Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
22
Četvrtak 17.04.2014.
06:37
D. Dekić - Vesti A
Budući premijer Aleksandar Vučić pravi Vladu Srbije po ugledu na kabinet nemačke kancelarke Angele Merkel, otkrivaju za "Vesti" izvori bliski lideru naprednjaka koji je na sednici Glavnog odbora i najavio Vladu od 17 članova.
Četvrtak 17.04.2014.07:34
Slatko sam se nasmejao, sve sama ministarstva sile, sa narcisoidnim premijerom i poznatim ministrom dimplomatije (tj. rasprodaje), a pameti nigde, ni za lek. U jednom ce cak i nadmasiti i vladu nemacke, u boju pedera, na celu naravno.
Četvrtak 17.04.2014.09:01
mozete vi da prdite ovde po sajtu koliko hocete i ja shvatam da vam nedostatku sadisfakcije to chini osecaj uspeha,ali trebalo bi da se pomirite sa chinjenicom da ce sledecih 20 godina vuchic biti na vlasti.shto pre budete to shvatili imace te vece shanse da napravite neshto od vashih bednih zivota,jer ovo pljuvanje po sajtu ne vodi nichemu.i dalje ce te biti u toj maloj mrachnoj neprovetrenij sobici sa navuchenim zavesama,i dalje ce te ziveti na grbachi vashih roditelja i jedva chekati da oni umru da bi imali shta da rasprodate ali da sam na vashem mestu,ne bih krivicu trazio u drugima,nego bi konachno priznao svoju nesposobnost,i chim to prelomite bice vam bolje.potrazite pomoc struchnjaka
Četvrtak 17.04.2014.10:02
sad se bune protiv vlasti tako je kako je narod je birao ko se imalo osjeca sposobnim neka se kandiduje i neka mjenja buducnost drzave u kojoj zivi a kome se ne svidja svijet nije mali
Četvrtak 17.04.2014.07:57
Teško SRBIMA u Srbiji koga su doveli na vlast,AMAN pa zar vam nije dovoljno pokazao izdajničko lice PREDAJOM SEVERA KOSOVA,što je još bolnije ta teritorija je i od strane NATO NAKAZA prepuštena Srbima,a grobar i šoravko sa potrčkom se uskurčiše da pokažu kako su MOĆNI.E pa narode Srbije nek vam je BOG UPOMOĆ,sami ste to ZLO doveli na vlast.Mislio sam da će onog POTRČKA kod svih vlasti od 2000.godine,konačno otić u smeće.
Četvrtak 17.04.2014.09:33
Pre naocara je bilo ono "ubite jednog Srbina mi cemo ubiti sto muslimana a posle naocara je "ljubite jednog Srbina mi cemo ljubiti sto muslimana.Oni koji su mu ubacili cip u tintaru su pregledom utvrdili da se njegov mentalni sklop i mentalni sklop obicnog majmuna razlikuju samo u slovu LJ pa su ga dodali....I tako su dobili KOMPLETNU LICNOST..
Četvrtak 17.04.2014.13:06
e sad pitam ja vesti onlajn.moje komentare u kojima ja rasturam ovoga debila koji se predstavlja skipskin brishete,a njegove komentare u kojima on na naj gori nachin pljuje po prvom choveku srbije za koga je glasalo pola srbije njih ne brishete...i to je u redu.evo ja predlazem da se i administrator vesti ukljuchi u diskusiju jer sam danas raspolozen i njega da pocepam.pod uslovom da mi ne cenzurishe komentare.
Četvrtak 17.04.2014.13:32
Ne mesaj se ljudima u posao...neka rade po svojoj savesti.A sto se vredjanja tice ti si krenuo da vredjas mene...ja,sve sto sam napisao o tebi ...ne samo danas nego uopste,shvati kao veliki kompliment a ne uvredu...
Četvrtak 17.04.2014.13:40
opet te floskule opet.....pa dokle bre vishe???ja se i ne mesham u posao vesti,u pitanju je bila mala kritika.inache obozavam ovaj sajt upravo zbog toga shto dopushta zeshcu komunikaciju.pogotovu mi se svidaja zbog toga shto ovde mogu da komentarishu i bolesnici poput tebe.
Četvrtak 17.04.2014.10:17
Ako još nismo upropašćeni, bićemo vrlo brzo... Koliko do sledeće zime hvataćemo se za glavu...
Četvrtak 17.04.2014.12:46
Немам ја ништа против да наша влада буде нако немачка: радна, прецизна, педантна и функционална, али је то у оваквој Србији, то поприлично немогуће. Мало-мало па неки министар умисли да је јачи од премијера, неки директор јавног предузећа умисли да је јачи од министра, неки тајкун или чак ситнији криминалац, полицајац, официр или судија се отргне контоли па мисли да је јачи од државе. Тога у Немачкој нема. Да би имали немачки прецизну владу, мора се применити прво руски (Путинов) модел детајкунизације Србије: тајкунима наредиш да дају пола својих прихода држави или ће проћи као Литвињенко. Па тајкуни онда нека мисле да могу да раде шта хоће. А онда се мора прећи на "ситније рибе".

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)