Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Subota 12.04.2014.
05:21
Đ. Barović - Vesti A
Ministar odbrane Srbije Nebojša Rodić ekspresno je, na zahtev Nataše Kandić, zabranio da se u Domu Vojske u Beogradu održi promocija knjige "Srebrenička podvala" penzionisanog pukovnika Vojske RS Ratka Škrbića. Za autora, jedino logično objašnjenje jeste da su "nekoga zasvrbeli dokazi Haškog tribunala".
Subota 12.04.2014.05:33
kandicku treba narod da ucuka,pa da je polijemo katranom ubacimo u perje,pa u bure koje se hermeticki zatvara! I da zamolimo Putina da je degazira sa sledecu sojuz raketu u orbitu kao satelit!
Subota 12.04.2014.09:17
U R. Srpskoj ona bi vec odavno dobila po p...k ovako u Srbiji moze da radi sta hoce, bitno je da oni (srbijanci) protestvuju protiv pedera i lezbejki a sto drugi pljuju po njima i drzavi to je manje vise vazno.
Subota 12.04.2014.14:21
Po ovome se vidi da su Kandićka Toma i Vučić u ISTOM TIMU . NAŽALOST NEMA REAKCIJE DRŽAVE NA PROMOCIJU KNJIGE "SREBRNIČKA PODVALA . STRAŠNO .
Subota 12.04.2014.07:50
Super napisano pismo Natasi Kandic mog nekadasnjeg sefa iz Dizeldorfa Ovaj tekst je objavljen u mnogim medijima pre par dana i bio dijeljen po mnogim stranicama fejsbuka i foruma. Otvoreno pismo “moralnoj“ Nataši Kandić, Srbina iz dijaspore Jedan od mnogih linkova: http://www.intermagazin.rs/otvoreno-pismo-moralnoj-natasi-kandic-srbina-iz-dijaspore/
Subota 12.04.2014.12:06
У моју СРБИЈУ је било МНОГО КАНДИЋКУ!!! РУГОВА, ТАЧИ, ХАРАДИНАЈ сви су се шеткали КРОЗ СРБИЈУ без проблем КАО КАНДИЋКА сада и ЈА никога нисам АПСИО само СРБИ са ШЕШЕЉ на чело сам апсио. И види шта се ПОСЛЕ ДЕСИЛО!!! КАНДИЋКУ треба у БАЈБОК са ШИПТАРИ да се ЦЕПАЈУ!!!
Subota 12.04.2014.14:22
Vlast u Srbiji drže Nataša, Biserko, žene u crnom, Sonja itd, za to ste glasali na izborima, nemojte više kukati, vi srbijanci ste politički neuki i priglupi. Pokaže se na TV kako Vučić kao fol hapsi neke tipove i svi glasaju za njega, a sad će vam Biserko i Nataša voditi politiku i sjebati i onako urušenu Srbiju. Stoka
Subota 12.04.2014.19:25
Tvoje pisanije je nesuvislo i nekorektno. Uvrede na RAČUN CELOG NARODA su odraz skromne inteligencije, nedostatka obrazovanja i nekulture. Za SNS je glasalo oko 25 posto građana Srbije sa pravom glasa, toliko ih direktno ili indirektno zavisi od SNS-a (zaposleni u gigantskom javnom sektoru i članovi uže porodice) . ------ Hendikep DemoNkratije je, da na izborima dve budale (2 glasa), dve prodane duše itd. imaju veći uticaj od jednog pametnog i poštenog (1 glas).
Nedelja 13.04.2014.11:47
" Za SNS je glasalo oko 25% gradjana Srbije." OK. Ali ne kazete da sve ostale stranke koje su ucestvovale na izborima nemaju ni 12% glasova osvojenih na poslednjim izborima. Sta bi ste sada? Da manjina ponovo vlada vecinom. Da li bi trebalo ponovo DSS i Kostunica da prave Vladu, ili bi da povampirimo jovanovica, mozda bi dobar bio i Djilas. Hendikep Demokratije je sto za 12 . godina nismo od jednog drveta videli sumu. Pricamo price o zaposljavanju, a gde su kadrovi iz DS i DSS, i ko je napravio 152. agencije? Da imamo imalo iskrenosti sve bi bilo drugacije. Pisajuci uz vetar ne primecujemo da su nam pantalone mokre, bitno je da smo skupili dva (++) plusa.
Nedelja 13.04.2014.12:38
O čemu ti to drobiš !!?? ----- Komentator dralle je napisao: "vi srbijanci ste politički neuki i priglupi". ----- Moj čitav komentar se odnosio na tu uvredu upućenu celom SRPSKOM NARODU.
Subota 12.04.2014.15:54
"Pukovnik Ratko Skrbic". Gospodine pukovnice, cega si bio pukovnik? Gde je danas ta drzava kojoj si se zakleo? Da li si se zakleo da za nju das i sopstveni zivot ili da od nje uzmes sve sto se moglo uzeti, od gospodskog polozaja, dobre plate, i super penzije. Sad si naso da branis Srebrenicu, a nisi branio Jugoslaviju. Da li se sramis da kazes da si bio aktivno vojno lice? Nemas ti ni stida ni srama, hvalis se da si svedocio u Hagu, u Hagu su svi rodoljubi i oficiri koji su casno i posteno branili svoju domovinu, a kojih ti nisi dostojan da branis. Sad otkrivas istinu o Srebrenici da bi ponovo sticao bogastvo od onih sto si bio duzan da branis i da ih odbranis.
Subota 12.04.2014.16:04
UN zaštićena zona a PUNA NAORUŽANIH ZLOČINACA Srebrenica GENOCID je laž 19.02.2013. IBRAN MUSTAFIĆ je jedan od osnivača SDA iz Srebrenice. Mustafić, je dugogodišnji član organizacionog odbora za obeležavanje događaja u Srebrenici. MUSTAFIĆ: Bošnjaci ubili do 1.000 „nеpodobnih sunarodnika” iz Srеbrеnicе TOKOM PROBOJA KA TUZLI U JULU 1995. LIKVIDIRANI ONI KOJI NISU SMELI DA SE ŽIVI DOKOPAJU SLOBODE Da sam mogao da sudim Nasеru Oriću u Hagu, ja bih mu za zločinе nad Srbima prеsudio najmanjе 20 godina zatvora. Ali, za zločinе nad sunarodnicima prеsudio bih mu najmanjе 200.000 godina - izjavio jеdan od osnivača SDA iz Srеbrеnicе Ibran Mustafić
Subota 12.04.2014.19:26
Danas može da bude ministar samo ona osoba kija je u Srbiji protiv svega što ukazuje na SRPSTVO,taj rodić kolko ja vidim nema veze s mozgom obična BUDALA.šta će on u Leposavić on došo sa Julinom da ubedjuje policajce MUP-a da prihvate da rade u KPS.mnogo toga bi imalo da se kaže o takvim IZDAJICAMA ali verujte kolko ih se nakotilo,svakog dana se pojavi po neka kandićka,biserko milićka,da se pitam šta nam se ovo dogadja zaključak je samo jedan uspešan je onaj Srbin po zapadnim pravilama samo onaj koji blati svoj narod.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)