Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Petak 09.05.2014.
05:25
Đ. Barović - Vesti A
Vlada Albanije donela je odluku po kojoj u ovoj zemlji više neće tražiti radne dozvole za Albance s Kosmeta, ali i juga Srbije. Ovu vest je saopštio albanski ministar za socijalno staranje Erjon Veljiaj, objasnivši da će ubuduće "svaki stanovnik Kosova i Preševske doline moći da se zaposli u Albaniji bez potrebe da nabavlja radnu dozvolu".
Petak 09.05.2014.05:54
Ако траже рат добиће комплетно уништење, 1 2 3 Србија уз Руссију+Руссија уз Србију.....Све ратове заједно борили и све добили....... ако буде среће опет ће.......Рат је логичан одговор на нацистичко-паразитску окупацију Свете Метохије+
Petak 09.05.2014.07:36
treba shvatiti da povratak kosova pod okrilje srbije u nekom buducem periodu nije reshenje problema.treba albaniju sravniti sa zemljom i aneksirati je u sastavni deo srbije.albancima pre toga treba podeliti broshure ili neke priruchnike za plivanje da se nebi svi podavili kada ih sateramo u more.ipak treba biti human i dati im shansu da doplivaju do italije.
Petak 09.05.2014.06:38
Pa nisu nama Albanci krivi što i Srbija ne omogući svim Srbima da mogu jednostavnije i lakše doći do srpskog državljanstva.Tako se desi da srpsko državljanstvo lakše dobije Kinez ili Kamerunac nego Srpkinja rođena izvan Srbije a udana za Srbina iz Beograda.
Petak 09.05.2014.11:46
U zadnjih 100 godina Srbijom upravljaju antisrbi dok albanijom upravljaju albanski patrioti. Svaka Albanska vlast od Vremena kralja Zoglua pa do danas se borila i bori za etnicki cistu veliku albaniju. Samo da Rusi dodju na nase granice onda ce sve doci na svoje. Onda ce i u Srbiji doci na vlast patriote i vrati cemo sve sto je nase.
Petak 09.05.2014.10:54
Mene samo cudi ponasanje ovih nasih izdajnika kao Tadica,Dacica,a sada Vucica i Nikolica.Sve drzave svoje narode ujedinjuju,podrzavaju, i bore se potajno i javno za teritorije gde im narodi zive u vecini,vidimo siptare,madjare kakve ciljeve imaju u Vojvodini,itd.Jedino mi se odricemo naroda na Kosovu srpskog i srba u RS,nasi vlastodrsci se utrkuju ko ce vise da popljuje svoj narod i znamo kako su Vucic i Dacic a ranije i Tadic naterali srbe na Kosovu da se integrisu u drzavu Kosovo,sto druge drzave u okruzenju ne rade kada je Srbija u pitanju.A RS je druga prica,nasa vlast se dodvorava turcima i srpski narod u RS je neinteresuje.
Petak 09.05.2014.13:16
Кад оду тамо не мора да се враћају! Ипак се враћају међу своје! А што би уопште долазили радници из Албанији у Србију? То изгледа по неком плану! Али ако не иде по плану иде по судбини!
Petak 09.05.2014.16:28
Tako cete se odreci i Republike Srpske. Hiljade ljudi je izginulo u zadnjem ratu da bi se koliko toliko sacuvala stara srpska zemlja i opet se niste dozvali pameti. Mi, Srbi iz Republike Srpske smo za vas, iz nase majke Srbije, samo neki tudjinci. Ne dozivljavate nas svojima i prelako se odricete svojih i svojega. A mi svi opet volimo vas i majku Srbiju. Zadnji rat je dokaz koliko ste sa nama trgovali ne mareci za zrtve. Srpsku Krajinu ste prodali Hrvatima. I ko zna gdje cemo svi zajedno zavrsiti. Dozovite se pameti, braco Srbi, sve ce nam uzeti (sve cete prodati). Pozdrav iz RS.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)