Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Sreda 21.05.2014.
17:45
rudan.info A
Hrvatska književnica Vedrana Rudan u autorskom tekstu "Maršal Đoković" u svom prepoznatljivom stilu osrvnula se na vanrednu situaciju koja je proteklih dana zbližila zemlje našeg regiona. Tekst vam izvorno prenosimo.
Sreda 21.05.2014.18:24
Moram da priznam dobar tekst...a najvise mi se svidja kako fratri trpaju pare u dzepove molite se ovce moje...a isti lopovi su i nasi popovi....cast malim izuzecima koji nestaju.
Sreda 21.05.2014.19:47
"Mržnja koja nas je u ratu pretvorila u krvavo klupko pomogla nam je da u miru, oprani, gradimo dvorce našim gospodarima." ... у овој реченици се крије суштина... не дај Боже да се више икад "саставимо", ал' дај Боже па да се памети дозовемо... и ми и они.. Предуслов за то је - стрељање наших господара....
Sreda 21.05.2014.21:18
Uf, uf, uf Srbi, Srbi ... Vedranka vas ceska de vas svrbi i zato cete za mali osmeh opet visiti na vrbi. Obukle su ustase lisicu u kozu ovce ali rep joj ispada i ima oblik srbosjeka. Poslali Srbi katolici tzv Hrvati pomoc u Srbiju. Pa naravno. Pa koga ce posle da kolju ako ih voda preduhitri? A sad salju Vedranu da se igra sa labilnom memorijom u nas pravoslavaca. Kaze Vedranica 'Jugoslavija je nestala u krvi'. Ne, ne, ne ... Jugoslavija je nastala u okeanu krvi i to dva puta. U okeanu pravoslavne srpske krvi, neuporedivo vecoj od one u nestajanju i to ni jedna poplava nikada oprati nece, pa makar Vedranica otvorila sve svoje literalne brane poznatog 'hrvatskog' anti-fasizma..
Sreda 21.05.2014.21:23
Drugo, u mrznji se ne 'valjamo' proteklih 20god.(sem po novoj ustaskoj istoriji), mrznja se valja iz Zagreba vekovima a kulminirala je istrebljenjem pravoslavnog stanovnistva od Kumrovca do Srema i od Zagreba do Splita, konc logorima, stotinama hiljada poklanih zena i dece. I sad poplave radi, Vedrana to nekako sve izravna: Mi mrzimo jedni druge, pustamo krv jedni drugima, pa ajde nek preseli i Jasenovac u Beograd kad vec tako lepo pise pa se mozda dignu milioni mrtvih da joj i oni aplaudiraju. A ako sledeca poplava udari na Izrael, mozda se u Nemackoj pojavi neka Vedrana da kaze Jevrejima kako par spasilackih ekipa za nekoliko dana mogu da izbrisu Holokaust i izravnaju Jevreje sa esesovcima
Sreda 21.05.2014.21:42
Tu si ti, dobri nas profesore da nas izvedes na pravi put, i sprecis da zaboravljamo i lutamo ko telad u magli. de bi Srbija bila da si nam ti glavesina mesto onog supljoglavog i nepismenog obmane tome.
Sreda 21.05.2014.21:42
Gospođo Rudan, nikad više Jugoslavije! Ni nesreće ne treba da budu te da neko propagira neko jugoslovenstvo. Sve vas jebalo jugoslovenstvo na koje igrate svako malo! Sad bi čoče Hrvatska da zajedno sa Srbijom traži pare, a najvni Dačić oduševljen. Znaju Hrvati da ima najvnih Srba, jugocmizdravaca. Hrvatska bi uvijek da igra na nekom ujedinjenju kada je u govnima do guše kao pred 1918.,. a onda NOŽ U LEĐA. Tako bi i sad, pa ako Srbi nasjednu da izvuku veću paru od Srba za štetu od poplave. E pa na sreću toga filma nećete gledat, jer nisu svi Srbi budale. Ni "prirodne" nepogode ne trebaju da budu te koje će nas više ikada spajati sa jezuitskim zemljama. Pa na patetiku fatajte druge.
Sreda 21.05.2014.21:59
"Bratstvo jedinstvo je završilo na dva flora, u masovnim grobnicama i koncentracionim logorima Na kojem od ta dva flora želiš da ti sviram? Pičko jedna nostalgična! Jebo ti Jugoslavija majku! Jebo ti balkan beat majku! Jebo ti regija majku! Jebo ti Tito i oca i majku! Bratstvo jedinstvo je završilo na dva flora, pred streljačkim vodovima i masovnim koljačima! Na kojem od ta dva flora ti igraš? Pičko jedna nostalgična...
Sreda 21.05.2014.21:59
Jebo ti Džoni Štulić majku! Jebo ti Paket aranžman majku! Jebo ti komunizam i svastiku i majku! Bratstvo jedinstvo je završilo! Vrijeme je da se upoznamo onakvi kakvi stvarno jesmo" (Damir Avdić, Bratstvo Jedinstvo) https://www.youtube.com/watch?v=aTHdQmArULM
Sreda 21.05.2014.22:36
A osim toga ništa ružno vodje nema. Ovaj tekst Avdića je GOLA ISTINA,a a koga boli istina za to me boli znaš već šta. Šta ćeš, ali tako stoje stvari sa jugocmizdravcima. Ovdje ustaša na portalu ima, kao i šiptarčina koje se slade srpskoj muci, pa ih niko ne sankcioniše.
Sreda 21.05.2014.23:18
Gospođu Rudan pamtim kada je 2008. na tv-u u toku sukoba Jevreja i Arapa kako su "možda imali pravo oni koji su lupali jevrejske glave u Jasenovac". Zato toj ženi ne vjerujem ništa.
Četvrtak 22.05.2014.03:40
ОД СТРАНЕ ДИКТАТОРСКОГ РЕЖИМА, ТРЕНУТНО ЈЕ УГАШЕН САЈТ TELEPROMPTER.RS И БЛОКИРАЈУ САЈТ VASELJENSKA.COM ! ! !
Četvrtak 22.05.2014.10:00
Ovo je odgovor na psesmu koja je dirnula Balkan: "Džaba, džaba moj sinovac Sava pamti Jasenovac" Pesmu vam prenosimo u celosti: Džaba Drina priča Savi onu priču o poplavi, džaba, džaba moj sinovac Sava pamti Jasenovac! Drina voda mora znati i Jadovno Sava pamti! A Sava se sva penuša od grozota što ih sluša: „plavila sam sestro i ja, plivala je Slavonija! sve od krvi i leševa, srpskih majki i očeva. Žalila je sestra brata, sve zbog braće nam Hrvata, a i deca roditelje, svima bile iste želje. Šta sam dece ja odnela, shvatit’ nećeš, kad bi htela! Iz korita bežim svoga, sramota me ljudi, Boga, sada drvlje tok mi kvari, nekoć ljudi mladi,stari. Videla si i ti jada, oko grada Višegrada, strada Sr
Četvrtak 22.05.2014.10:04
nastavak pjesme strada Srbin na sve strane jednom mora to da stane! Čast svakome,pomoć svima, AL DRŽAVU NIKAD S NjIMA! Oprostio Srb je svima, krvnicima što ih ima, lažnoj braći, komšijama, nepravednim sudijama. Dok je svima verovao, ginuo je,propadao. Vreme drugo dođe sada, neće više on da strada, Pomozi mu Dragi Bože! Nek’ razume ko god može, možemo se i voliti, jedni drugim dobri biti, al na tome nek’ ostane, da nas kako ne nestane!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)