Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Subota 12.04.2014.
18:01
N. Jokić - J. Arsenović A
Prilikom glasanja o predlogu da se suspenduje ruska delegacija u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope u Strazburu, "za" je glasalo i troje poslanika iz srpske delegacije i to: Nataša Vučković i Vesna Marjanović iz Demokratske stranke i Vladimir Ilić iz Ujedinjenih regiona Srbije. Protiv su bili Aleksandra Đurović i Katarina Rakić iz Srpske napredne stranke i Stefana Miladinović iz Socijalističke partije Srbije. Svetislava Bulajić iz Liberalno-demokratske stranke bila je uzdržana.
Subota 12.04.2014.18:07
SVE koji su glasali PROTIV RUSIJE TREBA PROCESUIRATI PROTIV IZDAJE SRBIJE . ODMAH .
Subota 12.04.2014.19:36
zasto zato sto su rekli svoje misljenje .....pa nisam znao da je to zabranjeno ? A sta je to Srbiji pomogla ta Rusija "bratska",hahahaha,
Subota 12.04.2014.18:28
Нешто најглупље што је урађено је гласање делегата из ДС и УРС. Показали су да им држава није битна већ само неки лични интереси.Нанели су велику љагу и својим странкама.Могу у нашем парламенту да гласају како хоће, али када представљају државу мора се имати један став.Свако објашњење да је то демократија је бесмислено, а њихова неодговорност може Србију да кошта у губљењу једног од ретких пријатеља у свету.Нису нам пријатељи они који су признали комадање Србије .Недопустиво је да углед државе зависи од овако неодговорних и национално непросвећених појединаца . Српски народ не жели никакве санкције БРАТСКОЈ РУСИЈИ .
Subota 12.04.2014.19:21
ЗАШТО је ОНДА СЛОБОДАН ударио САНКЦИЈЕ РУСИЈИ и ПОДРЖАО КОМУНИСТЕ??? Зашто је РУСИЈА мрзела СЛОБОДАН и није хтела да разговара са СРБИЈУ док је СЛОБОДАН ВЛАДАО??? Зашто је СЛОБОДАН издао ПУТИНА, ударио САНКЦИЈЕ на РЕПУБЛИКУ СРПСКУ, ИЗДАО КРАЈИНЕ са ТУЋМАН, ИЗДАО РАТКА МЛАДИЋА апсио СРПСКИ ХЕРОЈА ШЕШЕЉА??? ЗАШТО је ТУЋМАН имао ХРВАТСКУ ВОЈСКУ, Алија МУСЛИМАНСКУ ВОЈСКУ, КУЧАН СЛОВЕНАЧКУ ВОЈСКУ једино СЛОБОДАН југословенску војску и стално се ПОВЛАЧИО и ПОТПИСИВО ПРИМИРЈЕЈА и ПРОДАВО СРПСКЕ ЗЕМЉЕ??? Зашто је СЛОБОДАН ИЗДО СРБИ??? СРПСКИ ХЕРОЈ ти ОБАМЉУЈЕШ ЉУДИ!!!
Subota 12.04.2014.20:34
Кажеш Слободан ударио санкције Русији ?? Кажи ми кад је то било које године . Кажеш да је Слободан издао Путина, кажи ми кад је то било . Кажеш да је просавао Српске земље, кажи ми где то да причитам . Кажеш да је Слободан издао Србе, кажими где то пише да прочитам . За тебе је Слободан Милошевић крив за сва убиства од Цара Лазара до данас . Ни једна странка у Србији није оптужила Слободана за ништа . Хаг је оптужио Слободана па нису имали доказа па су га убили . Дали има неки доказ дали је Република Србија оптужила Слободана за нешто ? Није Србија оптужила Слободана за ништа . Ако тврдиш да је Слободан напао друге државе онда Србија мора платити ратну оштету муслиманима,шиптарима и хрватима
Subota 12.04.2014.22:27
СЛОБОДАН никог није НАПАО!!! Али СЛОБОДАН никог није ни БРАНИО сем ХРВАТИ, МУСЛИМАНИ и ШИПТАРИ!!! За 10 година ВЛАДЕ слободана сви су добили ДРЖАВЕ сем СРБИ!!! Сви НАРОДИ су остали де су СЕМ СРБИ!!! Тамо где су СРБИ живели ИЉАДЕ година за само 10 ГОДИНА владавину СЛОБОДАНА су морали да оду!!! ТИ СРПСКИ ХЕРОЈ си пао са МАРС!!! Читај НОВИНУ, читај ИНТЕРНЕТ и читај мало шта пишу ЉУДОВИ оде!!! Не знаш кад је био рат у МОСКВУ!!! Ти СРПСКИ ХЕРОЈ си много ОГРАЂЕН!!!
Subota 12.04.2014.23:00
Ако је крив Слободан зашто држава Србија нетужи Слободана ??? Ни једна странка не тужи Слободана ни ДС не тужи . На пиши где пише да је нешто лоше Слободан урадио . Хоћу да прочитам шта је лоше урадио Слободан . Нигде не пише да је нешто лоше урадио . Пошто га кривиш много онда Србија мора платити ратну оштету . За све проблеме на Балкану није крив Слободан већ НАТО и домаћи издајници . У Сирији није крив Асад . У Либији није крив Гадафи . Које крив у Украјини ??? Крив је НАТО и ЕУ .
Nedelja 13.04.2014.01:59
ДРЖАВА србија данас тужи САМО ВЕЛИКИ СРБИ!!! ДВЕРИ, ШЕШЕЉ и СРС!!! Данас ДРЖАВА СРБИЈА не ТУЖИ издајници ко СЛОБОДАН јер ИЗДАЈНИЦИ владају СРБИЈУ!!! У УКРАЈНУ није нико КРИВ јер ПУТИН није издо РУСИ у УКРАЈНУ!! Руси неће мора да бегају из УКРАЈНУ а данас виће СРБИ у КРАЈИНУ, ХРВАТСКУ, БОСНУ, ХЕРЦЕГОВИНУ и КОСОВО нема!!! НЕМА јер је СЛОБОДАН издо и потписо СВЕ што је од њег НАТО тражео!!! Ти СРПСКИ ХЕРОЈ радиш ЗА НАТО!!! СЛОБОДАН је СРПСКИ ХЕРОЈ!!! Али зашто више НИГДЕ нема СРБА где их је СЛОБОДАН бранео???
Nedelja 13.04.2014.02:16
Слободан нигде ништа није потписао . Кажими где је потписао и шта је потписао . Слободан нигде никакву капитулацију није потписао нити је нешто предао . Слободан није потписао у Рамбује јер је требало после три године да буде референдум на Косово . Нису нападали Србију због Милошевића него Милошевића због Србију .
Nedelja 13.04.2014.02:42
СРПСКИ ХЕРОЈ ти кажеш СЛОБОДАН нигде ништа није потписо??? А одакле НАТО на КОСОВО??? ОДАКЛЕ НАТО у БОСНУ??? Одакле ИЗБЕГЛИЦЕ у СРБИЈУ и ХРВАТСКА без СРБИ?? Јел ДОБРОВОЉНО??? Јел зато што је СЛОБОДАН добио рат??? Ти си СРПСКИ ХЕРОЈ комуниста ФРАНАТИК!!!
Nedelja 13.04.2014.02:54
НАТО је сада и у Либији и у Ирак и у Авганистан и у Сирији и у Украјини .....НАТО је ОКУПАТОР СВЕТА . Кажими где пише да је Слободан нешто дао западу, зашто не кажеш где пише да прочитам . Србија и ни једна странка не оптужује Слободана .
Nedelja 13.04.2014.12:33
АЛИ НАТО није на КУБУ, у ВИЈЕТНАМ и у СЕВЕРНУ КОРЕЈУ!!! ЗАТО што тамо нису водели ИЗДАЈНИЦИ!!! СЛОБОДАН је све што смо имали ДАО за западу, рекни ти ШТА није дао!!! Шта су они тражели да није ДАО???

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)