Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Utorak 22.04.2014.
05:33
Lj. Ivanović - Vesti A
Građani Srbije sve češće zaobilaze banke. Razlog tome je pad životnog standarda, velika nezaposlenost i opšta prezaduženost. Dug po glavi stanovnika popeo se na 834 evra, sa 791, koliko je iznosio pre godinu dana. Međutim, sa "stezanjem kaiša" koje najavljuje budući mandatar i tih prosečnih 800 i kusur evra postaće teret pod kojim mnogi dužnici neće izdržati.
Utorak 22.04.2014.06:55
Jebes zemlju gde nemoze da se zaradi za normalan zivot,Ovi politicari samo se smenjuju a stanje u Srbiji sve gore u svim segmentima drustva,zdravstvo da ne pominjem, nekada sam mislio da je Srbija zemlja heroja-1WW, 2WW, a sada kada je kasno za mene vidim da ovde dominiraju ljudi koji ne zele dobro svom narodu,iako oni u svojim glavama mozda misle suprotno.Cini mi se da je svake godine sve losije stanje u Srbiji,i interesuje me gde je tu kraj zajebavanja.Jos kad mi RUSOFILI, i PUTINOUVLAKACI pocnu srati na sajtu vidim da tu nema kraja propasti kao da padamo 24 godine a dno se ne vidi.
Utorak 22.04.2014.08:57
Jedina zdrava ekonomija u Evropi je Ruska, Taj tvoj zapad i stvara ovu krizu pogledaj malo kolko čija privreda duguje fingiraju izveštaje stvaraju krize čak i ratuju da to sve drže u tom vrtlogu lopovskog profitiranja.Ameri su najzaduženija država a dolar nebi smeo biti svecka valuta. Kada se informišeš svatićeš da divlji zapad od uvek živi parazicki na račun drugih i nihove prevare LIBERALNI KAPITALIZAM.
Utorak 22.04.2014.10:31
Cuti ne pricaj zabole mene i za Ameriku i za Rusiju gde se dnevnice uzgred isplacuju u dolarima,gledaj nas i nasu ekonomiju,ko je kupio NIS za jeftine pare,nemoj sada da pocnem da te nazivam ,jer mi je pun kurac takvih informera kao sto si ti.Opet ti kazem ,za ovo stanje smo sami krivi zasto,tu se verovatno slazemo,treba sve menjati od korena.
Utorak 22.04.2014.18:18
Od 2000 godine mi idemo nizbrdo, a Rusko tržište raste i postaje ogromno tržište. Šta misliš zašto su dva nemačka giganta Volkswagen i Siemens izrazito protiv sankcija Rusiji!? Šta misliš zašto je guverner Jelašić skoro deset godina za svaki ruski kapital koji je hteo da udje u Srbiju govorio da je "sumnjiv"!? Sada kada smo dopustili takvim "nezavisnim" mišljenjema da nam poljoprivreda i naročito stočarstvo bude desetkovano, očekujemo brz boljitak i dalje zagovaramo "nezavisnost". To je glupost, suviše smo mali da budemo nezavisni. Rusi su ovog meseca otkazali kupovinu govedine iz Australije (kenguri im dali sankcije!)...i da smo bili pametni i sačuvali stočni fond omastili bi brk...
Utorak 22.04.2014.18:26
...sad se spremaju da otkače i MekDonalds, možda vremenom i američku piletinu itd.itd. Samo podmoskovski rejon ima oko 20 miliona stanovnika, sasvim dovoljno za našu poljoprivredu...ali ne, Srbin se pravi pametan, još veruje da može da se vrati titovo vreme i lagodan život sa malo rada. Nema od toga ništa! Čak i ta priča o industrijalizaciji je smešna, koji će to gigant sa zapada da dodje ovde i otvori 10, 20 ili više hiljada radnih mesta. Smešno! Dodju pa otvore 100, 200 i to ti je to...na zapadu su to manufakture tako reći... A mi se još stidimo sela (poljoprivrede) i zaziremo od Ruskog tržišta!?!? Smešno! A taj NIS je mogao da se proda i za 1 dolar, bitnije su investicije koje nosi...
Utorak 22.04.2014.07:59
Taj Madzar je bas strucnjak. Mora se vratiti nekome ko je nesto zaista i posedovao, a to nisu banke. Banke stvore kredite iz vazduha pritiskom na dugme i pozajmljuju to uz kamate, one ne pozajmljuju novac drugih stedisa i novac koje imaju, on iznosi 1/20 kredita. Protiv tog lopovluka se trenutno u Nemackoj i Austriji vode procesi. Kada taj prevarantski sistem pukne, posledice ce biti nesagledive za bankstere, korumpirane politicare i placene medije, kao i kvazi strucnjake, poput tipa koji nas "poducava", ali ne i za narod. Bice to kvalitativno novi skok u istoriji covecanstva ka oslobadjanju od ropstva banaka.
Utorak 22.04.2014.08:19
Ispravka tkzv. "minimalne rezerve" koje banke mora da poseduju da bi davale kredite iznose u EU 1% (na 100 € kredita one 99 stvore iz vazduha) . U Kini gde lopovluk nije uzeo maha iznosi 20%, u USA i Bugarskoj 10%, u Srbiji nema podataka. U Srbiji je pljacka naroda od strane banaka i korumpiranih politicara, na celu sa cuvenom lopovskom i lazovskom trojkom, najizrazenija i najbrutalnija. Pomaze samo ulica!
Utorak 22.04.2014.08:19
Док је био Тито живело се као у рају. Док је био Слоба колко толко. Сада живимо у паклу . Где су дебела обећања политичара која су рекли 2000 године. Обећали су мед и млеко.Све и свашта су обећавали и народ је веровао у демократију.Запад сада држи у шаку Србију и Српски народ.Све док Србијом диригује Брисел и Вашингтон лоше нам се пише.Сами себи треба газде да будемо .

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)