Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 09.06.2014.
00:07
b92.net A
Proizvodnja u Kolubari povećana je na zadovoljavajući nivo za ovo doba godine, a iz EPS-a poručuju da se trenutno isušuje basen Veliki Crljani i da stručnjaci iz inostranstva još analiziraju stanje u Tamnavskom basenu.
Ponedeljak 09.06.2014.01:20
Pod hitno osposobiti kopove u Crljenima i Tamnava kopu. Izbaciti vodu iz vestackog jezera, jer se samo tako moze opisati nivo vode u kopu. Kolicina vode koja je u kopu odgovara kolicine vode u Vlasinskom jezeru. Ima mnogo posla. Osposobljavanje kopova je OBAVEZA !!! To mora da bude prioritet, svih prioriteta. Sva sreca da je pruga vlasnistvo TE pa je vec obnovljena. Obezvbediti TENT-u permanentno snabdevanje ugljem. A personal koji je "pregrmeo" nato i ovaj potop ce se vec pobrinuti da tehnika funkcionise i da mi imamo neprekidno snabdevanje strujom. Usput neka se ministri i predsednici i dalje slikaju, samo da ne smetaju ljudima koji rade na ovim vrlo teskim zadacima.
Ponedeljak 09.06.2014.07:56
Много сам глупости измислио и никад ни један динар нисам добио за то али ко ми је крив што нисам новинар!
Ponedeljak 09.06.2014.08:11
Да ли су подивљале воде отвориле и дискусију о поновном увођењу редовног служења војног рока? Да је војска имала већи број припадника, или резерву, онда не би „Кобре” спасавале Шабац. Узгред, из многобројних америчких база у Европи, са десетинама америчких транспортних авиона и хеликоптера, ниједан са хуманитарном помоћи није слетео у Србију. Ни британски. Па где сте пријатељи?Нисам присталица писања историје накнадно, не волим ту моду, али ове поплаве откривају многе пукотине.
Ponedeljak 09.06.2014.08:57
Ти"пријатељски" Амерички и Британски авиони никад нису долазили са помоћу него само са бомбама!
Ponedeljak 09.06.2014.08:12
Заправо, могу да прихватим да су се појавиле бујичне воде невероватне снаге и у невероватним количинама, да су те бујичне воде удариле у тзв. леђне воде, да је дошло до контрапротицања тих вода, да је дошло до сударања ударних таласа малих и великих река, да је вода текла наопако, све могу око тога да прихватим, уосталом ко ме и пита шта прихватам или не прихватам и кога је то уопште брига?
Ponedeljak 09.06.2014.08:12
Но, остаје чињеница да ми ресурса за такав сценарио нисмо имали, да ли због тога што су средства за водопривреду још раније ненаменски потрошена или што су реформатори у последњих двадесетак година хтели да преко ноћи преобрате Србију из социјализма у капитализам све образлажући то једном старом изреком: „Немогуће је прескочити понор у два скока“.Та два скока, условно речено, били су владавина Слободана Милошевића и владавина демократа после 5. октобра 2000. године. Понор очито још није прескочен, а у понору се догодио и потоп са бујичним водама. Србија још није стигла на другу страну понора.
Ponedeljak 09.06.2014.17:03
Smanjivanje plata, povecanje poreza, zlocinacki zakon o radu, restrikcije struje na zimu, dosla je vlast iz devedesetih i vratila nam je tekovine iz toga vremena, ali u jos gorem obliku! Naravno hoce na ovu nemastinu da uposle pet puta vise komunalnih policajaca, pa da svaki poreski obveznik ima svog policajca koga placa, da li ste ljudi normalni i znate li cemu ovo vodi?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)