Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
20
Ponedeljak 02.06.2014.
05:29
Z. Gligorijević - Vesti A
Danijela Đelić iz Beograda bila je inicijator prikupljanja humanitarne pomoći za Krupanj i najaktivnija tokom akcije, ali nije ni sanjala da će humanost presesti njoj i njenim zemljacima iz dijaspore.
Ponedeljak 02.06.2014.07:50
Poskupeli su...., pazi 5 kamiona ! Dobro pitanje, koliko vredi humanitarna pomoć od srca ??? Nema para, jedino u Srbiji se broji na novčiće !
Ponedeljak 02.06.2014.09:09
OVAKVE STVARI SAMO ODVRAĆAJU NAŠE LJUDE KOJI ŽELE DA POMOGNU . NAŽALOST ljudi iz dijaspore se tretiraju kao ŠVERCERI i od njih se traži da plate reket carinicima i za pomoć koja ide ugroženim ljudima . STRAŠNO .
Ponedeljak 02.06.2014.07:19
carinici rade po naredjenju vlasti ma da i njih ima pogani.Pa i treba da odgovore ko im je dozvolijo tu provukaciju.
Ponedeljak 02.06.2014.09:06
Био неки кретен шеф царине на тб који је покушао да оправда ово идиотско понашање(као у некој помоћи су нашли чак и неко оружје)морамо имати разумјевања...Ма све го кретен!
Ponedeljak 02.06.2014.20:02
Eee, ovi gastarbajteri ne kapiraju moderne vrednosti. Saljite, bre, gotovinu tj Cash!! Sta ce srbistancima hrana i hemija i garderoba..Nemate vi ukusa da izaberete sto oni volU. Zato samo volU Cash..Sve ostalo se ne racuna u pomoc. Pomazite, bre, gastarbajteri baushtelci, da premoste u kladionici i na ruletu..Samo se papirna gotovina racuna..Ko ce to posle prodavati i kupovati original patike od 250evrica, shminku od 20evrica i djipove od 20 000evrica.. Bas ste nerazumni gastosi glupi..Gastosi rade i shalju..ali nedovoljno..Niko ne moze da posalje koliko gastoska-srbistanska familija malo radi Dobri su gastosi..sad ce odmori..donece oni gotovine, pa ce ljubav familije da hi obasja..hahahaa
Ponedeljak 02.06.2014.07:12
Dokle nas je nasa vlast dotjerala da se stidimo svoje nacinalnosti.Kad nam drugi kazu da smo pogani onda se ljutumo.ne daj ti boze nesto ocekivat od vlasti.
Ponedeljak 02.06.2014.07:50
Iz inostranstva su dolazili i avioni i kamioni sa humanitarnom pomoci, niko se nije zalio do Milovanovica i nekih sa tri cetiri kutije. Kao prvo granica nije seoska vratnica, trkaliste gde se setas tamo i ovamo. Dobro je poznato svima kako su nekad humanitarne pomoci zavrsavale u privatnim radnjama. Ako Milovanovic vec 48. godina zivi u Francuskoj trebao bi da zna kako ulazi na francusku granicu dok je postojala, isto tako mora i na Srpsku, da je samo uzo u Konzulatu ili Ambasadi potvrdu i putni list gde tera robu i naziv primaoca problema nebi bilo. Ovako kad nemas u glavi imas u nogama, a ovo mi vise lici na trulu propagandu, da bi se neko pomenuo u Vestima, radi publiciteta.
Ponedeljak 02.06.2014.12:38
Vidi sta je sa tvojom mamom, da pred njom neko nije isukao koplje ili je nedaj boze natuko na njega. Nemam potrebe da branim , samo i deca znaju da onaj sto od srca poklanja ne slika se za novine, niti se zali, vec oni zeljni medijske paznje pored praznog kombija. Nije ovo prva prica, vec ich ima vise Koje su mi dobro poznate. Mogu da Kazem da je tesko onom kojim ovakvi pomazu slikajuci se sa rukama u preznim dzepovima.
Ponedeljak 02.06.2014.20:11
Kako se ne gadis sam sebe??? Ili si toliko glup pa ti ne smeta da prociscavas chmarne otvore neradniku vuciqiju i grobaru nikoliqiju !?? Toliko si bedan i jadan da bi mi pokvario i djubrivo koje cu da zaorem uskoro.. Ti si bas gnjida ili crv..Ma ni to nisi..ti si partijski chmarni odzacar..I retko si los covek tj partijsko-sluzbina bagra, koju ce Srbi uskoro pocistiti. Idi umri, jer te ne vole ni zena ni predci a ni potomci i nikome neces nedostjati Tvoj pacovski zivot niko nece pamtiti i niko te nece voleti !!!
Ponedeljak 02.06.2014.21:36
hahahahaahaha...ponovo te udarila brlja u bradu. Nemas ti pojma ni sta je djubrivo ni kad se baca ni usta se baca, samo si nesto nacuo pa da bi dobio na vaznosti se odma latio posla ko ovi humanitarne pomoci. Nije bitno sta sam ja, ja imam svoje ja za razliku od vas koji neznate ni gde ste ni sta ste, koji jos brojite zrtve iz Prvog svetskog rata i svakog dana trazite nove neprijatelje. Za razliku od vas ja imam svud prijatelje, od Kragujevca do Australije, u svakom mestu imam prijatelja, a Vi, ni neprijatelje nemate, jer vas niko ne racuna nizasta. Pa zasto nas vise jednom ne pocistite, dusa oce al dupe klokoce, treba imati snage i mozga, a vama sve to nedostaje.
Ponedeljak 02.06.2014.08:21
Kakva drzava takva i carina ! Vlada Republike Srbije imace puno posla da iskoreni ove carinike despote i sredi vrh policije koji su nasledilili od takozvanih demokrata !
Ponedeljak 02.06.2014.20:16
Ta tvoja "vlada srbije" samo nastavlja gde su predhodni stali. Ne kmeci na zute kad su ovi jos veci izdajnici. Dobices napredak u tvojoj sns organizaciji
Ponedeljak 02.06.2014.19:28
Вучићу, шта је са царином? Изгубиће људи вољу да помажу!!!!!!!!
Ponedeljak 02.06.2014.20:26
Ko se jos u vuciqa nada, ili je zapoShljen po sns partiji ili je neizlecivo glup!!! Pomazu jos samo nepismeni baushtelci-gastarbajteri koji su ceo zivot protracili za lezilebovicku familiju, shaljuci pare i zidajuci kuce i kapije sa gipsanim lavovima i labudovima, u kojima nikad nece ziveti - zbog daciqijevih-vuciqijevih-nikoliqijevih-tadiqijevih oceva-ujaka i striceva!!! Da su gastosi bili pametni, ne bi komunisti vladali 70god!!! Gastarbajteri nepismeni odrzavaju vec 70god vlast zbog koje su ceo zivot protracili po vlaznim germanskim podrumima i potkrovljima. I vecina ne doceka peMziju. Gastosi su najdublji titini guzni uvlakaci!!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)