VIŠE ZA SRBE NEGO SVI POLITIČARI ZAJEDNO . VUČIĆA I NJEGOVA PROSERAVANJA IGNORISATI .
Subota 14.06.2014.09:29
Sarajevski atentat je bio povod a ne uzrok rata kako ga oni koji imaju losu istoriju zele da predstave. U ovom slucaju Istoriju pisu gubitnici,a Sarajevo kao grad nije imo neki znacaj u I. Sv. ratu Ovo sto se sada sesava to pokusava izetbegovic i njemu slicni da se uvuku u guzicu Austrijancima i Incku na celu.Na kraju ce ispasti smijesni ..Narod je sit fabrikovanja drzave, nacije, jezika istorije i svega moguceg. VECNA SLAVA I VELIKO HVALA JUNAKU GAVRILU PRINCIPU.A vi balije jedite GOVNA MAJMUNI.
Subota 14.06.2014.09:36
A na cijoj su strani bile poturice u Drugom SR kada Srbe nazivaju fasistima? Da su se oni pitali jos bi lizali austrougarske cizme...
Subota 14.06.2014.09:57
Veliko bravo za ljucku veličinu EMIRA KUSTURICU jer da nije njega naši bi bili u Sarajevo i pristali na svaku prodaju ŽRTAVA ZA SRBIJU I IZDAJU SRPSKIH INTERESA.
Subota 14.06.2014.10:36
Šta nećeš oćeš i te kako,mnogo si puta izdajico roda svog Vučiću šoravi polizao ono što si pljunuo,samo nek ti mama Merkelova naredi kleknućeš ti pred Izetbegovića.Mi sa Severa Kosova dobro znamo šta si nam sa stiroporcem govorio,divio si nam se a onda nam mučki zabode nož u ledja.kada smo se najmanje nadali.
Subota 14.06.2014.11:19
У својој патолошкој нетрпељивости према Србима и шизофреном покушају да нађу свој национални идентитет бошњачке структуре у Карајеву настављају да пропагирају своју јалову причу како су Србоћетници фашисти и како је извршена агресија на њих, док су они носиоци тековине слободарске борбе. То је толико апсурдно, да скоро није вредно реплицирања. Они, који су у Др. Св. Рату већински били на страни Немачке и усташа, који су починили небројене злочине над Србима у сваком рату, они КОЈИХ НИЈЕ БИЛО НИ 5% У НОБ-У ДО ФЕБРУАРА 1943-ЋЕ, тј. до стаљинградске прекретнице!!!
Subota 14.06.2014.11:23
Е они славе партизанску борбу као нешто аутентично своје и изједначавају фашизам из Др. Св. Рата кога су ОНИ били део, док су Срби изнели скоро сав терет те борбе на простору Екс Ју, са српском борбом из задњег рата, борбом до које су они довели јер су понукани својим газдама из Вашингтона ишли на максимализовање политичких захтева у БиХ. Њихове понављане лажи НИКАД неће постати истина, без обзира колико их понављали. Нико не пориче да су и они истрпели доста злочина како у Др. Св. Рату, тако и у овоме, још их је највише и изгинуло у задњем али то могу да захвале Алији и Ганићу понајвише, што елита у Федерацији и зна.
Subota 14.06.2014.11:26
Међутим, иако ћемо увек бити спремни да признамо њихова страдања и не будемо догматични око неправде која им јесте нанесена ту и тамо, ми српски националисти НИКАДА нећемо прихватити лажи њихових политичких структура, које подсећају на инфатилно тужакање детета. Те њихове теорије за свакога ко има имало ерудицијске поткованости око тих ствари представљају тетралну спрдњу и губи смисао још пре прве изговорене реченице.
Subota 14.06.2014.13:01
. na mestu i u trenutku kad treba da se dokaže državnicka doslednost, novi srpski " vožd " A. Vucic mrcvari : ..."nece da stoji pored table na kojoj se govori o fasistickom srpskom okupatoru . . " Bez komentara o podlosti sarajevskih "Turaka" - danas se samozvano nazivaju b o š n j a c i m a - da se ne zaboravi: ti isti današnji "Turci" su prvobitnu spomentablu u Sarajevu uništili i postavili novu uz sramnu počast bivsim okupatorima BiH, Austro-Ugarima, itd., itd, a "NAŠ" VOŽD VUČIĆ se usudjuje da kaze, ..." da je vreme da Srbija, Nemacka i Austrija budu na istoj strani ..." NEKI SRBI GA PITAJU, NA KOJOJ STRANI VOŽDE? (Mogao bi npr. da se posavetuje sa Kusturicom.)
Subota 14.06.2014.13:05
Kaze Vucici da je vreme da budemo na istoj strani sa Nemackom i Austrijom. Pa Nemacka i Austrija su na strani siptara koji su napravili drzavu na srpskoj teritoriji. Znaci da mi treba da budemo na toj strani. Nemacka nas je 3 puta osvajala u 100 godina i pobila ogroman broj Srba. Decu su nam streljali, a mi da budemo na njihovoj strani. Evo sad u Ukrajini su protiv Rusa na nacistickoj strani. Je l mi sad da se stavljamo na tu stranu protiv brace Rusa!? Pa ovo je katastrofa. A jos je veca katastrofa da to ogroman broj podrzava u Srbiji. Sta je to sa nama, da biramo uvek unistitelje Srbije!?
Subota 14.06.2014.14:23
SASAK jos jasnije formulise bedu srpske "elite" odnosno njenih predstravnika i jasno kaze , zar biti na strani onih koji su Srbe unistavali 3 puta u proslom veku i svim sredstvima podrzali siptarsko otimanje KOSOVA ? Ali kako izgleda pored vise nego kompromitovanih NEVLADINIH ORGANIZACIJA u Srbiji ima nazalost dovoljno dogmatizovanih Srba koji podrzavaju Vucica i njegove spasiteljske predstave za Srbiju odnosno Srbe. . .
Subota 14.06.2014.20:49
Pa sto otrca Vucicu u Sarajevo prvo,sto dajes vetar u ledja muslimanima a RS ponizavas,sto nisi otisao da se poklonis srpskim zrtvama u RS,posetis Banjaluku,das podrsku srbima u RS jer svi se ujedinjuju samo srbi nemaju pravo.Takva sekapersa politika doci ce nam glave.
Nedelja 15.06.2014.01:22
Sad neces da stojis, a pored nje si mogao bez blama i komentara da prodjes, kad si pohrlio po nalogu tetke iz Berlina u prvu zvanicnu posetu sinu vojnika "Handzar Divizije" i autora Islamske deklaracije?.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)