Sreda 17. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Četvrtak 10.04.2014.
13:01
J. L. Petković - Vesti A
Prištini otkucava sat kada će morati da se složi sa osnivanjem suda za ratne zločine, a tenzije u međunarodnim krugovima i vlasti su sve veće. Od sastanka kosovskog rukovodstva sa Džonatanom Murom, direktorom kancelarije za jugoistočnu Evropu u američkom Stejt departmentu, koji je prema saznanjima našeg lista na momente prilično izašao iz diplomatskog okvira, vladi Hašima Tačija je jasno da nema kud.
Četvrtak 10.04.2014.13:10
Smrtna kazna nad uck se sprovedit mora da se dokaze golgota Srbskoga Naroda-klali su ih nocu klali ih danju sve sa odobrenjem i naci-nato znanju-usunja se alkaida bo bratima sa albanskim teroristima-u pomoc stize Sveta Vojska Bratska Srbska-Crno Gorska da spase civile od albanskoga noza-ceo svet ko zacaran stade i slaga sve vrste obmane i kazni Srbe zbog glibave siftarske pare-posle bitke i slavnoga uspjeha dozna svet za albanska zverstva-vadili organe civilima nad sred cnn kamere-cuvase ih djavo zvani nato koji ce ove godine da dozivi Russki-Pakao. +Vjecan mir svim mucenicima Srbskim koje koljaci albanci zaklase u sopstvenoj zemlji bez zastite+
Četvrtak 10.04.2014.14:03
Doci ce vreme kad ce ovaj platiti za sva zverstva koje je ucinio i prema Srbima i prema Albancima. Opsta je poznata cinjenice da je ovaj ubio mnogo vise svojih sunarodnika nego Srba. Svi Albanci koji nisu hteli da se pridruze OVK bili su likvidirani zajedno sa Srbima.
Četvrtak 10.04.2014.13:53
Taci je kriv ako "justice prouve de cette façon", inače je uobičajeno srpska laž. Zasto OPET lagate sebe. Znate sta je rekao otac naroda Dobrica Ćosić za sebe i za sve vas. Dobrica Ćosić: „Mi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ „Laž je srpski državni interes.“ Dobrica Ćosić „Laž je u samom biću Srbina“. Dobrica Ćosić „U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.” Dobrica Ćosić “Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…” Dobrica Ćosić
Četvrtak 10.04.2014.14:06
„Laž je srpski državni interes.“ Dobrica Ćosić “Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…” Dobrica Ćosić "Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ Dobrica Ćosić (otac naroda)
Petak 11.04.2014.00:51
Covjece pa ti sam sebe lazes,procitaj malo vise pa komentarisi.Prištini otkucava sat kada će morati da se složi sa osnivanjem suda za ratne zločine, a tenzije u međunarodnim krugovima i vlasti su sve veće. Od sastanka kosovskog rukovodstva sa Džonatanom Murom, direktorom kancelarije za jugoistočnu Evropu u američkom Stejt departmentu, koji je prema saznanjima našeg lista na momente prilično izašao iz diplomatskog okvira, vladi Hašima Tačija je jasno da nema kud.To ne govore Srbi majmune.
Petak 11.04.2014.08:46
Od sastanka kosovskog rukovodstva sa Džonatanom Murom, direktorom kancelarije za jugoistočnu Evropu u američkom Stejt departmentu, koji je na momente prilično izašao iz diplomatskog okvira, vladi Hašima Tačija je jasno da nema kud. Mur je doneo poruku - opciju nemate, ili sud pod okriljem EU ili zauvek zaboravite na naše prijateljstvo“
Četvrtak 10.04.2014.13:54
Izvini ali ja ne znam dobro srbski posto sam francuz, ali istina je istina i tacka. merci
Četvrtak 10.04.2014.17:00
Srbistanskim okupatorima su svi preci od Srbije..Da nije tako, davno bi vec prekinuli sve odnose sa zemljama koje priznaju okupaciju Kosmeta

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)