Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
23
Petak 28.03.2014.
15:04
Beta A
Ministar spoljnih poslova Velike Britanije Vilijam Hejg kazao je da više nema iscrtavanja granica na Balkanu, i da "samo jedinstvena i suverena BiH unutar svojih sadašnjih granica može pristupiti Evropskoj uniji".
Petak 28.03.2014.15:08
Русијо дођи у Републику Српску!Ова западна пашчад нам неда да живимо!
Petak 28.03.2014.15:10
da vratimo Srbsku Krajinu-Republiku Srbsku-Kosmet i da srusimo zid sramote, veca i jaca SCG.........moderni tenkovi, rakete, baze..........samo jako naoruzanje brani Srbiju........Slava veteranima, ubismo f-117 ubicemo i vise..........Slava PVO.........englezi nek cuvaju plazu svoju:)
Petak 28.03.2014.16:03
vratices k....c od krajine,nema vise jna.a neznam o kojem naoruzanju ruskom ti...ol si zaboravia da je rusija pomagala nama u naoruzanju da se oslobodimo agresora vasa braca hihihih...e da..nemoj sad samo a tad je bia pijani jelcin na vlasti..isti ljudi ko i onda...da podsijetim,koje prvi da zeleno svitlo HR za otcipljenje....vjeciti minisitar vanj. poslova koji i dan danas
Petak 28.03.2014.23:52
tako kazes...a da kojim slucajem,a nece,vama rusija pomogne vratit kosovo...jel to dode na isto,vama rusi nama ameri,i nemoj da te cudi...isli ste 3 silom evrope ...isto ste platili debelo,tokom rata koliko je toga unisteno..tako da se nemas tu sta cudit za pripomoc malu. Ko gubi ima se pravo bunit i normalno da cu slavit pobijedu i vi bi da ste.
Subota 29.03.2014.00:03
a sta kazes kad vam sad rusi ukinu poreznu olaksicu...kad vas odjebu po ko zna koji put u povijesti,zato vam i je postavljena prevropska vlada.a sta ako pocme sukob...kako to vi mislite napravit...na vas pikiraju bugari,madari albanci...kako vi to mislite na 4 fronta....hehehe nemate ni bas neku ljubav prema vama od i uze i sire okoline niti vojnu suradnju...kad vec mislis da je ovo ovde vasa teritorija...po srbije je bugarsko,madarska teritorija....a i dio albanaca....tako da kuco..a sta se tice nas i rusa ,mi sa njima imamo dobre odnose...aj
Petak 28.03.2014.18:40
a mozda i bas taj treci put se dovedete u red mozes sanjati...jos jednom ,nema jna,nemamo unutarnjih neprijatelja da bi ko pocetkom 90-ih stavljali balvane i netriban ti govorit...onaj koji brani je u samom pocetku vec pobijednik..
Petak 28.03.2014.15:28
Zoharu engleski, tako su pre tebe mislili, turci, bugaru, austro-ugari, svabe..pa su bili proterani, dok je vecina nadjubrila nase plodno tlo.
Petak 28.03.2014.16:08
Ма шта рече и оста жив! Велика си ми ти сила! Гледај своје Уједињено Краљевство које ће спасти само на Енглеску! Дај Боже, што пре! Биће још државица као печурака после кише. Отворили сте "пандорину кутију" на српском Косову и Метохији и зли дух је изишао. Како ћете да га вратите! Ха, ха, ха...
Petak 28.03.2014.16:59
Dešavanja sa Škotskom nemaju nikakve veze sa dešavanjima na Kosmetu. Moraš nešto malo i znati o materiji o kojoj diskutuješ. Politika ,,Zapada'' kroz istoriju je bila benigno-imperijalistička,ali je takođe i politika Rusije bila pragmatična i surovo-interesna.Pa i Srbija je videla nekoliko puta kako je to kada ti se interesi ne poklapaju sa interesima Rusije.Ali to je realnost i to su velike sile.Ne znamo odakle iluzije po pitanju Rusije?!Gde je ruska čizma prošla, tu nije bilo ni časti ni poštenja ni u najavi. Bolje kroz Čehova i Dostojevskog shvatite prirodu Rusije,kada već ne znate istoriju,a ne da slušate podmukle političare koji nemaju veze sa ruskim narodom a kamoli srpskim
Subota 29.03.2014.10:52
Što se tiče Škotske ,da ti pojasnim pošto nisi najbolje razumela.Škotska je izrazila želju za samostalnošću odavno, i ta politička borba traje jako dugo.Jednostavno, ne žive baš najbolje,a s obzirom da imaju velika prirodna bogastva,misle da bi mnogo bolje prošli ako žive van Ujedinjenog Kraljevstva.Nema tu verskih previranja,čista ekonomska korist. To bi možda moglo da se uporedi sa Vojvodinom,da se kojim slučajem odvojila.Ne vidim paralelu između Škotske i Kosova?!...Pa i škotski piloti su te bombardovali,ne znam što se raduješ zbog njih toliko. Pored srca,moraš malo i um da koristiš...
Subota 29.03.2014.11:11
A što se tiče mog imena ,,Polovina'' sa kojim sam prijavljen, zovem se Žarko Polovina i ja na svoje prezime nisam mogao niti želeo da utičem, a ti si na svoje obrazovanje i mišljenje mogla,ali očigledno nisi želela...
Petak 28.03.2014.18:00
A Balkan je kao "vaše vlasništvo" pa ćete vi to da određujete kao što ste uradili sa Kosovom. E pa gospodo do jedne ure. Mijenjaće se granice ovdje jer ste vi to pokrenuli i prije Kosova, ali njime pogotovo, pa će se kad tad mijenjati u korist Srba. Takođe, promijeniće se i granice Evrope, pa će se promijeniti i u korsit Škotske, Irske, Velsa, Bavarske, Katalonije.... Jedini dobar potez Hitlera jeste bombardovanje Engleske i poniženje Francuske! Negdje bi opet neko trebao to da priredi u Evropi, ili makar ekonomsku blokadu nje kao Napoleon pa da uživamo.
Subota 29.03.2014.11:28
Ovo nemoj shvatiti kao neprijateljsku poruku,ali meni stvarno ništa nije jasno u ovom komentaru koji si objavio?! Balkan nije ničije vlasništvo,i mi smo ga naselili u 5.veku(i pre toga,ali tada prvi put masovnije) tražeći pogodno mesto da prehranimo porodice.Od prvih organizovanja plemena i nekih oblika država,granice su se menjale.Ja se apsolutno slažem da je sa Kosovom prekršeno međunarodno pravo,ali su u tome učestvovali i Velšani i Škoti.Irci odavno imaju svoju državu.Ako si mislio na Severnu Irsku,i nihovi piloti su te bombardovali.Ali priroda osamostaljenja tih država nije ni slična sa dešavanjima na Kosovu. A što se tiče Francuza i Evrope, njih si ispljuvao a onda prizivao Napoleona!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)